Reklama

Reklama

Skupina maskovaných zločinců obsadí banku a drží v ní rukojmí. Jejich velitel Lorenz je ochoten jednat pouze s detektivem Quentinem Connersem. Ten však byl nedávno suspendován po nevydařené akci. Je však vrácen do služby a spolu s mladým kolegou, detektivem Dekkerem se vrhá do akce! (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

Recenze (216)

Arius 

všechny recenze uživatele

Typický americké, snaha o napínavu krimi drámu vôbec nevychádzala, film viazol najmä na detailoch, hlavní predstavitelia ktorý zosnovali geniálny plán geniálne vôbec nevyzerali a ani to nedokázali zahrať, Stathamovi možno ide postava ktorá ma charakter mašiny na zabíjanie ale toto veru nie, Snipes už tobôž. Najviac ma ale dostal Ryan Phillipe, chlapík ktorý vyzerá na 18 odhalil zložitú štruktúru premakaného plánu a to tam bol dokonca nováčik, navyše ani jeden z prítomných hercov nehral dobre, hrozne americké, naozaj nestojím o filmy tohto typu. ()

h0n24 

všechny recenze uživatele

Jedinečné. Doporučuji. Velmi podhodnocený a zdá se mnohými nepochopený snímek. Ohromně propletená bankovní loupež, která ač se v první části zdá příliš jasná, se posléze zkomplikuje a připraví nečekaný zvrat. Film je jedinečný tím, že nemá přesně stanoveného hlavního hrdinu a ani hlavního antihrdinu. A navíc na konci se některé role smísí. Nejbližší přirovnání: loupež po italsku říznutá obvyklými podezřelými. ()

Reklama

Roseinka 

všechny recenze uživatele

Pěknej a napínavej film. Sice o co se jedná mi došlo mnohem dřív, ale na druhou stranu jsem nepochopila motiv. A jestli si myslím, že ho vím, tak mi to přijde divný a blbý, tak proto ubírám hvězdičku. Každopádně Ryan tady moc příjemně překvapil, jeho postava se mi líbila nejvíc (způsob myšlení i morálka) a Statham měl taky docela neobvyklou roli. Ráda si to ještě někdy pustím. ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Zo zaciatku to vyzera, ze budeme sledovat vyjednavanie policajta Stathama vs. zlodeja Snipesa v style filmov Inside Man a podobne. Lenze po nahlom uteku Snipesa z banky nas caka este mnoho zvratov a ani k ocakavanemu stretu Snipes-Statham nakoniec nedôjde. Trochu to vynahradi slusny suboj Snipes vs.Phillippe. Len skoda, ze ja taky kratky. Prekvapivo tu ma najviac priestoru Ryan Phillippe, ktory dokazuje, ze nie je len hviezdicka teenagerskych filmov, ale je dokonale uveritelny aj ako drsny akcny hrdina. Vzhladom na rozpocet si tvorcovia nemohli dovolit vela akcnych scen, ale podla mna je ich tak akurat. Dockame sa nahanacky, prestrelky, bitiek a aj par pôsobivých vybuchov. Proste z kazdeho rosku trosku. Ich prevedenie mi pripada old schoolovo prehladne. Takze som spokojny. No a akcne sceny su vyplnene putavou vyplnou so zaujimavymi zvratmi, ktore mi perfektne sadli, takze ani na chvilu som sa nenudil. Trochu ma mrzi len to, ze Snipes dostal prilis malo priestoru. 7/10. ()

Testament 

všechny recenze uživatele

Já jsem opravdu nekoukal na "Zelené peklo 2:Příběh poldů"? To se divím. Absoultní chaos njen v názvu, ale hlavně ve scénáři, kdy se nás tvůrci snaží do poslední chvíle přechytračovat, co to jde. Wesley a Jason, říkal jsem si, že tyhle crossovery bývají povedené, ale jsem zklamán na celé čáře. Měl to být trhák, ale mě to zklamalo. Wesley, v roli padoucha, je nad věcí a tahá poldy za nos, ale výsledek je nepřesvědčující. ()

Galerie (20)

Zajímavosti (7)

  • Přestože se děj odehrává v USA, policejní vrtulník i soukromý tryskáč mají kanadskou registrační známku začínající písmenem C. Stejně tak pobočky pizzerie Panago se nachází pouze v Kanadě. Podobně ulici "W. Cordova", kde se odehrává automobilová honička, můžeme najít pouze v kanadském Vancouveru. (Conspi)
  • Ve scéně, kdy Dekker (Ryan Phillippe) projede skleněnou výlohou obchodu, je možné si všimnout, že se sklo vysype ještě dřív, než dojde ke kontaktu motocyklu se sklem. (Conspi)

Reklama

Reklama