Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Hudson Hawk (Bruce Willis), jeden z největších zlodějů na světě, je po deseti letech propuštěn z vězení, kam nemá v plánu se vracet. Jeho život v ústraní však naruší šílení manželé Mayflowerovi, kteří mu začnou vyhrožovat zabitím jeho nejlepšího kamaráda Tommyho (Danny Aiello), pokud pro ně neukradne tři artefakty vytvořené Leonardem Da Vincim. Hawk nemá potuchy o tom, že význam těchto děl zdaleka přesahuje jejich historickou hodnotu, ani netuší, co si počít s krásnou a tajemnou Annou Baragliovou (Andie MacDowellová), která se vydává za jeptišku a může pracovat pro CIA, Vatikán, nebo Mayflowerovy. Nakonec je na Hudsonu Hawkovi, aby překazil ďábelský plán Mayflowerových, udržel Tonnyho mimo nebezpečí, užil si pár hezkých chvilek s Annou a možná dokonce zachránil celý svět. (Cinemax)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (261)

LadyDevil 

všechny recenze uživatele

Je to strašná blbost, ale obsahuje hromadu vtipných scén - taková hodně odlehčená zábava..sice to nebylo natolik dobrý, že bych vyloženě toužila se na to podívat znovu, ale vyloženě ztráta času to taky nebyla, tudíž dávám pěkné tři hvězdičky:-) A to závěrečný cappuccino jsem Hawkovi opravdu přála:-D ()

Šakal 

všechny recenze uživatele

Sice naprostá střeštěnost, ale takový ten typ, který oko diváka potěší. Milá blbůstka s " jestřábem " Brucem Willisem, jeho parťákem Tommym ( Danny Aiello), potěší James Coburn a půvabnou jeptiškou Andie MacDowell. Ať v rudých šatech, jeptišském taláru a černých brýlích, či jako "specialistka" na delfíní řeč :o), vždy ji to zatraceně sluší. Andie...., já jsem také hříšník :o) Tímto končím komentář a jdu si dát capuccino :o) p.s. chytit za jízdy na nemocničním vozíku zrovna mentolky, tomu já říkám pořádný pech :o) ()

Reklama

Zodd 

všechny recenze uživatele

Zloduši ve stylu Jamese Bonda jsou možná až přehnané a monotónní kreatury, výraznější děj to nemá, ale na druhou stranu cartoonovské gagy či nějaký ten soulový zpěv při akci mi nevadí - naopak, má to styl. Satira není top notch, ale dostatečně přijatelně inteligentní a tím pádem silná stránka filmu. Hvězda Bruce Willise v raných letech a ve formě. Dokážu pochopit, co od toho diváci čekali a proč to byla taková finanční katastrofa, ale za mě palce nahoru. ()

Tosim 

všechny recenze uživatele

FUJ! MENTOLKA! Film je nabitý vtípky od začátku až do konce a slabě odlehčená atmosféra dává Bruci Willisovi, který se představuje v úplně jiném typu role, než tehdy hrál (!!!) opravdu vyniknout. Další příklad toho, kdy nechápu, proč se někomu to či ono (většinou zábavně nekomlikovaného) nelíbí :-) -ANNO, CO TADY DĚLÁŠ? MĚLI JSME TĚ ZACHRÁNIT MY! -PROMIŇ, PŘIŠLO MI TO NUDNÉ A TAK JSEM SE ZACHRÁNILA SAMA. ()

RichardLev 

všechny recenze uživatele

Je to strašná ptákovina, ale určitě se u toho aspoň párkrát zasmějete. Normálně bych dal asi jen dvě hvězdy, ale když je v tom sympaťák Willis, musím dát o jednu navíc. DaVinci se otáčí v hrobě, ale milovníci lehce ujetých a praštěných komedií si přijdou na své. Jak asi chutná modrá barva? Musím si promluvit s delfíny... ()

Galerie (41)

Zajímavosti (11)

  • Tento film se natáčel v Itálii. (reich)
  • Štáb při natáčení procestoval mnoho zemí Evropy, kde leckdy neměl předem domluvené ubytování ani technické zázemí a mnoho jeho členů bylo podle odborových regulí placeno za nicnedělání. (Coldrex)
  • Současně s uvedením filmu byla vydána i stejnojmenná hra pro Game Boy. (Terva)

Reklama

Reklama