Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Chada vychoval Frank, bývalý osobní strážce jeho rodičů, kteří byli před dvaceti lety zabiti. Tenkrát se zachránilo i jeho dvojče Alex, ale nikdo neví, kde žije a Frank, dnes majitel fitnes centra, po něm nechává pátrat. Nyní mu najatý detektiv přináší zprávu o místě Alexova pobytu, a tak s Chadem letí do Hongkongu – o důvodu letu mu ovšem zatím nic neřekne. Až na místě setkání oběma sdělí, že jsou bratři a vysvětlí jim, kdo zabil jejich rodiče, a tím si přivlastnil i jejich majetek. Chad chce okamžitě pomstu, ale Alex je opatrnější. Po nevydařeném obchodu s kradenými auty si to ale rozmyslí a rozhodne se jít do boje s Chadem a Frankem. Svou akci začínají u Raymonda Zhanga, který byl kdysi společníkem jejich otce a patřil mezi vrahy při jejich zabití. A žije tu i druhý tehdejší společník, Griffith. Oběma se daří velmi dobře a jsou napojeni na místní podsvětí. Zatím netuší, že hodina pomsty za dávný zločin se blíží… (TV Prima)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (346)

Martin741 

všechny recenze uživatele

Na Van Damme -ho to ma pomerne slusny scenar, reziser Sheldon Lettich taktiez vyzera, ze sa do filmu vyzna /dokaz v podobe Double Impact/. Aj ked Van Damme moc hrat nevie, a dejova linia je slabucka, chvalim perfektne akcne sceny, zaporaka Bolo Yeung-a a orientalne prostredie. Zral som to ako decko a zerem aj po 12 - 15 rokoch. Hodnotim ako celkom chutne filmove zradlo 84 % ()

genetique 

všechny recenze uživatele

Je mi ľúto diváka, ktorý nenájde pochopenie pre tento typ filmov. Nevravím pre tento konkrétne, pretože je tu mnoho, čo vyčítať, ale aj tak zostáva jednou z klasík, teda pre mňa určite. A ak by som mal aspoň jednou vetou zhrnúť prečo, tak je to (Van Damme)², hlášky, záporáci a akcia. 75%. ()

Reklama

Figu 

všechny recenze uživatele

To co mě přepadlo po letech s Chadem a Alexem, byly pocity úžasu a uchvácení!!! Van Damme v nejlepší formě a to hned dvakrát. Takhle má vypadat pořádnej akční filmek! Jednoduchej příběh, skvělí záporáci v čele s Bolo Yeungem, spousty soubojů a tvrdých ran! Paráda! Jean-Claude válí, kope, tříská, hází otočky, přesně střílí... Boží!!! Úžasnej odvar, kterej zůstane nesmrtelným, kor když máme ještě jako bonus jednoho Van Damma navíc! Pojďme se všichni přidat k pomstě dvojčat a nakopat ty žlutý prdele!!!... 90% ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Twin brothers torn apart by violence. On a mission of revenge. One packs a punch. One packs a piece. Together they deliver… Plakát na Double Impact s tímto textem mi donedávna visel nad postelí, ale to jen proto, že šel špatně strhnout. Opravdu! Pružný Belgičan, nezbytná roznožka, pevné hýžďové půlky - to všechno násobeno dvěma! Škoda jen, že Bolo Yeung je na ně sám.. ()

swed 

všechny recenze uživatele

Všichni víme, že Van Damme je béčkař, to ovšem neznamená, že se u jeho filmů nemůžeme příjemně bavit. Filmy jako "Krvavý sport", "Kickboxer" anebo hodně solidní "Živý terč" rozhodně nedělají akčnímu žánru ostudu, "Dvojitý zásah" je bohužel jiný případ. Jednoduše řečeno: je to nuda. Příběh plný logických děr nikam nevede, Jean-Claude a spol. jen čekají až si je akce sama najde. Na filmu se navíc podepsal zub času a to je asi tak jediné konstatování, které si po jeho skončení odnesete (pokud ovšem dříve neusnete). 4/10 ()

Galerie (144)

Zajímavosti (19)

  • Van Damme, jehož honorář za film činil 600 000 amerických dolarů, byl za svou dvojroli nominován v soutěži MTV Movie Awards v kategorii Nejžádanější muž. (Eldrick)
  • Ve jedné ze scéně, Alex (Jean-Claude Van Damme) popadne dvě láhve od alkoholu a praští s nimi protivníka do obličeje. O chvíli později ho však praští ještě třetí flaškou. (Chris Masters)
  • Jean-Claude Van Damme se kompletně postaral o choreografii všech soubojů. (korbitch22)

Reklama

Reklama