Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Angela pořádá večírek v strašidelném domě na kopci, ale nikdo z hostů nevěděl že v domě je zlo a každého kdo vstoupí promění v démona. (ČSFD)

Recenze (59)

Pítrs85 

všechny recenze uživatele

Tohle jsou ty nejlepší filmy, jaký si člověk může pustit v čase Halloweenu, lidi v osmdesátých se ještě očividně bavit uměli a když náhodou začala zábava na párty váznout, vytáhlo se starý zrcadlo a přivolal se zabavovač starej dobrej démon, kterej ví, jak má takovej fajnej večírek vypadat- tvrdá rocková muzika, sem tam nějakej ten sexík a samozřejmě- ano, vraždy a mordy všemožným způsobem. Po všech stránkách lepší než remake z járu 2009, ale to není nic překvapivýho... byť je to vlastně děsná blbina, s neherci a správně ulítlými maskami. ()

KASUGI 

všechny recenze uživatele

Kdysi fajn osmdesátkový horor. Těšil jsem se na to po cca dvaceti letech. Není to úplná katastrofa. Má to nějaké to gore, semtam i  tu atmošku a dobré nápady. Jenže se to vleče jak sopel a má to spoustu hluchým míst. Do toho tradiční klišé, kdy se všichni rozdělujou a dělají kraviny a nesmyslná rozhodnutí... Ten remake s Furlongem mi přišel jako celek kompaktnější a lepší. ()

Reklama

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Neškodná béčková blbina jejíž největším mínusem je celá první půlka, v níž se ta banda otravnejch a nesympatickejch teenagerů potlouká naprosto bezprizorně. Potom se jednotlivejch postav začnou zmocňovat démoni, na scénu vstoupí povedené masky a o zábavu je rázem postaráno. Stačí holt jen přežít ten rozjezd. PS: Remake (2010) by teoreticky mohl být povedenější (prostor na zlepšení tu totiž každopádně je), ačkoli nejspíš nebude. ()

rogerkint 

všechny recenze uživatele

Jasně, je to drzá vykrádačka Evil Dead, ale s převrácením kontrastu grázlík-sympatický mužský hrdina, stylovou analogií hlavní hrdinky (měnící se z potenciální oběti na akční postavu) s Alenkou v říši divů a prací se všudypřítomnou sexuální tenzí a nezbytnou osmdesátkovou implikací, že v hororu mohou přežít pouze nepíchači.A navíc je to docela zábava. ()

Karamanlis 

všechny recenze uživatele

Night of the Demons je síce nepochybne inšpirovaná Raimiho Evil Deadom či Bavovými Démonmi, po dosť nezáživnej prvej polhodine, ktorú spestrujú jedine ružové nohavičky necudnej kráľovnej béčkových hororov Linnei Quigley však začne poriadne gradovať a prináša slušnú nádielku hororovej zábavy s výbornými maskami a gore efektami. ()

Galerie (47)

Zajímavosti (6)

  • Herečka Linnea Quigley (Suzanne) a tvorca špeciálnych efektov Steve Johnson sa vďaka tomuto filmu zoznámili a neskôr sa aj zosobášili. (beso74)
  • Film bol zakázaný vo Fínsku. (Paldiny)
  • Natáčanie filmu trvalo 4 týždne. (beso74)

Související novinky

Béčkové horory útočí

Béčkové horory útočí

20.07.2008

Pokud jste příznivci sofistikovanějšího strašení ve stylu třeba Osvícení či Šestého smyslu, neobtěžujte se číst dál. Dnes si totiž dáme porci hororů, které o kategorii A nezavadí ani náhodou. A právě… (více)

Reklama

Reklama