Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Život utíká rychle... Stíháš to? Nejpůsobivější a nejbrutálnější film o drogovém opojení, který byl kdy natočen. Film, který Vás převálcuje víc než dávka speedu. Tři dny hédonistických hrátek se změní v šílenou odyseu, když se ztroskotanec Ross stane řidičem a místním dodavatelem drog výměnou za své zboží... Následuje jedna bizarní situace za druhou a Ross stále více zapadá do světa toxikomanů, kde neexistují morální zábrany. Otevřte oči a připravte se na jízdu, při které se nedá spát! (DVD Edice)

(více)

Recenze (190)

esopesokeso 

všechny recenze uživatele

"Natočeno podle pravdy..a lží" Z počutia viem, že jedného abstinujúceho feťáka pri tomto filme naťahovalo, áž nakoniec odišiel uprostred filmu preč.. takže Jonas Åkerlund je niekto, kto sa tomu setsakramentsky vyzná... a ujovi Fiškusovi sa to páčilo! Šňup , cz dabing.. ()

FlyBoy 

všechny recenze uživatele

Neuvedomelé feťácke zbližovanie množstva zaujímavých a odpálených tvárí sa vôbec nemusí hanbiť, ale zas sekať prsia tiež nemôže. O tom pokoj, vidím Aronofského, nemôžem prehliadnuť Tarantina a cítim snahu o vytvorenie tendenčného komplexu už kedysi poznaného. Milý pokus aj vďaka trefne vybraným osôbkam pohybujúcim sa po poli nezaniká, no "Šňup" ako celok triešti moje (a zrejme nielen moje) zmysly a aj keď ho nezatracujem, radosťou po plafón neskáčem. ()

Reklama

panmroz 

všechny recenze uživatele

prapodivná kombinace lehkovážného Trainspottingu a těžkotonážního Requiem for a dream, ovšem pořádně nefunguje ani jedno. Jediná scéna (setkání Rosse s Amy) dává tušit, jaký má film potenciál. Jediná scéna. Dál jen sledujeme podivně časově neohraničené a neurčitelné eskapády několika figurek a bezbarvého hlavního hrdiny. Něco mezi. Nic výjimečného! ()

marrjaana 

všechny recenze uživatele

Sotva film začal, začala jsem se sama sebe ptát, jestli jsem si náhodou něco nepíchla než sem ho zapla. Když sem nabyla dojmu, že asi ne, začala jsem přemýšlet, jestli jsem si nevařila čajíček z houbiček či si nevykouřila dýmku míru, ale došla jsem k názoru, že též asi ne. Pokuď chcete poznat jaký to je být "sjetej" a přitom to nezkoušet s ryzikem vedlejších účinků, určitě si pusťte tento film. ()

zsn 

všechny recenze uživatele

Fantastický film mého rozbouřeného mládí, zde jsem se zamilovala do Schwartzmana a Rourkeho. Btw životní role Rourkeho. Nekonečná jízda, kterou jsem jako náctiletá sjížděla pořád dokola, tak jako vynikající soundtrack k tomuto filmu a nějaké ty stimulanty. Vyzvedávám především Zwan - Number of the Beast https://www.youtube.com/watch?v=U01_F_PJ_GY - rozkoš. ()

Galerie (17)

Zajímavosti (18)

  • Na venkovní fasádě domu kde bydlí Spider Mike si můžeme všimnout mnoha nastříkaných nápisů, mj. názvu “Phantom Planet“. Phantom Planet je název kapely, ve které do léta roku 2003 působil jako bubeník představitel Rosse, Jason Schwartzman. Také ve scéně, kde Mickey Rourke řídí auto můžeme z rádia od kapely slyšet skladbu "Nobody's Fault" (Stocki)
  • Rossovu lesbickú susedu si strihla Deborah Harry, známa tiež ako speváčka skupiny Blondie. (cure)
  • Cameo role režiséra Jonase Åkerlunda - ztvárnil zde potulného chlápka, kterému Ross (Jason Schwartzman) u autobusu dá čtvrťák. (Stocki)

Reklama

Reklama