Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Policejní náčelník Pepa Novák je sice povýšen na majora, jinak má ovšem stejné potíže, a navrch ještě některé nové. Občané ho zlobí a stále se marně snaží sexuálně uspokojit náruživou manželku Vilmu. Navíc mu teď život komplikuje početná cikánská rodina v sousedství. Majitel fotbalového klubu Leo Kohn není příliš spokojený s výkony mužstva, nepomáhá ani podplácení rozhodčích. Navíc je stále na kordy s tchýní Ester, posedlou sázením Sportky. Leo se s tchýní pohádá. Z hádky vzejde neobvyklá sázka. Jestli Ester dokáže sestavit mužstvo, které Kameňákov porazí, stane se Leo jejím otrokem. Pokud ovšem Kameňákov zvítězí, odejde Ester z domu a už se nikdy neukáže. Je jisté, že v neděli půjde o hodně. (TV Nova)

(více)

Recenze (654)

Djkoma odpad!

všechny recenze uživatele

Ano, přátelé! Zdenda Troška to opět dokázal! Nejenže opakuje "úspěch" svých Kameňáků už potřetí, ale dokonce své výkony dotváří jako malíř své vrcholné dílo. Je to on, který mění pohled lidí mladých na Českou filmovou scénu a který starším dokazuje, že se umí zasmát jeho kameným vtipům, které jsou páleny na diváka rychleji než kulky z rotačáku Arniho (Schwarzenegger). Je to neuvěřitelné, jak tento malý usměvavý chlápek dokáže jednoduše vstupovat každým rokem do historie a poupravovat hranice kinematografie. Měli by jsme mu všici vzdát holt. Jednou bude mít sochu. Nevím jestli bronzovou ani jestli bude v Hošticích. Je však jasné, že někteří znás ho do posledních minut svého života půjdou uctívat svou močí a pohledy opovržení(nebo snad obdivu). Jeho socha jistě vydrží dlouhá léta a přežije většinu svých obdivovatelů a jednou, třeba jednou se k němu generace budou vracet a vzpomínat na jeho krásné české komedie. Ano přátelé tohle všechno se stane a vlastně už se to děje. Ano mistře, jste génius a po smrti budete jistě uznáván i svými kritiky, kteří vaše myšlenky dostatečně nepochopili. ()

filmoid odpad!

všechny recenze uživatele

Kdysi jsem četl jednu hudební recenzi Jana Rejžka na aktuální album Helenky Vondráčkové. Celý text vlastně popisoval Rejžkův pobyt na chatě a různé to opravování a kutilství. A v závěru - jen tak mimochodem - stála jedna věta, že ta nová deska národní Heleny stojí za prd. O Kameňáku se toho napsalo už hodně a většina recenzentů se ve svých textech právem ani neobtěžuje zacházet za limit dvou tří slov. On je ovšem celý ten konvoj Kameňáků docela mrazivě strašidelný na to, aby se dal odbýt pouhým záporem nebo nadávkou. Návštěvnost a neuhasínající popularita dokazují, že mezi námi vegetuje divácká subkultura, která u Trošky OPRAVDU relaxuje, královsky se baví a poetice kamenných komedií důvěrně rozumí. Tato subkultura víc než kdo jiný dokazuje, že představy o rovnosti mezi lidmi vždy byly jen pouhým snem: žádná ústava, žádné společné základní vzdělání, žádké morální a občanské kodexy, pracně probojovávané revolucionáři a obrozenci, všemi těmi nerudy, čapky a havly... před Kameňáky nic neznamenají. Vždy existovalo a bude existovat široké společenské dno, jež nejlépe rozumí fraškám a jednoduchým gagům... a o tohle dno se vede boj - nejen v politice, ale i v umění, ve filmu. Poud se elitám daří s touto základnou obyčejných lidí něco pozitivního dělat, posouvají se obzory vkusu a kulturnosti celé společnosti. Pokud je ona základna debilizována a odetizovávána, klesá celá společnost. Proto ten Kameňák 3 opravdu není jen taková obyčejná bžunda... ()

Reklama

heyda 

všechny recenze uživatele

Víte co? Tenhle díl vůbec není tak špatný, aby se řadil mezi ty nejhorší filmy všech dob. Odvrací se od modré erektivní vody k rómské problematice a zkorumpovaného fotbalu. Pár momentů ve filmu mě opravdu dostalo. Například, jak si šli cigoši pro sociální dávky. :-D Dal bych 3 hvězdičky, ale někdo se Trošky prostě musí zastat a budu to já, který mu jednu hvězdičku dá k dobru. :-) ()

PauloZ 

všechny recenze uživatele

Já se musím upřímě smát, jak to tady každý pálí odpadem, nadává a buzeruje Trošku, ale proč? Proboha PROČ? Proč se na to díváte? Je jasné že trojka nemohla být jakkoliv dobrá, omílá to stejné pořád dokola a od druhého dílu graduje naivita a trapnost. Jenže když to vidí 25 000 lidí, polovina na tom byla beztak v kině, tak se nedivme, že má Troška chuť točit dál. Já se ale i přesto bavil a odpad opravdu dát nemůžu, doufám, že hejtaři prominou :) ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Bez Richarda Genzera, Josefa Cardy a ústředního dua Vydra/Paulová by to byla naprosto nekoukatelná záležitost. Díky těmto 4 lidem (záměrně se nezmiňuji o hercích) se dá sledování 3. dílu přežít celkem bez úhony. Vlastně jsem ještě zapomněl na starší generaci zastoupenou Skopečkem, Lipským nebo Tichánkovou. 20% ()

Galerie (15)

Zajímavosti (13)

  • Jedná se o první film série, který nezačíná sexem. (URBAN)
  • V jedné ze scén Vilma (Jana Paulová) pronese, že drží dietu, což doplní slovy: "A cítím se fajn", přičemž ještě udělá specifickou pozici a gesta. Celá scéna je odkazem na reklamu na hubnoucí koktejl, v němž herečka účinkovala. V reklamě říkala stejnou větu i prováděla onu specifickou pózu. (funhouse)
  • Ve všech scénách je venku slunečno. (Jyrka)

Reklama

Reklama