Reklama

Reklama

Skupina maskovaných zločinců obsadí banku a drží v ní rukojmí. Jejich velitel Lorenz je ochoten jednat pouze s detektivem Quentinem Connersem. Ten však byl nedávno suspendován po nevydařené akci. Je však vrácen do služby a spolu s mladým kolegou, detektivem Dekkerem se vrhá do akce! (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

Recenze (216)

Arius 

všechny recenze uživatele

Typický americké, snaha o napínavu krimi drámu vôbec nevychádzala, film viazol najmä na detailoch, hlavní predstavitelia ktorý zosnovali geniálny plán geniálne vôbec nevyzerali a ani to nedokázali zahrať, Stathamovi možno ide postava ktorá ma charakter mašiny na zabíjanie ale toto veru nie, Snipes už tobôž. Najviac ma ale dostal Ryan Phillipe, chlapík ktorý vyzerá na 18 odhalil zložitú štruktúru premakaného plánu a to tam bol dokonca nováčik, navyše ani jeden z prítomných hercov nehral dobre, hrozne americké, naozaj nestojím o filmy tohto typu. ()

RAiken 

všechny recenze uživatele

Tony Giglio se očividně chtěl vyhnout klišovitosti podobně laděných snímků, ale povedlo se mu to jen tak napůl. Vyměnit ji totiž musel za spletitý scénář, který je pragmaticky zkonstruován tak, aby se snažil zakrýt od začátku plánovanou pointu. Přesto se dočkáme celkem přímočaré akce, která díky nepřehnané stopáži nepřestane nudit. Pozitivem je opět cool-hláškující-tvář Jasona Stathama, který prostě odvádí svůj standart a svou image drsného chlapce z předměstí rozhodně nenechá vyšumět v lahvi chladivého Spriteu, ale naopak přiloží pár dokonalých úsměvů. V kontastu s jeho živým charismatem rozhodně neobstojí Ryan Phillippe, u něhož mám pocit, že se jeho talent pomalu vytrácí a dává zapomenout na své dokonalé role v Crashi nebo ve Velmi nebezpečných známostech. Nemluvě o Wesley Snipesovi, který postupně upadá do béčkových vod. Dalším pozitivem je... ehm...no vlastně nic. Ale na jednoduchou zábavu po náročném dni a při vypnutém mozkovém centru spolehlivě zabaví... ()

Reklama

sir-dave 

všechny recenze uživatele

Zajímavé obsazení, které toho moc nevytěžilo.. Jako Stathamovka ničím výjimečná, upadne spíše v zapomnění. Wesley Snipes v jednom z posledních filmů na který se dalo dívat, než si šel pobručet. Nestárnoucí Ryan Phillippe to držel nad hladinou asi nejvíce. Po pár týdnech matně vzpomínáte co vypíchnout z děje. ()

GILLWANDER 

všechny recenze uživatele

Nie moc chytrý film a tiež nie veľmi vydarený. Ťahá vás občas za fusekle, občas sa necháte nachytať no aj tak sa film odhalí sám svojou absurditou. Chaos je rád tento film nie je chaos ale hatmatilka, ktorá si sama hádže polená pod kolená. Ďalší nevydarený snímok, ktorý sa tak strašne tváril cool až z toho mrazí. A Jason Statham opäť vyťahoval film z problémov. Kvôli nemu 3*. 60% ()

JK-Stinger 

všechny recenze uživatele

Název filmu je na místě, protože v ději jsem měl po celou dobu pěkný maglajz. Nicméně nejde o tak špatný snímek, jak by se z hodnocení mohlo zdát. Přestože se film tváří jako každý druhý o přepadení banky, nakonec se vše zamotané na konci krásně pospojuje a tak jsem se při závěrečných titulkách nakonec cítíl jako vcelku spokojený divák. Navíc jsem po dlouhé době viděl svého oblíbence Wesleyho Snipese a i když moc prostoru nedostal, alespoň jsem viděl, že ještě žije a budu dále doufat, že se ještě někdy vyšvihne v nějakém větším trháku. ()

Galerie (20)

Zajímavosti (7)

  • V scéne, keď Shane (Ryan Phillippe) naháňa na motorke podozrivého na červeno bielom Forde pick up, tak si môžeme všimnúť, že čelné sklo auta je v jednom zábere rozstrieľané a v ďalšom celé. (ČSFD)
  • Přestože se děj odehrává v USA, policejní vrtulník i soukromý tryskáč mají kanadskou registrační známku začínající písmenem C. Stejně tak pobočky pizzerie Panago se nachází pouze v Kanadě. Podobně ulici "W. Cordova", kde se odehrává automobilová honička, můžeme najít pouze v kanadském Vancouveru. (Conspi)

Reklama

Reklama