Reklama

Reklama

Chuckyho sémě

  • USA Seed of Chucky (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Nejoblíbenější zabijácká panenka se vrací - Chuckyho odkaz pokračuje v novém členu rodiny! Chucky a jeho vraždící družka Tiffany jsou přivedeni zpět do života svým osiřelým potomkem Glenem. Chycky a jeho nevěsta smetou Tinseltown vichřicí a rozpoutávají nové násilnické akce vražedného řádění! (oficiální text distributora)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (177)

xxmartinxx 

všechny recenze uživatele

Ještě větší kupa popkulturních odkazů a ostatně i cameo Johna Waterse, které z toho dělá certifikovaná camp. Je legrační, že půvobně chtěli tvůrci natočit minimalistický psychologický horor o dětských traumatech a stačilo málo, aby se to proměnilo v šílenou postmoderní gore komedii, která může v nejlepších momentech stát vedle Cravenova Vřískotu. ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

DVD/// Obsazení 7/10 Děj 8/10 Hudba 7/10 Efekty 8/10/// PLUS: mám rád Chuckyho už od dob první Dětské hry, líbí se mi, že se to nebere vážně, nová zápletka je zajímavá MÍNUS: je tu pár nechutností, které se nemusí líbit každému, občas se trochu opakuje nebo vykrádá sám sebe./// Shrnutí: Chuckyho sémě nepřímo navazuje na předchozí Chuckyho nevěstu. Díky spojení těchto dvou milenců vznikne jejich potomek, se kterým je tady největší sranda, když nepočítám Chuckyho hlášky. Je středobodem příběhu a vše se točí kolem něj a jeho "rodičů". Potěší menší role Hannah Spearritt. Bavil jsem se výborně, jen bych příště uvítal čistokrevný horor./// Celkem 77%/// ()

Reklama

choze odpad!

všechny recenze uživatele

Pětkou celá série pokračuje směrem k černé komedii, k níž ji už v předchozí výborné čtyřce nakopl Ronny Yu. Mancini dělá, co může aby udržel krok - nešetří gagy a citacemi, přivádí na scénu další panenku, přihodí hromadný pokus panenek o přestup do lidských těl, aby je ve finále nechal povraždit mezi sebou, přičemž dojde i na krátký loutkový kung-fu souboj (kdo viděl TEAM AMERICA, je doma). Problém je že 1) ony gagy a citace jsou většinou pubertálně prvoplánovité nebo naopak přemrštěné a ve výsledku nepříliš vtipné, 2) Chuckyho pinochiovsky pojatý syn nevypadá ani zdaleka tak dobře jako jeho styloví rodiče a navíc jeho ukňourané hledání vlastní sexuální a morální identity je neuvěřitelně otravné 3) scény zabíjení včetně zmíněné bitky nestojí za nic. Manciniho posedlost parodováním, parafrázováním a citováním (Chuckyho série, jiných filmů a vůbec Hollywoodu), navíc způsobila, že v jeho filmu nezbylo moc místa pro svébytný příběh a ten co tam je, si s logikou děje moc hlavu neláme (jak Chucky třeba vystopoval toho paparazzi?). Přesto se ale musím sklonit před skvěle odvedenými loutkami a jejich hereckými výkony a oko potěší i vampózní Jennifer Tilly. ()

Terva 

všechny recenze uživatele

CITÁT - Made in Japan......... Tak nic moc. Dokonce jsem se i nudil. Oproti nádherné a povedené čtyřce, je tohle prostě skoro blbost. Divný scénář, hudba na prd, tohle je prostě strašný v tom horším slova smyslu. CITÁT - Máš fakt pěkný kozy.......... DIALOG: GLEM - Proč zapíjíte? CHUCKY - No, je to vlastně náš koníček. GLEM - Zapíjet? CHUCKY - Zabíjet je dobré, zapíjet je na prd. Ničí to celou tuhle zkurvenou zem. TYFFANY - Táta má pravdu, musíme se tomu postavit čelem. - Dialog ještě pokračuje a věřte, je to to nejlepší na tomhle filmu. CITÁT - Teď už budem opravdu ta nejlepší rodina................... Tak pět dobrejch hlášek, ale jinak obsahově je to špatné. CITÁT - Krucinál, držte už všichni huby........................ Já jsem Chucky, panenka zabiják a já to žeru. Tohle jsem já. ()

cariada 

všechny recenze uživatele

Poslední pokračování šílení panenky Chuchyho jeho přítelkyně Tifany a jejich dítěti jehož pohlaví se ještě nevyvynulo. Nejdřív jsme svědky jak se potomek někde producíruje na břichomluvecký soutěži. A jak se natáčí film o vraždících panenkách. Dítě najde ve studiu panenky a oživí je což samozřejmě rodiče uvítají, ale ze svého potomka nadšení zrovna nejsou. A opět začínají krvavé orgie. Je tu herečka ,která chce být ještě víc známá, ale panenky sní mají jiné plány a tak Chucky si musí vyhonit péro což je velice ujeté zvlášt, když mu Tifany dá inspiraci a ukáže kozy). A pak už stačí jen dát sperma do herečky a potomek se může hned druhý den narodit, jenže není jen jeden. A ten z Tifany pak rozseká tatku na sračku. Je to bizardní a ironické, ale hodně vtipné. ()

Galerie (86)

Zajímavosti (17)

  • Scéna, kdy se Chucky v nemocnici prosekává dveřmi, je odkazem na thriller Osvícení (1980). (ČSFD)
  • Chris Sarandon dostal ponuku zopakovať si úlohu detektíva Mike Norrisa z prvej časti. Kvôli pracovnej zaneprázdnenosti odmietol. (beso74)
  • Jako kaskadéři byli mimo jiné využiti někteří vrcholoví rumunští sportovci. (Profík)

Reklama

Reklama