Reklama

Reklama

Obsahy(1)

New York, konec šedesátých let. Protiválečné nálady a deziluze. Skupina mladých lidí připravuje bombový atentát na kancelářskou budovu firmy, která nelegálně dodává zvířecí klece na týrání lidí do Jižní Ameriky. Skupina však má mezi sebou špióna z FBI...
Sylvester Stallone hraje radikálně orientovaného studenta Jerryho Savaga. Zamiluje se do krásné Laurie, která je přesným opakem toho, oč se snaží mladí radikálové. Jerry se musí rozhodnout mezi svou láskou a oddaností vůči skupině. Uvědomí si však, že protiválečné hnutí může ublížit všem. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (40)

Dragoni 

všechny recenze uživatele

☮ ☮ ☮ První Stalloneho (skutečný) film, díky kterému se začal více zajímat o herectví a prosazovat se dál ve filmu. No Place to Hide / Rebel je film, který rozjel Sly-ho kariéru, měl děj, nepřinesl nic nového ani extra, ale zároveň nenudil a bylo tam hodně hipíků a historických záběrů, . . . "PEACE" ☮ ☮ ☮ 45 % ()

Stíba 

všechny recenze uživatele

Námět by vybízel k zajímavému zpracování ale jak už napovídá režisérova filmografie, která čitá celkem tři filmy, nepatří asi k těm nejtalentovanějším. Na filmu je tak asi zajímavé maximálně to, že se jedná o úplně první Stalloneho film, v průběhu totiž nedokáže ničím zaujmout a tempo se po celoju dobu nijak nepohybuje, spíše tak po celou dobu zkomírá a ač se to někomu může zdát nemožné, i 80 minut se mi zdálo jako docela dost. ()

Reklama

Han22 odpad!

všechny recenze uživatele

Stallone tedy začínal opravdu v příšerných sračkách. Po pseudopornu si pro změnu zahrál v pseudodokumentu o jedné skupině hipísáckých teroristů, kteří chtějí odpálit jednu budovu. Celý film se jen a jen žvaní, Stallone ani nikdo jiný nehraje, prostě tu jsou, je to laciné, amatérské, nudné tak, že jsem u toho dvakrát usnul a ve finále zařve jediná jakžtakž sympatická postava, což definitivně rozhodlo o odpadu. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Ty Stalloneho začátky byli vážně hrozné, až čumím, že se dokázal stát megastar. Nejde ani tak o jeho výkon, protože i přes tu bídu patřil k tomu lepšímu, co nám tu bylo nabídnuto, ale hlavně kvalita těch filmů, v nichž se na počátku své kariéry objevil, byla vážně katastrofální. Tady se většinu času jen kecá o Vietnamu, připravuje se bombový útok ala bláhoví ochránci lidských práv a svobod – přitom většina dialogů byla rovněž hrozná, nudné pasáže se snažili zaplnit ještě nudnějšími chlápky z FBI a až samotný závěr nám nabídl jakžtakž snesitelnou podívanou. Navíc ten český dabing – to bylo něco otřesného… ()

Jizni Tlapa 

všechny recenze uživatele

Střízlík Sly v klobouku, s delší máničkou než měl v Rambovi a partička rebelů chystající odpálit nálož ve fabrice na "opičí klece". Konec šedesátých let a odpor k zahraniční politice USA. Téma velmi zajímavé se širokým potenciálem. Škoda, že Slyova prvotina nevyšla zrovna dle mých představ. Herecký výkon průměrný, dialogy strohé, hudba hodně špatná a zastydlí hippies na každém kroku. Ale je to prostě Sylvestr .-) tedy jen a jen za něj 40%! ()

Galerie (18)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama