Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Další lákadlo z mysli Mela Brookse. Tentokráte si dělá srandu z mýtu o Draculovi. Normální, bohatí angličané jsou napadáni Draculou a doktor Van Helsing je musí chránit. (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (280)

Shit 

všechny recenze uživatele

Pravda ja, že Leslie Neielsen má hromadu daleko lepších parodií než je tahle, taky je pravda, že je to docela často trapný a že některý vtipy se zrovna moc nepovedly, ale přesto se u toho dá slušně pobavit a scény s Leslie Neilsen většinou nezklamou, takže nakonec to neni úplně ztráta času, ale na jiný jeho parodie to nemá ()

sedm.1 

všechny recenze uživatele

Mel Brooks točil vždy parodie trochu jiné,než ostatní.Nejsou to ty typické třeskuté nářezy(viz.Bláznivé střely,Žhavé výstřely),naštěstí ale ani parodie/trapárny(viz.posledních pár filmečků Leslieho Nielsena).Člověk prostě vždy brzy pozná,.že ten film je z Brooksovi dílny.A buď jeho filmy máte rádi,a nebo jednoduše ne.Mě jsou bohužel tak nějak lhostejné.A tak mi nijak připadá i ten jeho humor-lhostejný.Ušklíbnu se,ale vzápětí zapomenu. ()

Reklama

KosiR_ksr 

všechny recenze uživatele

Drákuloviny jsou mou srdeční záležitost z kategorie filmů k nenáročnému odreagování (stejně jako před lety mě tento film zase dobře pobavil). Ačkoliv se zde Leslie Nielsen objevuje v trochu méně "ztřeštěné" roli než je tomu ve známějších Bláznivých střelách, nemyslím, že by to bylo na škodu. Milým překvapením je ovšem MacNicol - ztvárnění šíleného Renfield považuji za jednu z jeho životních rolí. Nemohu než hodnotit 3* (Mimochodem, už jste si všimli, jak se uživatelé CSFD v hodnocení většiny komedií liší víc než u jiného žánru?) ()

Dale 

všechny recenze uživatele

Obstojný príbeh o Drakulovi, ktorý nie je oveľa horší ako ten Coppolov. No ako komédia je to veľmi slabé. Jediné, na čom som sa zasmial bol dvojitý výšplech krvi na Stevena Webera. No nenudil som sa a nevyskytovali sa tam ani žiadne trápne rádobyvtipné scénky, aké obsahovali Nielsenove filmy, ktoré nasledovali po tomto snímku. ()

artuš 

všechny recenze uživatele

Sice horory nemusím, ale tenhle "horor" mi nevadill. Jednak proto, že něm hrál Leslie Nielsen, ale také proto, že do hororu má tato komedie hodně daleko. Jinak pěkný film pro ty co nemají rádi horory ale chtějí se pobavit. Parodie na film Van Hellsing se nezapře když Vás nerozesměje potrhlý hrabě drákula tak už nic. ()

Galerie (75)

Zajímavosti (5)

  • Když se Drákula (Leslie Nielsen) sklání nad postelí Lucy Westenry (Lysette Anthony), aby ji kousl, vrhá jeho postava stín směrem na okno, místo od okna, odkud svítí Měsíc. (GordonCZ)
  • Při osvobozování Lucy Westenry (Lysette Anthony) z hrobky pohne chasník víkem "kamenné" rakve tak nešťastně, že divákovi nechtěně odhalí, jak lehké vlastně celé víko je. (GordonCZ)

Reklama

Reklama