Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Hudson Hawk (Bruce Willis), jeden z největších zlodějů na světě, je po deseti letech propuštěn z vězení, kam nemá v plánu se vracet. Jeho život v ústraní však naruší šílení manželé Mayflowerovi, kteří mu začnou vyhrožovat zabitím jeho nejlepšího kamaráda Tommyho (Danny Aiello), pokud pro ně neukradne tři artefakty vytvořené Leonardem Da Vincim. Hawk nemá potuchy o tom, že význam těchto děl zdaleka přesahuje jejich historickou hodnotu, ani netuší, co si počít s krásnou a tajemnou Annou Baragliovou (Andie MacDowellová), která se vydává za jeptišku a může pracovat pro CIA, Vatikán, nebo Mayflowerovy. Nakonec je na Hudsonu Hawkovi, aby překazil ďábelský plán Mayflowerových, udržel Tonnyho mimo nebezpečí, užil si pár hezkých chvilek s Annou a možná dokonce zachránil celý svět. (Cinemax)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (258)

misterz 

všechny recenze uživatele

Aj napriek hodnoteniu a niektorým komentárom, ja som si film vyslovene užil. Tiež nechápem, prečo by ho rád B. Willis vymazal zo svojej hereckej histórie (aspoň tak som niekde čítal). Páči sa mi námet, je tu kopec zábavy a srandy, ani o vtipné hlášky nie je núdza a pritom si film zachováva kultivovanosť, zaujímavú dejovú linku po celý čas a pekný koniec. 80/100 ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Legendárny prepadák, ktorý nieje až tak zlým filmom ako sa o ňom hovorí. Má tú smolu, že Willis ako tvorca námetu, na písanie talent nemá a snažil sa do filmu natrepať všetko čo sa dalo a tým sa začal film rozpadávať. Podobne aj herecké prejavy niektorých hercov siahajú až do trápnosti ( Sandra Bernhard ). Výsledok však stojí za sledovanie a má aj niekoľko osviežujúcich momentov, je ich však málo. ()

Reklama

Pepinec 

všechny recenze uživatele

U sledování Hudson Hawk jsem měl stejné pocity, jaké mívám při snaze zabrzdit na lyžích uprostřed ledové plotny. To člověk hraní jako o závod, řve na celé údolí, zatíná svaly, o kterých do té doby neměl páru, a když samým vyčerpáním dosedne na prdel a zarazí se o strom na kraji lesa, ohlídne se zpátky nad sebe, uzří svoje kamarády jak se mu z hřebene ďábelsky řechtají, a z posledních sil na ně zařve: "jeďte po modrý, volové!" ()

stration 

všechny recenze uživatele

Ten film je taková kravina, až je občas zábavnej. Svýho času to byl můj nejoblíbenější - zbalil jsem u něho spolužačku. Dokonce jsem dva roky nosil v uchu čtyři zlatý kroužky z medaile a předstíral, že jsou pravý. A taky od té doby piju kapučíno. A že se na to už dneska dá těžko dívat a že to byl jeden z největších propadáků své doby, na to kašlu. ()

Šakal 

všechny recenze uživatele

Sice naprostá střeštěnost, ale takový ten typ, který oko diváka potěší. Milá blbůstka s " jestřábem " Brucem Willisem, jeho parťákem Tommym ( Danny Aiello), potěší James Coburn a půvabnou jeptiškou Andie MacDowell. Ať v rudých šatech, jeptišském taláru a černých brýlích, či jako "specialistka" na delfíní řeč :o), vždy ji to zatraceně sluší. Andie...., já jsem také hříšník :o) Tímto končím komentář a jdu si dát capuccino :o) p.s. chytit za jízdy na nemocničním vozíku zrovna mentolky, tomu já říkám pořádný pech :o) ()

Galerie (41)

Zajímavosti (11)

  • Známý kritik Peter Travers napsal, že se při sledování filmu „chce divákovi křičet na herce a prosit je, aby přestali”. (Coldrex)
  • Tento film se natáčel v Itálii. (reich)

Reklama

Reklama