Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Snímek Hon na myš je založen na archetypiálním komediálním modelu, v němž se silnější pokouší dopadnout slabšího, a přitom dostává jednu ránu za druhou. Hrdiny bláznivé komedie debutujícího režiséra Gora Verbinského jsou bratři Ernie a Lars Smuntzové, kteří po otci zdědí kromě zastaralé továrny na provázky i zchátralý dům, z něhož se vyklube architektonický unikát. Aby bratři získali z prodeje co nejvíce peněz, musejí z nemovitosti vystrnadit myš. Vychytralý hlodavec se ovšem nehodlá vzdát svého domova. Vypořádá se s bratry, s krvelačnou kočkou i s profesionálním hubitelem, a houževnatě bojuje, až dokud útočníci vzácnou nemovitost zcela nezničí... (Cinemax)

(více)

Recenze (293)

Korbitch 

všechny recenze uživatele

Hej,hej proč si furt hrajete na strašný dospěláky??? Každý z nás je vlastně velké dítě a já se strašně rád do dětských let vracím. Pomáhá mi to jednak vyrovnat se s každodenním pracovním stresem a zároveň mi to připomíná,že každý se stejně vracíme tam,odkud sme vzešli.A tohle je prostě lahůdkově promakaná prdel :-))) ()

Cervenak 

všechny recenze uživatele

Nadupaná, cynická (samozrejme len do istej miery) a vizuálne takmer burtonovsky štýlová zábava. Po rokoch som to znovu videl v telke, čakal som vypáchnutosť, ale opak bol pravdou, až teraz som to docenil. Najviac ma dostali gradované viaclevelové gagy. Keď Nathana Lanea výbuch plynu vystrelí z komína, je to sranda. Keď na konci balistickej dráhy dopadne do jazera, je to ešte väčšia sranda. Keď na dne pristane presne do tej vane s lepenkovou figurínou ženy, je to už nekontrolovateľný záchvat smiechu. ()

Reklama

DaliX 

všechny recenze uživatele

Tento film si zakaždým keď beží v Tv s veľkou radosťou pozriem pretože z amerických rodinných komédií patri (apoň podľa mňa) k tomu najlepšiemu. Najmä ak máte v dome jednu malú myšku, ktorú by ste s chuťou najradšej zabili a zájdete až do takej miery, že by ste preto zbúrali aj svoj vlastný dom:) Jednoducho nenáročná a kvalitná zábava pre každého (Kocúr Tom by sa z tohoto filmu určite mal poučiť:D), super:) ()

tron 

všechny recenze uživatele

Nástupcovia Laurela a Hardyho? Svojský pokus zistiť čo sa stane, ak vyložene kreslený námet pretavím do podoby hraného celovečerného filmu? Oplzé vtipy o sexe s manželkou, detská groteska, maniak zo surrealistickej nočnej mory Christopher Walken, skvelá pasáž s psychopatickou mačkou, to všetko v jednom filme ach jaj. Nebolo to úplne zlé (ale trocha zlé hej), ale bolo to čudné a nevedelo to, akému divákovi je to vlastne určené. P.S. Jeden z prvých kúskov Spielbergovho, Katzenbergovho a Geffenovho DreamWorksu SKG (s AMISTADOM, DRVIVÝM DOPADOM či MIEROTVORCOM). ()

lucinka.md 

všechny recenze uživatele

Pro mě komedie století:-))) Chvílemi jsem brečela smíchy. Celou dobu jsem fandila Myšákovi:-))) Nejlepší hláška filmu je pronesena, když si bratři jdou na odchytovou stanici pro kočku Catzillu (která je mimochodem fakt dost vostrá), aby dala ,,jejich" myši co proto . ,,Jsem rád, že si ji vezmete. Už jsem myslel, že ji budeme muset dát znovu do plynu." ()

Galerie (39)

Zajímavosti (7)

  • Tento film spolu se snímkem Peacemaker stály při samém začátku studia DreamWorks Pictures. (fannah)
  • Ve scéně před dražbou domu pozdraví Ernie Smuntz (Nathan Lane) arabského šejka slovy "Hakuna matata". Nathan Lane daboval v originálním znění postavu Timona ve filmu Lví král (1994), ve kterém tato fráze proslula. Pod stejným názvem pak nazpíval i píseň. (ing.Frosty)
  • Když se Ernie Smuntz (Nathan Lane) během proslovu snaží trefit myš kladívkem, tak při tom skončí na zemi a shodí mikrofon z pultu. V dalším záběru je ale mikrofon zpátky na pultu. (Duoscop)

Reklama

Reklama