Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Policejní náčelník Pepa Novák je sice povýšen na majora, jinak má ovšem stejné potíže, a navrch ještě některé nové. Občané ho zlobí a stále se marně snaží sexuálně uspokojit náruživou manželku Vilmu. Navíc mu teď život komplikuje početná cikánská rodina v sousedství. Majitel fotbalového klubu Leo Kohn není příliš spokojený s výkony mužstva, nepomáhá ani podplácení rozhodčích. Navíc je stále na kordy s tchýní Ester, posedlou sázením Sportky. Leo se s tchýní pohádá. Z hádky vzejde neobvyklá sázka. Jestli Ester dokáže sestavit mužstvo, které Kameňákov porazí, stane se Leo jejím otrokem. Pokud ovšem Kameňákov zvítězí, odejde Ester z domu a už se nikdy neukáže. Je jisté, že v neděli půjde o hodně. (TV Nova)

(více)

Recenze (655)

NinadeL 

všechny recenze uživatele

Troška si uzavřel svou trilogii s tím, že přidal sérii vtipů o cikánech. A to je asi tak všechno, co k tomu lze dodat. Protože zatímco první díl byla totální z nouze ctnost, druhý díl začal vzdáleně připomínat cosi jako typickou českou lidovou komedii, tak ve třetím díle už žádný další posun nenastal. Hodně se toho odehrává kolem sportu, na návštěvu přijela i Dolly Buster... A další díly Troška už s díky odmítl. Proč? Protože si chtěl užít Babovřesky. ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Tretí film poukazuje na vychcanosť rómskych spoluobčanov, ktorí majú perfektne omotané úrady okolo svojich prstov. Ani slovenský občan nedostane takú starostlivosť ako oni. Keď sa na túto skutočnosť poukáže, je to rasizmus ... Tento film je tiež uvedený v ich konečný prospech .. pravdepodobne, aby nepohoršil rómskych spoluobčanov. Inak platí to isté, čo o dvojke Kameňáku. Opäť o niečo slabšie ako jednička, ale vtipy o všetkom možnom opäť skvele zahrané, rovnako ako vtipy o cigáňoch. Herecké obsadenie skvelé - Laufer, Vydra, Paulová a tak by som mohol pokračovať. ()

Reklama

Aleee89 odpad!

všechny recenze uživatele

Help help! Tak tenhle film se nepovedl jako jednička a dvojka dohromady... Zase ohrané vtipy, nudný děj, trapné je to od začátku do konce. Už mi připadá, že Troškovi dávno došly nápady, protože něco takového vypotit... Hlavně trapný je ranní sex Paulové a Vydry, to už by fakt mohli vymyslet něco lepšího... ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Ve trojce už Troška neředí tolik humor, snaží se přidat něco dějově zajímavého. Tentokrát je středobodem děje amatérský fotbalový zápas, na který přijede Dolly Buster. A tu si Troška mohl klidně odpustit a více se soustředit na gagy s romy, kteří trápí rodinku v sousedství. Občas je film nápaditý, ale pak se zbytečně shodí a dobrý dojem je pryč. Pocit trapnosti není tak velký, jak by se mohlo zdát, ale jako vadu bych viděl slabší dějovou linku a řada gagů se minula účinkem, anebo ještě lépe, neměly ve filmu vůbec být, ale zase tak hrozné to nebylo. A na odpad už teprve ne. 60% ()

fleker odpad!

všechny recenze uživatele

Po druhým díle sem si řek: Á DOST! Na Tosku už nikdy víc. Ale co se nestalo, pár měsíců na to sme byli já a moje třída vylákáni do kina údajně na ňákou "komédii"..Po usazení na svá místa sme byli jakýmsi tejemným hlasem vyzváni, abychom vypnuli všechny elektrické přístroje. Já a Lúďa jsme se dobrovolně přihlásili, že provedeme osobní prohlídku.....zabavilo se: 13 mobilních telefonů, autíčko na dálkové ovládání,1 tamagoči, troje dámské kalhotky a motorová pila maunfield......Osobní prohlídce se bránilo akorát několik výletníků z domova důchodců Velké Březno, tak sme jim já a Lůďa aspoň zmagnetovali kardiostimulátory...Zničehonic se rozjasnilo plátno a mě orosilo čelo. JE TO PAST! JE TO PAST!....zaječel sem a pohotově zpodsedačky vylovil lékárničku s obrázkem Trošky ve tvarů kříže, připravenou pro podobné případy. Otevřel sem ji a začal rozdávat spolužákům pepřový sprej, rohypnol, slznej plyn a různý druhy prášků na uklidnění, abych zachránil co se dá. Bohužel poptávka převršila nabídku, takže já zůstal čistej...........a jaký že to bylo?...když sem měl kdysi dávno depku, začal sem pracovat na díle, keré sem pojmenoval srozumitelným názvem SLKBNVMZH....jde o seznam lidi, kerejm bych nejrači vystřelil mozek zhlavy.....a budeš se možná divit Troško, tebe už tam mám třikrát.... ()

Galerie (15)

Zajímavosti (13)

  • Všechny předchozí díly byly natočeny na film. Tento díl je natočen digitálně. (JT19)
  • Během natáčení se jeden komparzista platonicky zamiloval do Dolly Buster (občanským jménem Nora Baumberger). Z milých sympatií se nakonec stalo nepříjemné obtěžování. [Zdroj: prask.nova.cz] (Duoscop)
  • Filmovou píseň "Nevěřím", v romštině "Na Pačav", nazpívali Yvetta Blanarovičová a Hynek Tomm. Hudbu složil Miloš Krkoška a otextovali ji představitelé romských rodičů z filmu Ervín Oláh a Ilona Ferková. (funhouse)

Reklama

Reklama