Reklama

Reklama

Chuckyho sémě

  • USA Seed of Chucky (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Nejoblíbenější zabijácká panenka se vrací - Chuckyho odkaz pokračuje v novém členu rodiny! Chucky a jeho vraždící družka Tiffany jsou přivedeni zpět do života svým osiřelým potomkem Glenem. Chycky a jeho nevěsta smetou Tinseltown vichřicí a rozpoutávají nové násilnické akce vražedného řádění! (oficiální text distributora)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (177)

JohnnyD 

všechny recenze uživatele

Katastrofa. Na začiatku to tak zlé až nebolo, ale netrvalo dlho a zvrhlo sa to k nehoraznému paškvilu. Už to nemá absolútne nič z hororu, je to len trápna sebaparódia, ani nie vtipná, len trápna. Glen/Glenda je otrasný prídel do série a celé to premiešanie mytológie a záver tak ničia skvelú hororovú sériu ako sa to žiadnemu filmu ešte nepodarilo. Prečo potom 20%? Lebo Jennifer Tilly, ktorá si robí zo seba takú srandu (a je vtipná!), že inak nemôžem. Inak strašné, po úžasnej štvorke taký prepad... Dlho som nemal takú chuť vypnúť film. Bojím sa, kam ta séria ďalej pôjde. Ešte horšie ako trojka. PS: môj rebríček série CP4, CP2, CP1, CP3, CP5 ()

Joker Punx 

všechny recenze uživatele

Tenhle díl už jsme viděli na DVD. Pamatuju jak nám to táta přinesl domů a to dívko mám do dneška :) Jo tak tenhle díl je už největší komedie :D Opět tady hraje Jennifer Tilly, ale je to spíš taková její parodie, protože hraje sama sebe a tady se chová jak hrozná kráva :D V předchozím dílu to byla sexy dračice, tady se chová úplně jinak, no a ten negr Redman to byl fakt dement :D Je tady zase i její panenka Tiffany. Je tady nová postava panenky Glen neboli Glenda a je to syn Chuckyho a Tiffany. V tomhle dílu snad Chucky hláškuje nejvíc ze všech dílů. No a to jak ho dabuje v češtině Bohdan Tůma je strašná prdel, zní úplně stejně jako Cartman ze South Parku :D Skvělý sprostý hlášky Tůmy, připomínal mi hodně Cartmana. Krve je tady hodně a zas úplně jinačí atmosféra, je to už víc komedie, ale Chucky to zachraňuje a bavilo mě to hodně. Líbil se mi na konci v titulcích cover od kapely Blondie - One Way or Another - Song nahrála kapela Full Blown Rose. ()

Reklama

NinadeL 

všechny recenze uživatele

Ideální výplach. Dlouho jsem se podvědomě na tuhle sérii chystala, už v době Chuckyho nevěsty jsem četla aktuální články z natáčení v Horror magazínu, ale po seznámení se s kauzou vraždy Jamese Bulgera, jsem sérii zavrhla. Na druhou stranu, jestli se s příchodem Jennifer Tilly stala z Chuckyho jen hororová komedie, můžu ty poslední dva filmy akceptovat. Jako žánrová změna je to velice příjemné, najmë pro rozklíčování různých odkazů, vtipy mají dobré načasování a Jenn Tilly je jednoduše výborná (hraje doslova sama sebe). ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Tady jsem začal pochybovat o smyslu série. Chucky se sice pořád snaží, ale kouzlo už se jaksi vytratilo. Ze začátku mě to ještě bavilo díky tomu nápadu z Chuckyho potomkem, ale pak už o ničem. chybí tu všechno co mě bavilo v předchozích filmech. Já tý pošahaný loutce fakt fandím, takže za 2*, ale spíš jenom ze soucitu.25% ()

choze odpad!

všechny recenze uživatele

Pětkou celá série pokračuje směrem k černé komedii, k níž ji už v předchozí výborné čtyřce nakopl Ronny Yu. Mancini dělá, co může aby udržel krok - nešetří gagy a citacemi, přivádí na scénu další panenku, přihodí hromadný pokus panenek o přestup do lidských těl, aby je ve finále nechal povraždit mezi sebou, přičemž dojde i na krátký loutkový kung-fu souboj (kdo viděl TEAM AMERICA, je doma). Problém je že 1) ony gagy a citace jsou většinou pubertálně prvoplánovité nebo naopak přemrštěné a ve výsledku nepříliš vtipné, 2) Chuckyho pinochiovsky pojatý syn nevypadá ani zdaleka tak dobře jako jeho styloví rodiče a navíc jeho ukňourané hledání vlastní sexuální a morální identity je neuvěřitelně otravné 3) scény zabíjení včetně zmíněné bitky nestojí za nic. Manciniho posedlost parodováním, parafrázováním a citováním (Chuckyho série, jiných filmů a vůbec Hollywoodu), navíc způsobila, že v jeho filmu nezbylo moc místa pro svébytný příběh a ten co tam je, si s logikou děje moc hlavu neláme (jak Chucky třeba vystopoval toho paparazzi?). Přesto se ale musím sklonit před skvěle odvedenými loutkami a jejich hereckými výkony a oko potěší i vampózní Jennifer Tilly. ()

Galerie (86)

Zajímavosti (17)

  • Jako kaskadéři byli mimo jiné využiti někteří vrcholoví rumunští sportovci. (Profík)
  • Chris Sarandon dostal ponuku zopakovať si úlohu detektíva Mike Norrisa z prvej časti. Kvôli pracovnej zaneprázdnenosti odmietol. (beso74)
  • Novinář, který špehuje Chuckyho, není nikdo jiný než John Waters. (-Bomba-)

Reklama

Reklama