Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Život utíká rychle... Stíháš to? Nejpůsobivější a nejbrutálnější film o drogovém opojení, který byl kdy natočen. Film, který Vás převálcuje víc než dávka speedu. Tři dny hédonistických hrátek se změní v šílenou odyseu, když se ztroskotanec Ross stane řidičem a místním dodavatelem drog výměnou za své zboží... Následuje jedna bizarní situace za druhou a Ross stále více zapadá do světa toxikomanů, kde neexistují morální zábrany. Otevřte oči a připravte se na jízdu, při které se nedá spát! (DVD Edice)

(více)

Recenze (189)

kagemush 

všechny recenze uživatele

Pohled na svět očima a náladama šňupů a šňupek. Spíš než k Rekviemu za sen ,mi to přišlo náladou a permanentním raušem blíž k Strachu a hnusu v Las Vegas.(bacha SPOILER!!- scéna ,kdy Pavouk histericky nasratý poskakuje v té své haluzně nahý ,jen genitálie narvaný do ponožky a v ruce opravdu velkou zbraň ,mě málem zlomila!) No a Mickey Rourke, když narazí na dobrýho režiséra a má co hrát,mě už dlouho přesvědčuje,že je jak víno.Dlouhozrající ,již dávno vybouřenou,kvalitní archiválií. ()

frolish 

všechny recenze uživatele

Originalna a vtipna mozaika pribehov DOKONALE zahranych postav. Mam rad filmy o drogach a filmy s napaditou reziou a toto mi fakt sadlo. Rychle epilepticke prestrihy obcas posobili trochu samoucelne, ale filmu nakoniec nemozno upriet ani hlbku a prirodzene podany moralny podtext, napriek tomu ze islo hlavne o pobavenie. Sceny s policajnymi zatahmi genialne. 90% ()

Reklama

kochanskiT 

všechny recenze uživatele

Tento film se zdál jako skvělá volba, nenáročná sranda po třetím jointu, ale po třiceti minutách jsme to museli vypnout s pocitem WTF? Mám ráda černý humor, mám ráda vulgárnosti na správném místě, ale tohle mi připadalo jenom hrozně trapné. Jak může tuto nepovedenou parodii někdo srovnávat s pycho emocionálním zážitkem filmu Requiem for a dream, nepochopím. Ta jedna hvězdička je za hvězdné obsazení (jen mi vrtá hlavou, proč na něco tak trapného přistoupili, ale můj názor je zde jak vidím v menšině:) ()

Natabar 

všechny recenze uživatele

Zase jednou budu souhlasit se slovy a slogany distributora - TUHLE DÁVKU SOTVA VYDEJCHÁTE. Má pravdu, rozdejchat to jde stěží, ale z úplně jiných důvodů a v úplně jiném smyslu. Já tedy obecně (ač mám k drogám míň než shovívavý postoj), filmy obírající se tímto tématem miluji. Nevím, čím to je, ale nezřídka filmařsky inovativně překvapí - žeby i tvůrci plodili v propadu do jiných realit? ;-) ŠŇUP ze začátku rovněž nabídl něco jiného než se běžně vidí, avšak po (půl)hodině už až tak moc nepřekvapuje a spíš stereotypně ukolébává, no a po doběhnutí do cílové rovinky zůstane už jen pachuť zbytečně nafouknuté (a v oné chvíli naštěstí už i prasknuté) prázdné bubliny. ()

POMO 

všechny recenze uživatele

Štylisticky veľmi podobné Aronofskemu Requiem za sen, akurát nie tak vážne. Šňup ide skôr o pobavenie tarantinovej generácie drsným a dekadentným humorom. Počiatočná samoúčelnosť vizuálnych kúziel sa postupne vytratí a film začne čerpať predovšetkým z hercov, ktorí sú napokon jeho hlavnou atrakciou. John Leguizamo, Mena Suvari a Peter Stormare sú OK; ale Jason Schwartzman, Brittany Murphy a Mickey Rourke sú VÝBORNÍ. Dovolím si tvrdiť že jedny z ich najlepších rolí. Mimochodom, Rourke tu hrá karavanového fandu do wrestlingu... ()

Galerie (17)

Zajímavosti (18)

  • Rossovu lesbickú susedu si strihla Deborah Harry, známa tiež ako speváčka skupiny Blondie. (cure)
  • Doktor, který říká větu "That's gotta hurt" (to muselo bolet) nad postelí Frisbeeho, poté co ho Spider Mike střelil do jistých intimních partií, je zpěvák a kytarista známý z kapely The Smashing Pumpkins Billy Corgan, který pro film složil několik skladeb. (Stocki)
  • Českou stopou ve filmu je kazeta s nápisem "Czech perfect", které je možné všimnout si vedle hlavy kuchařovy hlavy v sexshopu. (Hannzig)

Reklama

Reklama