Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Chada vychoval Frank, bývalý osobní strážce jeho rodičů, kteří byli před dvaceti lety zabiti. Tenkrát se zachránilo i jeho dvojče Alex, ale nikdo neví, kde žije a Frank, dnes majitel fitnes centra, po něm nechává pátrat. Nyní mu najatý detektiv přináší zprávu o místě Alexova pobytu, a tak s Chadem letí do Hongkongu – o důvodu letu mu ovšem zatím nic neřekne. Až na místě setkání oběma sdělí, že jsou bratři a vysvětlí jim, kdo zabil jejich rodiče, a tím si přivlastnil i jejich majetek. Chad chce okamžitě pomstu, ale Alex je opatrnější. Po nevydařeném obchodu s kradenými auty si to ale rozmyslí a rozhodne se jít do boje s Chadem a Frankem. Svou akci začínají u Raymonda Zhanga, který byl kdysi společníkem jejich otce a patřil mezi vrahy při jejich zabití. A žije tu i druhý tehdejší společník, Griffith. Oběma se daří velmi dobře a jsou napojeni na místní podsvětí. Zatím netuší, že hodina pomsty za dávný zločin se blíží… (TV Prima)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (346)

Martin741 

všechny recenze uživatele

Na Van Damme -ho to ma pomerne slusny scenar, reziser Sheldon Lettich taktiez vyzera, ze sa do filmu vyzna /dokaz v podobe Double Impact/. Aj ked Van Damme moc hrat nevie, a dejova linia je slabucka, chvalim perfektne akcne sceny, zaporaka Bolo Yeung-a a orientalne prostredie. Zral som to ako decko a zerem aj po 12 - 15 rokoch. Hodnotim ako celkom chutne filmove zradlo 84 % ()

Figu 

všechny recenze uživatele

To co mě přepadlo po letech s Chadem a Alexem, byly pocity úžasu a uchvácení!!! Van Damme v nejlepší formě a to hned dvakrát. Takhle má vypadat pořádnej akční filmek! Jednoduchej příběh, skvělí záporáci v čele s Bolo Yeungem, spousty soubojů a tvrdých ran! Paráda! Jean-Claude válí, kope, tříská, hází otočky, přesně střílí... Boží!!! Úžasnej odvar, kterej zůstane nesmrtelným, kor když máme ještě jako bonus jednoho Van Damma navíc! Pojďme se všichni přidat k pomstě dvojčat a nakopat ty žlutý prdele!!!... 90% ()

Reklama

J.Lajner 

všechny recenze uživatele

,,Jean-Claude Van damme vždycky provádí úder, teď se připrav na dvojitý zásah. Bratři dvojčata znovu spojeni k této misi, aby pomstili smrt svých rodičů. Jsou zatraceně svižní, zatraceně chladní, zatraceně žhavý. Van Damme krát dvě, dvojitá zábava"... VHS-trailer Intersonic: Konec citace. Béčko bohaté na roznožky i elegantní otočky drsného baleťáka z Belgie. Tentokráte v dvojitém provedení. "Zlý" Van Damme a jeho citlivější druhé já. Rozdíl v hereckém projevu je patrný v odlišném účesu a ve střídání dvou mimických výrazů. Drsné mračení vs sexy úsměv. Inu, tuhle akční jízdu ranných 90' let, spasí pouze řádná dávka nostalgie a odstupu. Doporučovat tohle někomu kdo nemá absolutně šajn, bych se neodvážil. Desítky zpomalených záběrů na Van damma, který kope, přebíjí zásobníky, pojídá sushi či svým šarmem přivádí do varu silikonové vyplně jedné blonďaté kikiny, svou nabubřelou majestátností dokonale zakrývají logické lapsy a laciné dialogy. Ale co má být? Zábava je to stále bezstarostná a ucházející. PS: Bolo Yeung a jeho mega hrudník, je tu samozřejmě přítomen. Žádný strach :-) ()

SantaKlaus 

všechny recenze uživatele

Jeden z Top Vandamovek, chladný bezcitný skvělý .......... Tak Alexi! Myslim, že jsme ti včera z Chadem vysvetlili o co jde . Co podnikneme z tvým tunelem ?! Hmm z mým tunelem ?! Existuje nějaky důkaz ? Pravní dokument ? To není vůbec zapotrebí mladá dámo, byl jsem při tom . To by u soudu asi neobstálo ! Heledte něco vám řeknu ! Jedinný zákon, který Zeng uznává je zákon zbraně raže dvanást, kterou roztrilel pana Wagnera na kusy před jeho vlastním domem . Tohle nebudu poslouchat ! Cože co ji na tom vadí ?! Je zaměstnaná u Grifita uz 5let. ()

ClintEastwood 

všechny recenze uživatele

O jeden malý vlásek Geoffreyho Lewise, ale přece - můj nejoblíbenější a asi i nejlepší Van Damme (před Krvavým sportem a Kickboxerem), který tady hned dvojnásobně kope padouchy tam, kde končí záda a začíná krční páteř... Příběh dvou naprosto odlišných bratrů, které po čtvrtstoletí spojí paní POMSTA, se mi líbí už od dětství, kdy dostával často zabrat na videokazetě a k mému velkému potěšení, neztratil nic ze svého béčkového kouzla ani po mnoha letech. Stále dobrá akční zábava, která má drive, plus skvělý záporák Bolo Yeung a namakaná nad-žena Corinna Everson. No nekupte to. ()

Galerie (144)

Zajímavosti (19)

  • Ve filmu si zahrála svou první zápornou roli šestinásobná Ms. Olympia v kulturistice Cory Everson. (JARDAHONDA)
  • Ve jedné ze scéně, Alex (Jean-Claude Van Damme) popadne dvě láhve od alkoholu a praští s nimi protivníka do obličeje. O chvíli později ho však praští ještě třetí flaškou. (Chris Masters)
  • Opuštěný objekt, ve kterém se Chad, Alex (oba Jean-Claude Van Damme) a Frank (Geoffrey Lewis) ubytují, je již dlouho uzavřený Jockey Club Mong Tung Wan Hostel ležící na pobřeží Mong Tung Wan na hongkongském ostrově Lantau. (ajaxx)

Reklama

Reklama