Reklama

Reklama

Úplné bezvětří

Trailer

Obsahy(1)

Thriller podle románu Charlese Williamse se odehrává v Tichém oceánu a téměř celý na jedné lodi. John a jeho žena Rae chtějí strávit nějaký čas sami, daleko od lidí. Avšak jejich samotu nečekaně naruší trosečník, kterého zachrání. (NFA)

Videa (1)

Trailer

Recenze (200)

cariada 

všechny recenze uživatele

Název filmu je dost závádějící, nebot o žádné bezvětří se tam nejedná ba naopak je tam i pěkná bouře. Čekal jsem od toho víc, ale i tak to nebylo špatné, ale mohli mnohem víc tlačit na pilu, zvlášt konec byl tak strašně předvydatelný, že jsem jen čekal odkud vyskočí to ani jinak být nemohlo. ps-chudák pes ten musel trpět mořskou nemocí. ()

gogo76 

všechny recenze uživatele

Film, ktorý odštartoval kariéru viacerým, ktorí sa na ňom podieľali má slušnú atmosféru a dokonca mi nevadil ani B. Zane, ktorého inak veľmi nemusím. Budem sa opakovať, ale rovnako ako ostatným mi vadí nadstavený koniec. Naozaj posledných 5 minút je úplne zbytočných a to filmu v konečnom dôsledku strháva body. Preto iba veľmi tesné štyri hviezdy. 70%. ()

Reklama

The Viper 

všechny recenze uživatele

Tak rychlý spád, že po 20ti minutách je film o ničem a jediné co vás udrží v pozoru je perfektní zadek Nicole Kidmanové a klepání si na čelo u chování postav na jachtě. Spíše podprůměrný thriller bez atmosféry (kterou tu nepochopitelně někteří vychvalují) a jediné co se dá pochválit je parádní head shot alá ''Rambo námořníkem'' Sama Neilla, který je opravdu nejlepší jako fanatik dinosaurů. ()

lekr 

všechny recenze uživatele

Příšerně stupidní béčko, které navzdory hvězdnému obsazení působí hodně televizně. Zápletka filmu nenabízí vůbec nic nového, jedná se spíše o kombinaci televizní detektivky a laciného hororu, která je zasazena na notně komorní prostředí otevřeného moře. Děj snímku je víceméně předvídatelný, má malý spád a celkově působí hodně nudně. A navíc vzhledem k tomu, že moře ani jachty rád nemám a herectví panů Neilla a Zana mi taky nebylo nikdy po chuti, mě tento film nijak neoslovil a spíše otrávil. Proto pouze za výbornou Nicole Kidman a pár dobrých scén dávám slabé dvě hvězdičky. ()

radektejkal 

všechny recenze uživatele

Film snad jenom pro obdivovatele Nicole Kidmanové, jinak pouze zvizualizovaný paskvil. Bizarní terapie šoku po fatálním silničním neštěstí. Pokud jsem se díval na stejný film jako ti, co dali čtyři hvězdy, pak pro mě pojem "film" začíná ztrácet veškeré kontury. Nevím, co komu může dát primitivní příběh o "dobíjení Kostěje Nesmrtejného" - čehož se stejně nedá dosáhnout jedem ani zbraněmi, neboť jeho duše je oddělena od těla a umně skryta. ()

Galerie (43)

Zajímavosti (18)

  • Film bol čiastočne inšpiráciou pre film Darr z roku 1993 v hindčine. (Arsenal83)
  • Pôvodne bola vo filme scéna, kde postavu Sama Neilla mučí na lodi žralok. Táto scéna bola z finálneho filmu vypustená. (Arsenal83)
  • Zdrojový román Charlesa Williamsa "Dead Calm" bol čiastočne inšpirovaný skutočnými vraždami rodiny na palube plachetnice pri pobreží Floridy v roku 1961. Prípad sa týkal vyznamenaného veterinára z druhej svetovej vojny menom Julian Harvey. (Arsenal83)

Související novinky

Návrat krvavého kapitána

Návrat krvavého kapitána

25.07.2008

Captain Blood z roku 1935 je snad největší klasikou pirátského žánru. Na kapitánském můstku tehdejší megahvězda Errol Flynn, u kormidla pozdější tvůrce Michael Curtiz, na vlajce zlatem vyšitý nápis… (více)

Reklama

Reklama