Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Policejní náčelník Pepa Novák je sice povýšen na majora, jinak má ovšem stejné potíže, a navrch ještě některé nové. Občané ho zlobí a stále se marně snaží sexuálně uspokojit náruživou manželku Vilmu. Navíc mu teď život komplikuje početná cikánská rodina v sousedství. Majitel fotbalového klubu Leo Kohn není příliš spokojený s výkony mužstva, nepomáhá ani podplácení rozhodčích. Navíc je stále na kordy s tchýní Ester, posedlou sázením Sportky. Leo se s tchýní pohádá. Z hádky vzejde neobvyklá sázka. Jestli Ester dokáže sestavit mužstvo, které Kameňákov porazí, stane se Leo jejím otrokem. Pokud ovšem Kameňákov zvítězí, odejde Ester z domu a už se nikdy neukáže. Je jisté, že v neděli půjde o hodně. (TV Nova)

(více)

Recenze (654)

Ištván87 

všechny recenze uživatele

Abyste mě nepovažovali za blbce, tak musím říct, že třetí díl Kameňáku je podle mě nejenom nejlepším dílem série, ale taky se mi nelíbí, že je tu jako třináctý nejhorší film všech dob. Rozhodně si nemyslím, že na vrcholu tohoto žebříčku můžou být zrovna české filmy, protože v Hollywoodu ročně vznikne tolik prasáren, že by se to do tohohle žebříčku ani nevešlo. Tři hvězdičky dávám proto, aby se tenhle film měl šanci vyškrábat se k trochu lepšímu hodnocení... ()

misstake 

všechny recenze uživatele

No, takhle nějak to dělají motýli. Jedinkrát v průběhu celého filmu jsem se zasmál. Což je víc než u předchozího dílu. Ona inkriminovaná kazeta s Dolly Buster možná posloužila jako inspirace k celému filmu. Troška se podíval a řekl si: "Aha, takhle nějak se dělaj filmy." A pak to tak dopadá... Půl hvězdičky. ()

Reklama

Oskar 

všechny recenze uživatele

Sám se těm dvěma hvězdičkám divím, ale vážně - Zdeněk Troška se poučil z chyb svých předchozích Kameňáků. Tak třeba vytvořil základní osu příběhu s fotbalovou sázkou, okolo níž se více méně všechno točí. Správně se dovtípil, že nejvtipnější z celého Kameňákova je věčně soupeřící dvojice Laufer- Tauchenová. Polepšil se i v převodu vousatých vtipů do filmové podoby, takže už se tady nestane, že pointa je nám vyzrazena dřív než vtip začne (jako v předchozích případech). Oklestil obyvatelstvo o jeptišky, vojáky, učitelky a děvky (až na jednu velmi slavnou, samozřejmě). Ale tím má chvála bohužel končí, jinak je to pořád stejně přisprostlá pivní zábava. Jen pozorněji konstruovaná, takže zatímco v předchozím díle připadaly dva slušné gagy na osm špatných, tentokrát se skóre zvyšuje na 4:6. Proto 40% ()

salahadin odpad!

všechny recenze uživatele

Zdenda prostě vykonal svou "potřebu" přímo na pláno, které znamená svět. A i když to vidíte v televizi, přec vám to podvědomě smrdí a do mysli vkrádá se obava, či předtucha zlá, že clean četa ve složení Mistr Propper, Domestos Pine fresh, Bref duoactiv a Brise spray Marine vzniklý nepořádek nevyřeší. Za dožitovní následky na mém zdraví bych si zasloužil nějakou rentu a v nočních můrách nepronásleduje mě po Elm Street Freddy, ale erektoGenzer a Gott v oblacích. Hrůzný to počin vhodný jako novodobá tortura.......... ()

SG_ever 

všechny recenze uživatele

Hodnotím jako celou sérii, nikoliv jako jednotlivé díly. Před 3 lety jsem se některým vtipům od srdce smál. Některé světlé momenty ve filmu jsou, ale přece jenom točit vtipné scénky bez příběhu není úplně optimální. Respektive - musí se to umět, jako to zvládá například Suchánek s Genzerem nebo britská dvojice Lucas-Walliams, ale troška takový génius není. Některé vtipné momenty tomuto filmu však upírat nelze. (35%) ()

Galerie (15)

Zajímavosti (13)

  • Na začátku dne, kdy se hraje důležité fotbalové utkání, je na obrazovce napsáno "neděle". Během utkání lze současně zahlédnout datum zápasu 21. června 2004. Datum však připadá na pondělí. (Mr.Hudson)
  • V jedné ze scén Vilma (Jana Paulová) pronese, že drží dietu, což doplní slovy: "A cítím se fajn", přičemž ještě udělá specifickou pozici a gesta. Celá scéna je odkazem na reklamu na hubnoucí koktejl, v němž herečka účinkovala. V reklamě říkala stejnou větu i prováděla onu specifickou pózu. (funhouse)
  • Když je Kohn (Josef Laufer) ve večerce u věštkyně, tak ta mu oznámí, že Ester (jeho tchýně) do tří dnů zemře. Nestane se tak. (Petr.Penicka)

Reklama

Reklama