Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Policejní náčelník Pepa Novák je sice povýšen na majora, jinak má ovšem stejné potíže, a navrch ještě některé nové. Občané ho zlobí a stále se marně snaží sexuálně uspokojit náruživou manželku Vilmu. Navíc mu teď život komplikuje početná cikánská rodina v sousedství. Majitel fotbalového klubu Leo Kohn není příliš spokojený s výkony mužstva, nepomáhá ani podplácení rozhodčích. Navíc je stále na kordy s tchýní Ester, posedlou sázením Sportky. Leo se s tchýní pohádá. Z hádky vzejde neobvyklá sázka. Jestli Ester dokáže sestavit mužstvo, které Kameňákov porazí, stane se Leo jejím otrokem. Pokud ovšem Kameňákov zvítězí, odejde Ester z domu a už se nikdy neukáže. Je jisté, že v neděli půjde o hodně. (TV Nova)

(více)

Recenze (654)

novoten odpad!

všechny recenze uživatele

Zdejší zvěst, že "K3 má příběh", mě udolala natolik, že jsem se nechal přemluvit nadšenými rodinnými komentáři televizního programu a zhlédl jsem také - abych po "moderních" prostřizích fotbalového zápasu s prostřihy na Moniku Absolonovou, hluboce litoval. Za to, že jsem si trilogii vážně střihnul celou, jsem na sebe asi i trochu hrdý, ale divákův masochismus je to stále stejný. ()

SG_ever 

všechny recenze uživatele

Hodnotím jako celou sérii, nikoliv jako jednotlivé díly. Před 3 lety jsem se některým vtipům od srdce smál. Některé světlé momenty ve filmu jsou, ale přece jenom točit vtipné scénky bez příběhu není úplně optimální. Respektive - musí se to umět, jako to zvládá například Suchánek s Genzerem nebo britská dvojice Lucas-Walliams, ale troška takový génius není. Některé vtipné momenty tomuto filmu však upírat nelze. (35%) ()

Reklama

BMAJTZ odpad!

všechny recenze uživatele

Jestli troska nekdy v zivote natocil neco opravdu stupidniho debilniho a naprosto nekoukatelneho do takove miry kdy by stalo za to spalit film i veskere jeho kopie tak je to prave trilogie Kamenak tohle je opravdu vrchol naprosto odpadni ceske filmariny. A ty Trosko bez radeji kidat hnuj pac po techhle splaskach ti to asi opravdu pude. Odpad ()

Djkoma odpad!

všechny recenze uživatele

Ano, přátelé! Zdenda Troška to opět dokázal! Nejenže opakuje "úspěch" svých Kameňáků už potřetí, ale dokonce své výkony dotváří jako malíř své vrcholné dílo. Je to on, který mění pohled lidí mladých na Českou filmovou scénu a který starším dokazuje, že se umí zasmát jeho kameným vtipům, které jsou páleny na diváka rychleji než kulky z rotačáku Arniho (Schwarzenegger). Je to neuvěřitelné, jak tento malý usměvavý chlápek dokáže jednoduše vstupovat každým rokem do historie a poupravovat hranice kinematografie. Měli by jsme mu všici vzdát holt. Jednou bude mít sochu. Nevím jestli bronzovou ani jestli bude v Hošticích. Je však jasné, že někteří znás ho do posledních minut svého života půjdou uctívat svou močí a pohledy opovržení(nebo snad obdivu). Jeho socha jistě vydrží dlouhá léta a přežije většinu svých obdivovatelů a jednou, třeba jednou se k němu generace budou vracet a vzpomínat na jeho krásné české komedie. Ano přátelé tohle všechno se stane a vlastně už se to děje. Ano mistře, jste génius a po smrti budete jistě uznáván i svými kritiky, kteří vaše myšlenky dostatečně nepochopili. ()

blackJag odpad!

všechny recenze uživatele

Nevtipné panoptikum hrůzy. Schválně jsem si jeden díl dal, protože Trošku neodsuzuji s obecnou samozřejmostí (jako velké procento filmových fanoušků), ale opravdu nechápu, jak člověk, který natočil televizní evergreeny jako Slunce, seno (klidně celou trilogii) nebo Bota jménem Melichar (filmy, u kterých u bedny vždycky zaparkuji), dokázal položit základ takové zhůvěřilosti. 0% ()

Galerie (15)

Zajímavosti (13)

  • Všechny předchozí díly byly natočeny na film. Tento díl je natočen digitálně. (JT19)
  • V jedné ze scén Vilma (Jana Paulová) pronese, že drží dietu, což doplní slovy: "A cítím se fajn", přičemž ještě udělá specifickou pozici a gesta. Celá scéna je odkazem na reklamu na hubnoucí koktejl, v němž herečka účinkovala. V reklamě říkala stejnou větu i prováděla onu specifickou pózu. (funhouse)
  • Na začátku dne, kdy se hraje důležité fotbalové utkání, je na obrazovce napsáno "neděle". Během utkání lze současně zahlédnout datum zápasu 21. června 2004. Datum však připadá na pondělí. (Mr.Hudson)

Reklama

Reklama