Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Chada vychoval Frank, bývalý osobní strážce jeho rodičů, kteří byli před dvaceti lety zabiti. Tenkrát se zachránilo i jeho dvojče Alex, ale nikdo neví, kde žije a Frank, dnes majitel fitnes centra, po něm nechává pátrat. Nyní mu najatý detektiv přináší zprávu o místě Alexova pobytu, a tak s Chadem letí do Hongkongu – o důvodu letu mu ovšem zatím nic neřekne. Až na místě setkání oběma sdělí, že jsou bratři a vysvětlí jim, kdo zabil jejich rodiče, a tím si přivlastnil i jejich majetek. Chad chce okamžitě pomstu, ale Alex je opatrnější. Po nevydařeném obchodu s kradenými auty si to ale rozmyslí a rozhodne se jít do boje s Chadem a Frankem. Svou akci začínají u Raymonda Zhanga, který byl kdysi společníkem jejich otce a patřil mezi vrahy při jejich zabití. A žije tu i druhý tehdejší společník, Griffith. Oběma se daří velmi dobře a jsou napojeni na místní podsvětí. Zatím netuší, že hodina pomsty za dávný zločin se blíží… (TV Prima)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (346)

Ouwen 

všechny recenze uživatele

Ze začátku jsem si nemohl pořádně zvyknout, ale na konec jsem spokojen. Je to takovej akční bonus, že se na obrazovkách ukážou hned dva Van Dammové a o zábavu máte postaráno. Akce je tu celkem dost, i hlášky jsou super. Je to další pecka s JCVD tentokrát v dojitém provedení > Já jsem velmi úchvácen:-) ()

Shaqualyck 

všechny recenze uživatele

"Hele, seber si svoje módní hadry a hedvábný slipy a vrať se do Disneylandu!" Věřte nebo ne, ale byly doby, kdy v akčních scénách bylo opravdu něco vidět, střihač nejel na speedu a zpomalovačky vypadaly skutečně cool. Žádný dráty, za to oku extrémně lahodící choreografie plná potu a krve. Na to, kolik je tu rádoby expertů na oldschoolovou akci, je ale trochu podivné, s jakou všeobecnou oblibou se tu do téhle klasiky kope (inu, stádečku zvonečky, čest výjimkám!). Příběh není o nic řidší než v případě uctívaných Expendables, má to spád, hromadu luxusních hlášek, záporáky jak ze slabikáře a mraky školených komparzistů na odstřel. Možná ze mě mluví jen infantilní duše milovníka full-contactu, ale tahle prostá, leč značně výbušná symbióza USA/Hong-Kong vážně nedopadla vůbec špatně. A Van Damme se s tím vším (a vlastně taky sám se sebou) popral skvěle. A teď mě kamenujte dle libosti. ()

Reklama

Vitason 

všechny recenze uživatele

V životě mladého muže je několik momentů, které si člověk pamatuje celý život. První polibek, první láska, první sex, první ligový (Je jedno, jaká liga to je) gól, úspěšně složená maturita a pětistý komentář na čsfd. Přes všechny milníky jsem se dostal až k posledně zmíněnému a rozhodl jsem se pojmout ho opravdu slavnostně a věnovat ho své platonické lásce (Bez homo podtextu) Jean-Claudu Van Dammovi, k jehož filmům mě to bude vždy táhnout a opravdu jsem s tímto komentem čekal několik týdnů, aby mi to vyšlo přesně na magickou ,,pětibabku“. Dvojitý zásah je první ze série filmů, kde začal božský Belgičan rozmnožovat svojí hereckou účast na více rolí a rozhodně to není na škodu. Jasně, Jean není nikterak úchvatný herec, ale konfrontace mezi rozdílnými bratry přináší zřejmě nejzábavnější pasáže filmu. Škoda, že se to nedá říci o upachtěné akci a ani o samotném vrcholu filmu, kdy si to Van Damme rozdává s Jean-Claudem. Tři hvězdy z nostalgie ()

J.Lajner 

všechny recenze uživatele

,,Jean-Claude Van damme vždycky provádí úder, teď se připrav na dvojitý zásah. Bratři dvojčata znovu spojeni k této misi, aby pomstili smrt svých rodičů. Jsou zatraceně svižní, zatraceně chladní, zatraceně žhavý. Van Damme krát dvě, dvojitá zábava"... VHS-trailer Intersonic: Konec citace. Béčko bohaté na roznožky i elegantní otočky drsného baleťáka z Belgie. Tentokráte v dvojitém provedení. "Zlý" Van Damme a jeho citlivější druhé já. Rozdíl v hereckém projevu je patrný v odlišném účesu a ve střídání dvou mimických výrazů. Drsné mračení vs sexy úsměv. Inu, tuhle akční jízdu ranných 90' let, spasí pouze řádná dávka nostalgie a odstupu. Doporučovat tohle někomu kdo nemá absolutně šajn, bych se neodvážil. Desítky zpomalených záběrů na Van damma, který kope, přebíjí zásobníky, pojídá sushi či svým šarmem přivádí do varu silikonové vyplně jedné blonďaté kikiny, svou nabubřelou majestátností dokonale zakrývají logické lapsy a laciné dialogy. Ale co má být? Zábava je to stále bezstarostná a ucházející. PS: Bolo Yeung a jeho mega hrudník, je tu samozřejmě přítomen. Žádný strach :-) ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

První vlna WHS byla za náma a tady už se začínalo chodit do videopůjčoven. Double Impact už tedy jsem tuším viděl poprvé s dabingem. Van Damme se přesunul opět do Hongkongu, kde se mu dařilo s Krvavým sportem a aby se to ještě lépe pamatovalo, vrátil na scénu i Bolo Yeunga. Když jsem minule psal o Sheldonovi Lettichovi, tady bych to musel ještě podtrhnout. Ta režie je hrozně mdlá. Film je zbytečně dlouhý. Souboje absolutně nezvládnuté. Choreografie soubojů navíc nikde. Mydlí se to poměrně často, také střílí, ale tu správnou atmosféru dřívějších VanDammovek zde už nenacházím. Přitom Krvavý sport je rok 88 a tohle 91. Zvláštní. Dvojitý zásah u mě funguje čím dál méně a na některé scény se už ani neteším. Například souboj bratrů proti sobě. Prostě kluci dostali k dispozici snad poprvé pistole a tak z toho není tak bojovka jako spíše gangsterka. Film poprvé nabídl opravdu milostnou scénu a to možná zrovna tu best of Van Damme. Vyloženě otravná je role Franka. 50% ()

Galerie (144)

Zajímavosti (19)

  • Opuštěný objekt, ve kterém se Chad, Alex (oba Jean-Claude Van Damme) a Frank (Geoffrey Lewis) ubytují, je již dlouho uzavřený Jockey Club Mong Tung Wan Hostel ležící na pobřeží Mong Tung Wan na hongkongském ostrově Lantau. (ajaxx)
  • Bolo Yeung bol do úlohy Moona obsadený na žiadosť J.-C. Van Damma, pretože počas natáčania Krvavého športu (1988) sa medzi nimi vytvorilo veľké priateľstvo. (m.a.t.o.)
  • Ve jedné ze scéně, Alex (Jean-Claude Van Damme) popadne dvě láhve od alkoholu a praští s nimi protivníka do obličeje. O chvíli později ho však praští ještě třetí flaškou. (Chris Masters)

Reklama

Reklama