Reklama

Reklama

Skupina maskovaných zločinců obsadí banku a drží v ní rukojmí. Jejich velitel Lorenz je ochoten jednat pouze s detektivem Quentinem Connersem. Ten však byl nedávno suspendován po nevydařené akci. Je však vrácen do služby a spolu s mladým kolegou, detektivem Dekkerem se vrhá do akce! (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

Recenze (216)

GILLWANDER 

všechny recenze uživatele

Nie moc chytrý film a tiež nie veľmi vydarený. Ťahá vás občas za fusekle, občas sa necháte nachytať no aj tak sa film odhalí sám svojou absurditou. Chaos je rád tento film nie je chaos ale hatmatilka, ktorá si sama hádže polená pod kolená. Ďalší nevydarený snímok, ktorý sa tak strašne tváril cool až z toho mrazí. A Jason Statham opäť vyťahoval film z problémov. Kvôli nemu 3*. 60% ()

RAiken 

všechny recenze uživatele

Tony Giglio se očividně chtěl vyhnout klišovitosti podobně laděných snímků, ale povedlo se mu to jen tak napůl. Vyměnit ji totiž musel za spletitý scénář, který je pragmaticky zkonstruován tak, aby se snažil zakrýt od začátku plánovanou pointu. Přesto se dočkáme celkem přímočaré akce, která díky nepřehnané stopáži nepřestane nudit. Pozitivem je opět cool-hláškující-tvář Jasona Stathama, který prostě odvádí svůj standart a svou image drsného chlapce z předměstí rozhodně nenechá vyšumět v lahvi chladivého Spriteu, ale naopak přiloží pár dokonalých úsměvů. V kontastu s jeho živým charismatem rozhodně neobstojí Ryan Phillippe, u něhož mám pocit, že se jeho talent pomalu vytrácí a dává zapomenout na své dokonalé role v Crashi nebo ve Velmi nebezpečných známostech. Nemluvě o Wesley Snipesovi, který postupně upadá do béčkových vod. Dalším pozitivem je... ehm...no vlastně nic. Ale na jednoduchou zábavu po náročném dni a při vypnutém mozkovém centru spolehlivě zabaví... ()

Reklama

Marsik 

všechny recenze uživatele

** Po prvním shlédnutí jsme okamžitě pálil 4 hvězdičky a byl jsem se Stathamovým výkonem maximálně spokojen. Pocit z jeho výkonu po druhém shlédnutí sice zůstává, ale pokud objektivně zhodnotím celý film, musím jednu hvězdičku ubrat. Teorie chaosu je velice zajímavá, ale zdálo se mi, že zde to bylo znázorněno poněkud divně. Závěr samozř. velké překvapení, Wesley s přehledem roli zahrál, ale prostoru dostal na můj vkus málo a Ryanův výkon nic moc. Zkrátka jsem neměl po druhém shlédnutí tak pozitivní pocity jako po prvním, takže nyní dávám 65% ()

Renton 

všechny recenze uživatele

Scénář: Tony Giglio .. Tuctové béčko, kdy se zločinec mstí policistovi za smrt jeho bratra a jako prostředek mu poslouží naoko tajemná loupež v bance. Ani dvojice policistů není nijak neobvyklá, k drsnému a ostřílenému je přiřazen mladý a vzdělaný a od toho se odvíjí i jejich společné dialogy a postupy. Zápletka o loupeži a pomstě je dosti zamotaná a nejspíše ani nedává přesný smysl, jenže se sofistikovaně kamufluje za teorii chaosu, takže je vlastně možné úplně všechno, když máte ten správný fragment, který vše spojí. A ten tu opravdu nakonec je.. Formálně snímek nezaujme, navíc mnoho scén se odehrává v noci a vše je dosti nepřehledné a ta trocha akce a výbuchu už dojem nevylepší, protože je velmi skromná. Jediné čím Tony Giglio zabodoval je herecké obsazení. Statham nebo Snipes nepředvedou sice nic extra, ale rozhodně mě potěšil Ryan Phillippe. ()

Testament 

všechny recenze uživatele

Já jsem opravdu nekoukal na "Zelené peklo 2:Příběh poldů"? To se divím. Absoultní chaos njen v názvu, ale hlavně ve scénáři, kdy se nás tvůrci snaží do poslední chvíle přechytračovat, co to jde. Wesley a Jason, říkal jsem si, že tyhle crossovery bývají povedené, ale jsem zklamán na celé čáře. Měl to být trhák, ale mě to zklamalo. Wesley, v roli padoucha, je nad věcí a tahá poldy za nos, ale výsledek je nepřesvědčující. ()

Galerie (20)

Zajímavosti (7)

  • Přestože se děj odehrává v USA, policejní vrtulník i soukromý tryskáč mají kanadskou registrační známku začínající písmenem C. Stejně tak pobočky pizzerie Panago se nachází pouze v Kanadě. Podobně ulici "W. Cordova", kde se odehrává automobilová honička, můžeme najít pouze v kanadském Vancouveru. (Conspi)
  • V scéne, keď Shane (Ryan Phillippe) naháňa na motorke podozrivého na červeno bielom Forde pick up, tak si môžeme všimnúť, že čelné sklo auta je v jednom zábere rozstrieľané a v ďalšom celé. (ČSFD)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno