Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Město Seattle je ohromeno sérií vražd, ale pachatel stále uniká. Detektiv Jake Riley se snaží případ vyřešit, ale neúspěch ho znechucuje a chce odejít od policie. Jednoho dne nečekaně odhalí šokující tajemství - vrahem je jistý Garrotte, se kterým má konflikt z minulosti, a ten se chce pomstít tak, že zabije jeho matku. Jake požádá o pomoc tajnou vládní organizaci, která ze vzorků DNA vraha vyklonuje Garrottova geneticky dokonalého dvojníka - replikanta. Jake chce proniknout do mysli vraha a i když je replikant zatím mentálně na úrovni dítěte, fyzicky je plně vyvinutý a nebezpečný, protože s DNA vraha může zlo kdykoliv vybouchnout. V závodě s časem a vyvíjejícím se replikantem musí Jake zneškodnit zabijáka dříve, než bude pozdě - jinak může čelit dvojité hrozbě! (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (159)

Deratizer 

všechny recenze uživatele

Van Damme zde hraje dvojroli. A díky záporné roli nebezpečného psychopatického zabijáka v kožené bundě a dlouhými vlasy, která mu zde výborně sedla, zde není Van Damme jen za toho směšného retardovaného šaška coby klona svýho vražednýho já a tím si důstojně vyrovnává svoji akční reputaci, jenž je hodna jeho jména. Takže nakonec je z toho docela dobrý akční film, který opravdu nepatří mezi dvěstě osmý nejhorší film. Kam by se pak nastrkala ta kupa filmů, který jsou opravdu velice špatný a nekoukatelný? ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Většina zdejšího osazenstva je na snímek zbytečně přísná. Ringo Lam sice nemá oscarové ambice, ale oproti břídilům, kteří neumějí vytvořit jiný než epileptický bordel hlavně v Seagalovkách, je tohle vlastně docela příjemná paráda. Jean-Claudea naklonují a tak potřetí v kariéře běhá po ulicích dvakrát. Prakticky vždy mě přišlo, že když začínal tušit že neví v kariéře kudy kam, tak se vytasí s dvojčetem. Určitě má na svědomí podstatně větší tragédie než Replikanta. Leccos odpustím a dávám 40% ()

Reklama

GOREGASM 

všechny recenze uživatele

Tenhle trhák stojí za shlédnutí nejen kvůli Van Dammově první předčasné ejakulaci před kamerou (opravdu ;-), ale i kvůli správně nažhavenému Michaelu Rookerovi viz scéna mezi ním a belgickým gymnastou v koupelně. Žánklódova dvojrole už je jen pověstnou třešinkou na tomto zetkovém scifi dortíku. JCVD je špatný a špatný a čím víc rolí by v jednom filmu měl, tím víc špatný by byl. Ale tady se jeho komickému herectví dá smát od začátku do konce a Rookera z toho po premiéře muselo klepnout, v jaké tragikomedii si to zahrál. 40% těžké guilty pleasure ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Ďalší z celej rady Van Dammových prepadákov. Van Damme v tomto filme (na rozdiel od predchádzajúcich) dvojrolu totálne nezvláda a hlavný hrdina je doslova trápny. Van Damovi to o jedno percento viac "seklo" v úlohe záporáka. Inak ide o akčnú blbosť, maskujúcu sa hábitom sci-fi. Akčné sci-fi? ..Zase toľko akcie tam nie je, a ak by tam nejaká aj bola, odbočili autori od osy príbehu. Nie, že by to vadilo, naopak to dosť nudný dej oživilo. Ale celkovo som sa dosť nudil a občas robil niečo iné. ()

till85 

všechny recenze uživatele

Po včerejším zhlédnutí musím film přehodnotit. Po prvním zhlédnutí dostal 1 star ale musím říct že je to víc než na jednu.Pravda je, že to je obyčejnej film mírně osvěženej plkama o klonování. Problém je v tom,že mě osobně se tady docela líbil výkon JCVD protože mu sedla jak role psychopata tak i zabržděnýho klona. Takže pro mě je to za 3. ()

Galerie (38)

Zajímavosti (4)

Reklama

Reklama