Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Život utíká rychle... Stíháš to? Nejpůsobivější a nejbrutálnější film o drogovém opojení, který byl kdy natočen. Film, který Vás převálcuje víc než dávka speedu. Tři dny hédonistických hrátek se změní v šílenou odyseu, když se ztroskotanec Ross stane řidičem a místním dodavatelem drog výměnou za své zboží... Následuje jedna bizarní situace za druhou a Ross stále více zapadá do světa toxikomanů, kde neexistují morální zábrany. Otevřte oči a připravte se na jízdu, při které se nedá spát! (DVD Edice)

(více)

Recenze (191)

frolish 

všechny recenze uživatele

Originalna a vtipna mozaika pribehov DOKONALE zahranych postav. Mam rad filmy o drogach a filmy s napaditou reziou a toto mi fakt sadlo. Rychle epilepticke prestrihy obcas posobili trochu samoucelne, ale filmu nakoniec nemozno upriet ani hlbku a prirodzene podany moralny podtext, napriek tomu ze islo hlavne o pobavenie. Sceny s policajnymi zatahmi genialne. 90% ()

sepp 

všechny recenze uživatele

Moc scen zobrazujicich snupani a snahy zaujmout americke divactvo a malo skutecneho deje ci nejakych poburucjicich situaci. A ty vylety do stavu fetacke vymastenosti taktez nejdou srovnavat s Trainspottingem a Human Traffic. Eric Roberts ve sve miniroli jako vzdy uzasny, ostatni prumerna az podprumerna sed. ()

Reklama

Zeck 

všechny recenze uživatele

Šňup doplácí na svojí nevyváženost. Scény bez jakéhokoliv významu a pointy, bez špetky srozumitelnosti a důvodnosti, střídají ty, které jsou naprosto geniální. Tento film bych doporučil jen pro krásnou a pravdivou přednášku o kundách (vagínách) v podání výrobce drog a narkomana v jedné osobě, kterou krásně vykresluje vlajka USA a na míru šité sako. Pak také za vtipnou policajtskou dvojci, která je tak přehnaná, až je to k smíchu. A pak taky za Erica Robertse, kterému konečně přišla role, která k němu patří ( X-D )... O tom, jak jsou drogy skvělé, nebo špatné mě to nepřesvědčilo, jediný důvod abych začal brát drogy by byl ten, abych si mohl spoustat v posteli tu nahou krásnou kočku, kterou bych tam ale nenechal ležel půl týdne se zaseknutým CDčkem. :-D 60% 11.11.09 ()

SaNcHeZ_cz 

všechny recenze uživatele

Tři dny na speedu. Šňup je krásný příklad snímku, kde forma totálně převálcuje všechno ostatní. Figurky lidí závislých na drogách jsou vykresleny v nesmírně působivém balení, pod kterým se však skrývá poměrně nezáživný příběh. Inspirace u podobných snímků je značná ovšem nikoliv na škodu. V konečném důsledku se tak jedná o přehled několika postav, jejichž osudy ovlivní drogy a na jejich vnímá světa to má sestakramentský vliv. ()

tron 

všechny recenze uživatele

V niekoľkých chvíľach má afektovaný ŠŇUP niečo do seba ("Kuchár" prednášajúci o šušule), ale väčšinou budete vyhodení zo sedla útokmi na nervy (precitlivelé vnímanie zvukových detailov) a dobrý vkus (záchod) lezúcimi drobnosťami. Výsledok je o čosi lepší, ako KEN PARK, pričom situáciu v poslednej chvíli zachraňuje aspoň totálne odviazaný Peter Stormare ako zdrogovaný fízel z proti-drogového, homosexuál Eric Roberts a skutočná (!) protéza Mickeyho Rourkea, ale zlatý SALTON SEA (80%). ()

Galerie (17)

Zajímavosti (18)

  • Během natáčení „šnupání“ bylo namísto kokainu použito sušené mléko. (Skarface)
  • Ve filmu po užití metamfetaminu jsou záběry na zmenšení zorniček uživatelů, ale ve skutečnosti se zorničky po užití této drogy naopak roztahují. (Stygy25)
  • Cameo role režiséra Jonase Åkerlunda - ztvárnil zde potulného chlápka, kterému Ross (Jason Schwartzman) u autobusu dá čtvrťák. (Stocki)

Reklama

Reklama