Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Zatímco Abraham Lincoln pracuje v Gettysbusgu, je si plně vědom, že se hrozba z minulosti vrátila. Hrozí, že roztrhá už jednou roztržené národy na kousky. Musí se vydat za nepřátelské linie, aby čelil nepříteli mnohem strašnějšímu, než je konfederační armáda chodících mrtvol. (Langy10)

Recenze (53)

Campbell 

všechny recenze uživatele

Tak tady Asylum šláplo vedle. Abraham Lincol vampire hunter jsem si užíval plnými doušky, tady je ale jen pár scénkteré se mi líbily. Třeba to kosení zombíků je podle mě fajn, ale strašně mi vadilo jak byly proti sobě i živý lidé, to pak padaly hádky a film strašně tím pádem padal do nudy, navíc ty herci v čele s představitelem Lincolna byly strašně špatní, a Lincolnovy proslovy byly o ničem. Aspoň že zombíci byly slušně namaskovaný a sem tam cákanec krve potěšil a hlavně naprosto dokonalá Lincolnova kosa. Ta neměla chybu a tím mě tvůrci opravdu potěšily, ale od režiséra Pozemšťana bych čekal teda víc. ()

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Presne som vedel ako to dopadne, keď je za tým Asylum. Takže nemal som žiadne prehnane očakávania a urobil som dobre. Hra tam Bill Oberst Jr. ktorého poznám z viacerých filmov a i tu sa veľmi snažil, no to sa nedá povedat o jeho hereckých kolegoch, to bola hrôza pozerať sa na tie indivíduá. Masky zombie boli na smiech, ale aspoň, že Abrahamova kosa mala svoj deň a tak nebola núdza o žiadne useknuté ľudské partie. Len škoda, že som myslel, že to bude hlavne vtipné, čo, ale vobec nebolo. Slabé 2*. ()

honajz 

všechny recenze uživatele

Asylum dokazuje, že natočit lze věci levně a jednoduše. Ano, je to blbé až na půdu (nejspíše jako originál), ale na nic to nehraje. Herecké výkony jsou otřesné, kamera mizerná i přes ty filtry, střihač u své práce chrápal, ale svým způsobem je to zábavné a triky velmi slušné. Podruhé to vidět bych ale nezkousl. ()

venison odpad!

všechny recenze uživatele

Shlédnuto 15 minut filmu a po čirém zoufalství, kdy jsem si málem vyškubala všechny vlasy a podřezala vlasy jsem "proskákala" zbytek filmu a zjistila, že ani "krátkou" stopáž 96 minut je nad moje síly.. Nejhorší provedení zombíků, které jsem kdy viděla.. Příšerné herecké výkony - kdejaký ochotník by je strčil do kapsy.. Hrůzné kostýmy (tím nemyslím děsivé).. Děj naprosto o ničem - buď zombíkům nesmysleně utínali hlavy nebo se tam nesmyslně žvanilo.. Příběh naprosto o ničem, žádná dějová linie neexistuje.. Jediná věc, která se mi líbila, byla rozkládací kosa Lincolna, která trošku připomínala holičskou břitvu.. Škoda, že hodnocení nedovoluje záporná čísla.. Snad bude letošní bráška "Abraham Lincoln: Lovec upírů" alespoň o * lepší.. ()

Galerie (31)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama