Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jean-Claude Van Damme utekl z cizinecké legie za bratrem do Ameriky. Ten bojuje mezi životem a smrtí a jeho rodina nemá peníze na léčbu. Jenže jak získat nějaké prostředky? Pomůže pouliční rvačka? (oficiální text distributora)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (230)

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Žádná extra klasa – prostě klasický průměrný Jean-Claude Van Damme. ON zazářil v jiných filmech, kde posbíral svou slávu, pak už se objevoval jen v záplavě tuctové akční podívané, při které často příběh dostával větší K.O. než hlavní hrdina před kamerou. I zde to byla přehlídka úsměvné bojové choreografie (zvláště ta se Skotem mezi auty vyvolávala posměšné úšklebky). Srdceryvné drama okolo chudáka neteře a jeho matky mě nechalo zcela chladným. Nicméně se tu objevil i Voyo Goric – zmrdeček z Ramba 2 nebo Michel Qissi sám velký Tong Po z Kickboxera, leč tentokrát v dosti suchých rolích legionářů… ()

Kudly4 

všechny recenze uživatele

Tohle jsem chtěl v dětství vždycky vidět, ale dostal se na řadu až dnes, ale lepší teď, než nikdy ne ? Velkou zásluhu na tom má i momentální féjk karanténa. Lví srdce je dobrý karáčo, které mě bavilo i po tolika letech a bylo pěkný si připomenout mladého Žána a určitě to patří mezi jeho nejlepší filmy ()

Reklama

Kalidor_ 

všechny recenze uživatele

Podle mě nejlepší Van Dammův film. Příběh je celkem poutavý, velice ochotně a rád jsem se nechával dojímat nad způsobem jak finančně pomáhal Van Damme švagrové a její dceři Nicole - jak jinak než bitkami, že? Prostě obě stránky filmu - ať už akční plná nejrůznějších bojových stylů a prostředí nebo ta druhá citová - složitý vztah k rodinným pozůstalým po bratrovi a jeho oddaná vůle jim vypomáhat i přes počáteční odmítání, to celé dělá krásný film plný povedených bitek a ještě je zde krásná hudba Johna Scotta (obzvlášť motiv Nicole je překrásný). ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Lví srdce je parádní film! Opravdu parádní film! Neexistuje snad nic, co bych mu vytknul jako fanoušek Jean-Claude Van Damma. Snad mě jen jedna věc mrzí, že jsem tenhle film neviděl v mládí, protože tenkrát bych mu fláknul čistejch pět hvězd a vůbec bych nad tím nepřemýšlel. Dneska jenom za čtyři a to nad tím ještě musím přemýšlet. Původně jsem chtěl dát tři. Ale změnil jsem to, protože ten film, ať je jakýkoliv, si to prostě zaslouží. Jean-Claude Van Damme tu kvalitu střídal jak trenky s ponožkama, ale tenhle si udržel to určitý kouzlo, díky kterému Jean-Clauda mám tak rád. ()

pravo 

všechny recenze uživatele

Van Damme v akcii. Autorom evidentne nezáležalo na deji a príbeh bol iba prostriedok ako dostať hrdinu do čo najviac bitiek. Film začne relatívne zaujímavo- bratská spolupatričnosť, obetovanie sa v prospech rodiny, ale postupom času postavy konajú nevierohodne a všetko sa sústreďuje iba na finálnu bitku. V mladosti som podobným filmom dosť fandil, no dnes sa tomu len čudujem. Film odporúčam sledovať osobám pod 15 rokov a fanúšikom bojového umenia a lá Van Damme. ()

Galerie (47)

Zajímavosti (10)

Reklama

Reklama