Reklama

Reklama

Od soumraku do úsvitu 3: Katova dcera

  • USA From Dusk Till Dawn 3: The Hangman's Daughter (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Láká Vás omamná chuť krve? A chcete vidět, jak to bylo doopravdy? Odhalte tajemství legendy baru Twister v závěrečném dílu kultovní upírské trilogie z pera Quentina Tarantina a Roberta Rodrigueze!  Tajemně hrozivý bar Titti Twister se opět stane místem setkání lidí a tvorů noci, kteří touží jen po jednom - po krvi! Na místo osudného setkání se vydala skupina nic netušících cestujících. Jsou mezi nimi spisovatel Abrose, který záhadně zmizel v Mexiku, bezohledný vrah a bandita Johnny, oběšencova dcera Esmeralda. V baru jsou již očekáváni nenapodobitelným barmanem Charliem a také Esmeraldinou matkou. Nikdo však neví, že ona je královnou upírů a chystá strašný osud pro dceru, kterou nikdy neviděla... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (86)

honajz 

všechny recenze uživatele

Film: Třetí veselá upíří jatka nás přenesou na Divoký západ, kde se Pancho Villa, desperáti, katova dcera, kat, kněz a jeho žena přes veškeré počáteční neshody dostanou do upíří hospody, kde samozřejmě půjde o život a o krev. Pokud první díl měl jakýs takýs nádech černohumorné originality, teď už by to snad mohlo stačit. DVD: Nabídka bonusů obsahuje trailer na tento a druhý díl s CZ dabingem, fotogalerii a vystřiženou scénu (spíš alternativní závěr) s CZ titulky. ()

SeBig 

všechny recenze uživatele

Rozhodně atmosféra a hlavní aktéři působili pozitivně (až na tu zubatou visící rejdu) ale zbytek buď to komický (při nejlepším) a nebo prostě slátanina. Hadí žena mě dostala, ale opravdu mohli ty striptérky vybrat lepší.. kam se hrabou na Salmu. Líbila se mi nejvíc finalní scéna jen tak z nostalgie. SPOILER: A co tam kurva dělal Parks, když ho v jedničce odpráskli? To jako neexistujou jiní herci? ()

Reklama

PKD 

všechny recenze uživatele

Supr! Bomba! Špica! Ambrose Bierce (Michal Parks v jedné ze svých totál best rolí) jede! a jeho glosy na téma náboženství a zejména Bible,jsou pro mě osobně...genitální a hl. totálně přesné. Tak. Squellá zábava (která pro mě překračuje nenápadně hranice béčka) a opravdový prequel k výbornému filmu,který po shlédnutí tohoto, bude míti pro diváka už navždy, jiný rozměr. Myšleno...positivně. P. s. ten dementní VHS obal překlad (Intersonic se nezapře), mě rozesmívá již 25 let.:))) ()

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Třetí příběh o baru nesoucí název ´Od Soumraku Do Úsvitu´ sahá až do dob divokého západu. Spojení westernového a hororového žánru se už nejednou stalo v komiksové tvorbě a mnohdy velmi úspěšně, tak proč to nezkusit i ve filmu. Dějová šablona se striktně drží zcela prvního snímku od Quentina Tarantina, takže v první polovině příběhu se odehrává dějství ryze spaghetti westernové a ve druhé už hororové. Děj je opět velice jednoduchý, ale rozehraný do své dokonalosti. Výprava stojí za uvážení, zato mnohé masky viditelně vypadají jak z osmdesátých let. Snad to byl záměr. Jako videofilm se jedná o žánrovku, na kterou se musí nejdříve zvyknout, neboť vidět upíry na divokém západě se nenaskytá zase až tak často. Ono komiksové převyprávění tomu dodává určitý aspekt, ale jinak se nejedná o nic světoborného. Předvídatelnost známého děje vůbec kazí filmový zážitek. Za podívanou to však stojí, ale nejlepší by bylo na první snímek zcela zapomenout, jinak to prostě nebude ono. ()

xander 

všechny recenze uživatele

Na začiatok poviem že tento snímok je 100 percentné béčko. O hercov nejde, niesú príliš zaujímavý. Prvých 60 minút je dosť nudných až na úvodnú vydarenú akčnú scénu. Ale potom začne dosť adrenalínová jazda. Zmes čiernej komédie a krvavého hororu je celkom zábavná. Ale ako som povedal je to béčko a krátko po skončení filmu som si z neho už nepametal skoro nič. ()

Galerie (6)

Zajímavosti (7)

  • Michael Parks, který si ve filmu zahrál postavu Ambrose Bearse, se v prvním snímku série objevil jako texaský ranger Earl McGraw. (gogos)
  • Danny Trejo se jako jediný objevil ve všech třech filmech série. (gogos)

Reklama

Reklama