Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Snímek Hon na myš je založen na archetypiálním komediálním modelu, v němž se silnější pokouší dopadnout slabšího, a přitom dostává jednu ránu za druhou. Hrdiny bláznivé komedie debutujícího režiséra Gora Verbinského jsou bratři Ernie a Lars Smuntzové, kteří po otci zdědí kromě zastaralé továrny na provázky i zchátralý dům, z něhož se vyklube architektonický unikát. Aby bratři získali z prodeje co nejvíce peněz, musejí z nemovitosti vystrnadit myš. Vychytralý hlodavec se ovšem nehodlá vzdát svého domova. Vypořádá se s bratry, s krvelačnou kočkou i s profesionálním hubitelem, a houževnatě bojuje, až dokud útočníci vzácnou nemovitost zcela nezničí... (Cinemax)

(více)

Recenze (293)

Pulper 

všechny recenze uživatele

O víkendu jsem to shlédl potřetí a uvědomil si, že hodnoceno zatím nebylo. Jde o mišmaš Toma a Jerryho a "Sám doma", jak už tu několik lidí zmínilo. Myš je abnormálně inteligentní, pády, lety, výbuchy jsou nerealistické až hanba a i jiné drobnosti včetně pitvoření hlavních hrdinů z filmu dělají blbinu. Jenže zároveň je to děsná sranda. Až na ty přehnané škleby jsou herci úžasní, někdy se objeví i náznaky konverzačního humoru a celkově mě atmosféra a groteskový humor prostě dostaly. ()

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack Alan Silvestri: 1. Main Title ,2. Funeral Prologue ,3. Chez Ernie ,4. Dying Wish ,5. Charles Lyle Larue ,6. What Are You Doing? ,7. Nailgun ,8. Hot Tuboggan ,9. Cherry Catapult ,10. Ernie Finds the Contract ,11. Silent Movie ,12. Caesar's Big Drag ,13. Shotgun Chase ,14. Insufficient Postage ,15. Flaming Doo ,16. String Cheese ,17. End Credits , ()

Reklama

Kingjiri 

všechny recenze uživatele

Povedenej Verbinskiho debut a sympatická zábava pro celou rodinu. Dostatek gagů, kvalitní filmařina a herci dokážou udělat fakt hodně. Je pravda, že závěr s myškou na ramenu moh být o něco míň patetickej popř. uplně jinej, ale to už holt byla nutná úlitba dětskýmu publiku. Za Christophera Walkena čtvrtá slabší hvězda. ()

IvcaSammet 

všechny recenze uživatele

Dlouho jsem přemýšlela, jak Hon na myš ohodnotit ... Jako dítě jsem byla z filmu totálně unešená a mohla jsem se na něj dívat pořád dokola. S postupem času ale "opadly" ty dětské oči a zůstaly jen ty dospělácké ... I když je film vlastně v podstatě "hovadina", nakonec jsem se přece jen rozhodla dát to nejvyšší hodnocení, protože i teď se při některých scénách směju přesně tak, jako jsem se smála, když jsem byla dítě ... A jako dítě bych pěti hvězdičkami určitě hodnotila ... ()

laepus 

všechny recenze uživatele

Dva blázni si to rozdávají s myšičkou jak jen to jde a občas to klape, občas neklape, občas se člověk zasměje (klasická groteska, kdy všechno padá, nic se nedaří atd.), občas neví, jestli to mělo být vtipné, nebo to byl omyl, ale když se na plátně objeví Christopher Walken jako profesionální love hlodavců, jdu do kolen. Díky němu ta třetí hvězda. ()

Galerie (39)

Zajímavosti (7)

  • Tento film spolu se snímkem Peacemaker stály při samém začátku studia DreamWorks Pictures. (fannah)
  • Když se Ernie Smuntz (Nathan Lane) během proslovu snaží trefit myš kladívkem, tak při tom skončí na zemi a shodí mikrofon z pultu. V dalším záběru je ale mikrofon zpátky na pultu. (Duoscop)
  • V některých scénách, kde je kamera zaměřena na myš ve zdi se musela použít krysa jako "body doubler". (HappySmile)

Reklama

Reklama