Reklama

Reklama

Pro rodinu Brownových končí legrace – na jejich farmě v Kansasu se totiž bez pozvání objevila smrtící smečka masožravých mimozemských potvor. Vyděšení Brownovi, prožívající skutečnou noční můru, musejí s útočícími krvežíznivými monstry bojovat o život, jejich boj je ale předem prohraný – dokud nedorazí dva vesmírní šerifové, odhodlaní vykopat ohavné nestvůrky z planety! Je to mimozemské dobrodružství, plné akce – a hemžící se Critters! (Magic Box)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (266)

filmmovier 

všechny recenze uživatele

Naprosto každý pozná, že Critters nejsou žádné veledílo a že Gremlini jsou o úroveň lepší. Ale tohle je taky zábava. Critters jsou opravdu parádní a sympatické potvory, na jejichž příchod se čeká docela dlouho - což ale tady ještě nijak nevadí. Vesmírní lovci jsou sympaťáci (hlavně Charlie), humor docela funguje a díky krátké stopáži to docela uteče. A i postavy jsou poměrně sympatické. Možná je to béčko, ale nadprůměrné a zábavné. Osmdesátky opět nezklamaly, jen Critters tam možná mohli být o něco déle. 70%. ()

Kosmik 1 

všechny recenze uživatele

Já chci domů plyšáky Critters. :-D Ach jo, škoda, že už filmy tohoto typu nikdy v TV neuvidíme. Bezvadná hororová komedie, kolikrát já se tomu v dětství nasmál a hádám že nebudu sám. :-)) No prostě srdcovka. Stoprocentní zábava i dnes, crittersky nejdou ničím nahradit, jsou naprosto originální. Dalo by se říct - každý kus originál. :-) ()

Reklama

tom88 

všechny recenze uživatele

Critters ma veľmi potešil, hlavne svojou béčkovitou jednoduchosťou. Je to hrôzostrašné, napínavé, chvíľami vtipné, coolové, troška primitívne a lacné, ale ja som sa skvele bavil a troška aj bál. Pár scénok som videl kedysi na nejakej nemeckej stanici, keď som mal nejakých 7 rokov a vtedy som sa brutálne bál, to si pamätám. Teraz s odstupom času už tak nie. Film sa s ničím neserie, ide bezhlavo za nosom, má to spád, vtip, napätie a ubehne to veľmi rýchlo, čo je možno aj trochu škoda, nejakých 20 minút by som veru ešte zniesol. Je to hovadinka, ale oplatí sa vidieť. 75% ()

Bloody13 

všechny recenze uživatele

Zhruba desítce Critterům, malým všežravým potvorám připomínající velkohubé ježky, se podaří uprchnout z daleké vězeňské planety. Po dopadu na Zemi narazí tyhle malé svině na farmu rodiny Brownových, která znamená lákavou hostinu. Ještěže je tu malý Brad a jeho bláznivý kámoš Charlie... Tvůrci dnes už kultovního snímku zde obratně propojili několik žánrů (komedie, sci-fi a horor) a slavili tím nečekaný úspěch. Potvory s ostrými zuby se divákům zalíbily natolik, že vznikly další tři sequely se sestupnou tendencí, z nichž pouze dvojka překonala originál. Jako harant jsem na těchto filmech ulítával, dneska se už "jenom" skvěle bavím: "Mají zbraně!" - "No a...?" Prááásk!!! ()

PinokKio 

všechny recenze uživatele

Málokterému mimozemšťanovi přijdete k nakousnutí, i když nejste sexy. Critters možná nejsou tak roztomilí jako byl E.T., ale o to jsou žravější. Místo říhnutí po tučném soustu si zafuckují, o vaše roztrhané oblečení si utřou zakrvácené koutky a už pokukují po něčem dalším k snědku. Pokud už nějaký ten pátek pamatujete tak víc než bát se s nimi budete bavit .. ()

Galerie (90)

Zajímavosti (15)

  • Na začátku filmu zazní úryvek písně „Power of the Night“ fiktivního zpěváka Johnnyho Steelea (Terrence Mann). (noelcoward73)
  • John Lydon odmítl roli vesmírného lovce s tváří fiktivní rockové star. (Fenk)

Související novinky

Zemřel herec M. Emmet Walsh

Zemřel herec M. Emmet Walsh

21.03.2024

Ve věku osmaosmdesáti let zemřel v americkém Vermontu herecký veterán M. Emmet Walsh. Výrazný představitel zejména vedlejších rolí ve filmech jako Blade Runner, Zbytečná krutost a Potíže s Arizonou… (více)

Reklama

Reklama