Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jean-Claude Van Damme utekl z cizinecké legie za bratrem do Ameriky. Ten bojuje mezi životem a smrtí a jeho rodina nemá peníze na léčbu. Jenže jak získat nějaké prostředky? Pomůže pouliční rvačka? (oficiální text distributora)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (229)

bloodcountes 

všechny recenze uživatele

Páni já vůbec netuším, jak a kde jsem k tomuhle filmu přišla?!?! A netuším, proč jsem ho vůbec dokoukala, protože tam nebylo vůbec nic, co by mě zaujalo...snad jedině ta příšernost Synthie a zrzavá nádhera matky a dcery. No a to je docela málo. Ale asi byly nějaké skvrny na slunci a dokoukala jsem to a tak teď můžu říct, že jsem viděla Van Dammův film. Mno, jako nic moc tedy. Ale chápu, že tohle má nekdo rád. Já si jen prostě spletla dveře a vlezla jsem na jinej večírek, můžu si za to sama:)) ()

Kalidor_ 

všechny recenze uživatele

Podle mě nejlepší Van Dammův film. Příběh je celkem poutavý, velice ochotně a rád jsem se nechával dojímat nad způsobem jak finančně pomáhal Van Damme švagrové a její dceři Nicole - jak jinak než bitkami, že? Prostě obě stránky filmu - ať už akční plná nejrůznějších bojových stylů a prostředí nebo ta druhá citová - složitý vztah k rodinným pozůstalým po bratrovi a jeho oddaná vůle jim vypomáhat i přes počáteční odmítání, to celé dělá krásný film plný povedených bitek a ještě je zde krásná hudba Johna Scotta (obzvlášť motiv Nicole je překrásný). ()

Reklama

Nepi 

všechny recenze uživatele

Jeden z béčkových filmů z Van Dammem,který mě dokázal dojmout svým příběhem,i když neni nic extra...Legionář Leon uteče z legií,aby stihl umírajícího bratra...Musí utéct násilím a bojovat v pouličních zápasech na peníze do Ameriky...zápasy pomáhá rodině bratra s těžkou finanční situací a později si získá i jejich srdce... ()

Zagros 

všechny recenze uživatele

Jak už jsem psal v předchozím komentáři, Jean-Claude Van Damme je pro mě především Univerzální voják (jednička!), Krvavý sport a Živý terč. Zbytek jeho filmů už je o něco slabší a vlastně jsem je neviděl, nebo si je vůbec nepamatuji a nehodlám se k nim vracet. Posledním alespoň ucházejícím pro mě byl film Lví srdce. V něm mě bavila jeho snaha hrát si na slušňáka a jeho souboje v kruhu aut v garáži a na jiných zajímavých místech. Originální byli i jeho protivníci a způsoby soubojů. Za fajn nostalgické vzpomínky nakonec zvedám hodnocení na slabší tři hvězdy. ()

LION-MR.T 

všechny recenze uživatele

Van Damme ve svých nejlepších letech,jak věkově tak i filmově. Mlátičky jsou dobré,děj mě i místy i dojal. Atila coby je soupeř tvrdý a ty hlášky. "Rosekej ho na kaši!" "Všichni vsadili na Atilu." "Vsadili špatně." Takovejch mlátiček ve svých dobách vznikaly spousta,ale tahle patří k těm lepším řekl bych mezi tu top nejlepších. ()

Galerie (47)

Zajímavosti (10)

  • Většina filmu byla natočena v oblasti Los Angeles, včetně scén v New Yorku. (Homerking)

Reklama

Reklama