Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Policejní náčelník Pepa Novák je sice povýšen na majora, jinak má ovšem stejné potíže, a navrch ještě některé nové. Občané ho zlobí a stále se marně snaží sexuálně uspokojit náruživou manželku Vilmu. Navíc mu teď život komplikuje početná cikánská rodina v sousedství. Majitel fotbalového klubu Leo Kohn není příliš spokojený s výkony mužstva, nepomáhá ani podplácení rozhodčích. Navíc je stále na kordy s tchýní Ester, posedlou sázením Sportky. Leo se s tchýní pohádá. Z hádky vzejde neobvyklá sázka. Jestli Ester dokáže sestavit mužstvo, které Kameňákov porazí, stane se Leo jejím otrokem. Pokud ovšem Kameňákov zvítězí, odejde Ester z domu a už se nikdy neukáže. Je jisté, že v neděli půjde o hodně. (TV Nova)

(více)

Recenze (654)

heyda 

všechny recenze uživatele

Víte co? Tenhle díl vůbec není tak špatný, aby se řadil mezi ty nejhorší filmy všech dob. Odvrací se od modré erektivní vody k rómské problematice a zkorumpovaného fotbalu. Pár momentů ve filmu mě opravdu dostalo. Například, jak si šli cigoši pro sociální dávky. :-D Dal bych 3 hvězdičky, ale někdo se Trošky prostě musí zastat a budu to já, který mu jednu hvězdičku dá k dobru. :-) ()

PauloZ 

všechny recenze uživatele

Já se musím upřímě smát, jak to tady každý pálí odpadem, nadává a buzeruje Trošku, ale proč? Proboha PROČ? Proč se na to díváte? Je jasné že trojka nemohla být jakkoliv dobrá, omílá to stejné pořád dokola a od druhého dílu graduje naivita a trapnost. Jenže když to vidí 25 000 lidí, polovina na tom byla beztak v kině, tak se nedivme, že má Troška chuť točit dál. Já se ale i přesto bavil a odpad opravdu dát nemůžu, doufám, že hejtaři prominou :) ()

Reklama

Adman 

všechny recenze uživatele

3 * ... to je to nejdrzejší maximum, které může dosáhnout jakýkoli zdravý hodnotící divák. Abych to hned na začátek zdůvodnil, tak jedna hvězdička je za kameru, stejně jako u předchozího dílu. Druhá je za šílený experiment druhého dílu co lidi snesou a třetí je za šílený experiment maximální únosnosti bytí na planetě Zemi. Z toho vyplývá že se nestydím za to, že jsem se u "filmu" (citlivkám pardoon za tak silné slovo) i více než jedenkrát zasmál. Já zde nebudu hodnotit žádné příběhové linie, žádnou hudbu a žádné herecké výkony a já nevm co ještě. Uvědomuji si jednu podstatnou věc, a to, že film nevznikl za účelem obsahovat všechny tyto vyjmenované věci. Vznikl za účelem pobavit diváka, který když k tomu nepřistupuje pasivně ("To sem zvědavej co to zase bude za odpad!"), tak má solidní šanci pobavit se. Doufám že vám to něco řeklo a příde mi jen škoda že se film topí v největších propádácích, a že lidé na filmu nehledají to něco málo dobrého a nedají aspon 1 * ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Pořád ta stejná písnička, vůbec žádná změna, ale to se asi ani čekat nedalo, že se to nějak vylepší, nicméně třetí díl už je trošku moc a jen se jen děsim toho, že tenhle díl neni tím posledním, ale zase na druhou stranu musim říct, že některý fóry, ač jsou známý, tak mě dokázaly rozesmát a přece jenom jsem si už zvyknul za ty předešlý díly na speciální styl těhle filmů, takže žádný zklamání nebo znechucení se nedostavilo a možná i proto dávám tak skvělý hodnocení ()

Nivenx odpad!

všechny recenze uživatele

Tak si shrneme všechny 3 díly Kameňáku. První se mi osobně líbil a celý film byl vtipně a vesele natočen. Druhý byl o dost slabší, zvlášt' když místo herců tam začnou hrát zpěváci!!! To jsem neskousnul a třetí naprostá katastrofa, kterou nezachraňuje nic, ale občas se hláška povedla zasmál jsem se. Celý třetí díl je naprosto trapný, blbý a naprosto odfláknutý! Tak asi takhle je pořadník: 1 (3* 45%), 2 (2* 35%) a 3 ( odpad! 1%) a to jedno procento je za úvodní titulky, kdy se zlomí trojka. :D ()

Galerie (15)

Zajímavosti (13)

  • Filmování probíhalo v Týně nad Vltavou, na zámku Vráž, v Řitce, soutoku Lužnice s Vltavou a v Praze Slivenci (hřiště). [Zdroj: Filmovamista.cz] (M.B)
  • Když je Kohn (Josef Laufer) ve večerce u věštkyně, tak ta mu oznámí, že Ester (jeho tchýně) do tří dnů zemře. Nestane se tak. (Petr.Penicka)
  • Jedná se o první film série, který nezačíná sexem. (URBAN)

Reklama

Reklama