Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Život utíká rychle... Stíháš to? Nejpůsobivější a nejbrutálnější film o drogovém opojení, který byl kdy natočen. Film, který Vás převálcuje víc než dávka speedu. Tři dny hédonistických hrátek se změní v šílenou odyseu, když se ztroskotanec Ross stane řidičem a místním dodavatelem drog výměnou za své zboží... Následuje jedna bizarní situace za druhou a Ross stále více zapadá do světa toxikomanů, kde neexistují morální zábrany. Otevřte oči a připravte se na jízdu, při které se nedá spát! (DVD Edice)

(více)

Recenze (189)

sepp 

všechny recenze uživatele

Moc scen zobrazujicich snupani a snahy zaujmout americke divactvo a malo skutecneho deje ci nejakych poburucjicich situaci. A ty vylety do stavu fetacke vymastenosti taktez nejdou srovnavat s Trainspottingem a Human Traffic. Eric Roberts ve sve miniroli jako vzdy uzasny, ostatni prumerna az podprumerna sed. ()

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

Film, ktorý okrem skonštatovania toho, že drogy sú zlou voľbou, nikam nesmeruje. Režisér správne dáva priestor hercom, pretože ich hra v takýchto filmoch je najdôležitejším. Z tohto pohľadu nemám poznámku, pretože herci a herečky podali slušný výkon, ale chýba lepší scenár a premyslenejší režisérsky postup. Skratka, je to „len málo podobný“ s filmom Requiem za sen . PS. Objavenie R. Halforda a R. Jeremyho prekvapí no zároveň aj poteší. Osobné hodnotenie: 69% (**) ()

Reklama

JJ.Gibson 

všechny recenze uživatele

Tak se trochu sjedem ne! :) No nejsem si úplně jist, co tím chtěl Jonas Akerlund říci, ale to je vlastně jedno radši se sjedem ne. Překvapivě se zde objevilo několik lehce zapadlých hvězdiček hollywoodu, kteří tento snímek pozvedli na 2.5*. Nejlepší postavu měl určitě Mickey Rourke jako The Cook, o něj se celý film opírá. Sečteno podtrženo, jednou a dost, tak se radši sjedem ne... ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Zběsilý úlet nacpaný metamfetaminem, psychotripy a groteskními postavičkami. Sice mi občas připadalo, že to Åkerlund s tou předimenzovanou rychlostí přehání, ale na druhou stranu kdo někdy viděl víc lidí na perníku pohromadě, pozná, že zase nebyl tak daleko od pravdy. Chybu nemělo ani obsazení a Brittany Murphy i tady ukázala, proč je jí taková škoda. 80% ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Film, ktorý v podstate nemá žiaden dej, no dokáže pútať pozornosť svojimi uletenými postavičkami a niekoľkými násilnejšími či bláznivými scénami. Ide o takú bezdejovú útržkovitú situačnú mozaiku, kde hrá hlavnú úlohu metamfetamín. A herci zahrali parádne, najmä Brittany Murphy. Lepší priemer. 65/100 ()

Galerie (17)

Zajímavosti (18)

  • Wrestling, ktorý je strihaný do záberov počas celého filmu, a ktorý s obľubou sleduje Cook alias Mickey Rourke, priniesol práve tomuto hercovi "životnú rolu" vo filme The Wrestler (2008). (cure)
  • Frisbee (Patrick Fugit) sleduje v televizi videoklip norské black-metalové kapely Satyricon. Skladba se jmenuje "Mother North". Kapela souhlasila s tím, že se její videoklip objeví ve filmu, když režisér Jonas Åkerlund bude režírovat jejich další videoklip ke skladbě "Fuel for Hatred". K realizaci poté skutečně došlo. (Stocki)
  • Na venkovní fasádě domu kde bydlí Spider Mike si můžeme všimnout mnoha nastříkaných nápisů, mj. názvu “Phantom Planet“. Phantom Planet je název kapely, ve které do léta roku 2003 působil jako bubeník představitel Rosse, Jason Schwartzman. Také ve scéně, kde Mickey Rourke řídí auto můžeme z rádia od kapely slyšet skladbu "Nobody's Fault" (Stocki)

Reklama

Reklama