Reklama

Reklama

Námořní vyšetřovací služba

(seriál)
  • USA NCIS: Naval Criminal Investigative Service (více)
Trailer
Akční / Krimi / Drama / Mysteriózní / Thriller
USA, (2003–2024), 343 h 53 min (Minutáž: 40–87 min)

Hrají:

Sean Murray, Mark Harmon, David McCallum, Brian Dietzen, Pauley Perrette, Rocky Carroll, Michael Weatherly, Cote de Pablo, Emily Wickersham (více)
(další profese)

Série(22) / Epizody(476)

Obsahy(1)

Tým zvláštních agentů, kteří operují mimo vojenské velení, musí vyšetřit každý zločin, který má něco společného s námořními silami, bez ohledu na to, jakou hodnost mají podezřelí. Vede je zvláštní agent Leroy Jethro Gibbs, který vedle racionálních úvah vždy dá i na své instinkty... (TV Prima)

Videa (254)

Trailer

Recenze (313)

Skuby47 

všechny recenze uživatele

Od značného počtu podobných amerických krimiseriálů se tento odlišuje tím, že je situován do prostředí vojenského námořnictva. Má pro mne sympatický vyšetřovací tým, se kterým procestuje řadu zajímavých lokalit, je dostatečně akční s pestrou škálou případů a používá při své práci nejmodernější laboratorní metody vyšetřování a technické novinky, které nabízí dnešní svět počítačů a internetu. Herecky je dobře obsazen, každý z vyšetřovatelů je nezaměnitelná individualita vnášející do vyšetřování kromě pracovního nasazení i prvky humoru. Obzvláště mne zaujal velitel Gibbs a laboratorní kouzelnice Abby, kteří odlehčují tragiku případů svými vtipnými glosami. ()

M.a.t.t. 

všechny recenze uživatele

Klasické krimiseriály to majú ťažké, s pribúdajúcimi dielmi sa často dostavuje stereotyp spôsobený prevažnou epizodičnosťou a ani kvalitne spracované zápletky už nemusia stačiť. Rovnako ťažké to majú aj spin-offy, u ktorých nebýva zvykom aby pravidelne kvalitatívne porážali svoj predobraz. NCIS sa to podarilo a aj postupom času má divákovi stále čo ponúknuť. Môže za to hlavne celková odľahčenosť a vynikajúca tímová chémia - nie jedinečná v tomto žánri ale stále príjemne osviežujúca. A aj keď sa raz za čas pritrafia aj menej vydarené diely, NCIS je stále istotou, ktorá nikdy vyložene nesklame. ()

Reklama

MaedhRos 

všechny recenze uživatele

Tomuhle seroši nevěřím vůbec nic - a kdyby měly seriály oči a mezi nima nos, NCIS bych nevěřila ani ten. (A to jsem na tom jinak s "willing suspension of disbelief" velmi dobře.) Kámen úrazu tkví především v postavách - jejichž charakteristiky, hlášky a interakce mi připomínají blbě napsanou fanfiction. ()

bundaboy 

všechny recenze uživatele

Jen bych chtěl případným novým divákům říct, ať se nenechají odradit faktem, že seriál vychází ze seriálu JAG. Jde totiž o úplně něco jiného. I když jde o kriminální seriál, scénáře jsou vždy velice vtipné, hlavní postavy mají hloubku a jsou sympatické (musíte mít rádi všechny) a většina případů je poměrně originální. A až tento seriál koupí nějaká celoplošná televize, určitě si jej nenechte ujít! V tuto chvíli (leden 2006) seriál vysílali jen na kabelové televizi Hallmark... A ještě musím říct, že mě docela překvapila kvalita dabingu, která je na Hallmarku poměrně slabá, ale v případě NCIS to rozhodně neplatí :). EDIT: Dnes 26.6.2006 na Hallmarku začala 3. řada a stalo se úplně to nejhorší, co se mohlo stát - dabing byl zřejmě svěřen do rukou jinému dabingovému studiu = z původních dabéru nezůstal téměř nikdo a noví dabéři jsou do slova a do písmene otřesní! Proto jestli si tohle čte ten, co to má na svědomí, tak ať rychle balí kufry a stěhuje se hodně daleko, protože až si ho najdu... Grrrrr! :| EDIT: Na konci 3. série mi už ten nový dabing tak nevadil, taky co jiného mi zbývalo že... :) Seriál je naštěstí tak kvalitní, že mu změna dabérů moc neuškodila. Ale stejně mě to štve, Vašinka jako Gibbs byl nejlepší. A mimochodem - Kate byla výborná, ale s příchodem Zivy (Cote de Pablo) je NCIS snad ještě lepší. U některých dialogů mezi Zivou a Tonym jsem doslova válel smíchy po zemi ;) - např. v epizodě 3x12 Boxed In. EDIT: Nova sice hezky 3. sérii předabovala, ale Zivě dala odpornou vřískající dabérku, kterou nemůžu ani slyšet :(. A navíc je překlad o dost horší než u Hallmarku, 2x tolik zabitých vtipů = nic nemůže být dokonalé, ach jo. EDIT: 4. a 5. sérii jsem si raději již koupil na DVD a udělal jsem jen dobře. Celý tým hláškuje jak o život, McGeek a jeho Deep Six rulez ;), finále 5. série jedno z nejlepších vůbec (jen ten konec!!?? wtf ;) a raději nechci vůbec vědět, o co jsem přišel v předchozích sériích s dabingem. OK - tak dobře - chci to vědět, ale momentálně není čas - je to moc a moc dílů ;). ()

Marek1991 

všechny recenze uživatele

Sledovať NCIS je pre mňa ako trest, humor ide pomimo mňa, dialógy tiež, pseudohrdinstvo a pseudoakcia tiež. Niekedy mám pocit, že je to stále o tom istom. Mám dosť týchto nesympatických, drsných, naivných, stále sa na niečo hrajúcich, kriminalistických seriálov. Kvalitou u mňa veľmi nízko, nemám rád vnucovaný amerikanizmus. Tento seriál teda tiež nie. ()

Galerie (3 453)

Zajímavosti (533)

Související novinky

Reklama

Reklama