Reklama

Reklama

Námořní vyšetřovací služba

(seriál)
  • USA NCIS: Naval Criminal Investigative Service (více)
Trailer
Akční / Krimi / Drama / Mysteriózní / Thriller
USA, (2003–2024), 336 h 43 min (Minutáž: 40–87 min)

Hrají:

Sean Murray, Mark Harmon, David McCallum, Brian Dietzen, Pauley Perrette, Rocky Carroll, Michael Weatherly, Cote de Pablo, Emily Wickersham (více)
(další profese)

Série(21) / Epizody(466)

Obsahy(1)

Tým zvláštních agentů, kteří operují mimo vojenské velení, musí vyšetřit každý zločin, který má něco společného s námořními silami, bez ohledu na to, jakou hodnost mají podezřelí. Vede je zvláštní agent Leroy Jethro Gibbs, který vedle racionálních úvah vždy dá i na své instinkty... (TV Prima)

Videa (254)

Trailer

Recenze (313)

Ded@M@tes 

všechny recenze uživatele

Mark Harmon v čele vyšetřovacího týmu řeší zločiny námořnictva. Kriminálek je jak hub po dešti a upoutat diváka je těžké. Nesleduji pravidelně, ale mám za sebou už dost dílů. Námořní vyšetřovací služba patří mezi lákavější seriál. / Viděné epizody cca *30.dílů / ( Hodnocení: 7/10 ) ()

ivishka 

všechny recenze uživatele

Důvody proč se koukat:mrzutý výkon skvělého vyšetřovatele Marka Harmona,humor Michaela Weatherlyho a IT schopnosti Pauley Perrette. Jednoznačně vyvstává otázka proč 3/5?Odpověď zní,že v dnešní konkurenci Las Vegasek a Miamíček a podobných es ve svém oboru je skoro nemožné vymyslet něco velmi poutavého, aby si to zasloužilo lepší hodnocení. Není to nic proti ničemu. ()

Reklama

A.Beech 

všechny recenze uživatele

Pre mňa najlepší seriál na svete. Rozhodne lepšie ako všetky CSI. NCIS nie je len o vyšetrovaní, ale taktiež sa venuje aj rozvíjaniu hlavných postáv a ich osobnému životu. Je obdivuhodné čo dokázali spraviť so seriálom aj s menším rozpočtom, ktorý sa prepracoval v Amerike k najsledovanejšiemu seríálu svojho žánru. Postava Anthonyho DiNozza (či Gibbsa) je pre mňa TOP seriálovej tvorby. ()

heyda 

všechny recenze uživatele

V dnešní době zaplavené spoustou krimiseriálů se mi většina plete. Ale tenhle je jiný!!! A lepší!!! Nejvíc jsem si oblíbil Pauley Perrette, ale i Mark Harmon a ostatní jsou natolik výraznými herci, že mě to prostě baví. Pokud se rozhodnout pro nějaký krimiseriál v současné době, tak vřele doporučuji tento!!! 85% ()

2-Xtreme 

všechny recenze uživatele

Tento seriál som si doslovo zamiloval a dostal som sa k nemu úplnou náhodou. Po tom čo v TV bežali reklamy, že tá má byt niečo ako starší JAG nejavil som o tento seriíl záujem a raz večer ked som sa nudil som prepísal a zaujalo ma. Škoda, že som vynechal neuveritelné 2 série. Od vtedy to sledujem a miuljem ho. Mám rád ked je v seriálny akcia a humor a ešte k tomu sympatické postavi. No proste za plný počet 5* ()

Galerie (3 453)

Zajímavosti (533)

  • V úvodní znělce několika prvních sériích je záběr na letadlovou loď podplouvající pod mostem Golden Gate. Jedná se o záběr z úvodních titulků filmu Pevnost (1988), ve kterém hrál Mark Harmon (Gibbs) jednu z hlavních rolí. (Katka189)
  • Na konci předchozí epizody Schůzka (2017) sami tvůrci nevěděli, co vymyslí pro tuto epizodu, a tak měsíc před natáčením epizody hercům Seanovi Murraymu (Timothy McGee) a Marku Harmonovi (Leroy Jethro Gibbs) zavolali z produkce: „Neholte se. Máme nápad. Myslíme si, že víme, co uděláme. Neholte se.“ (Katka189)
  • Natočení jedné epizody trvá přibližně 8 dní. (Wajinek)

Související novinky

Reklama

Reklama