Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Trojice půvabných agentek Natalie, Alex a Dylan úspěšně zachrání Raye Cartera, který byl unesen až do Mongolska. Únoscům se však podaří nechat si jeho titanový prsten. Na tomto prstenu je zašifrován seznam osob, které jsou zahrnuty ve federálním programu na ochranu svědků. Data mohou být dešifrována, když se prsten spojí s druhým prstenem, který nosí William Rose Bailey z ministerstva spravedlnosti. Muž byl však zavražděn a prsten je pryč. Charlie dá za úkol andílkům prsteny získat. Agentky zkontrolují dům zavražděného svědka a zjistí, že jeho vrahem byl surfař. Na pláži najdou surfaře a potkají zde bývalého andílka Madison Leeovou, kterou obdivují. Při motokrosovém závodě je surfař zabit hubeňourem, protože ohrožoval Dylen. Hubeňour ujede a andílci najdou u mrtvého vraha další fotky lidí, které měl zavraždit. Mezi nimi je i fotografie Dylen. Ta se před 8 lety dostala do ochrany svědků, protože svědčila proti svému tehdejšímu příteli O´Gradymu, který byl právě propuštěn z vězení a hodlá se pomstít... (TV Prima)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (436)

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Já už neberu příkazy od reproduktoru." Padlý andílek Madison mě zaujal víc, než ty tři mistryně světa v létání, tančení a převlékání. Nicméně musím smutně konstatovat, že druhý útok na můj rozkrok se opět podařil a scénu, kdy Natalie rozvibruje zadeček v rytmu U Can't Touch This, si jako divák nemrava troufám označit za nezapomenutelnou. Mně se na to prostě skvěle dívá, dobře se to poslouchá a mozek si u toho báječně odpočine. ()

numi 

všechny recenze uživatele

Hranice mezi nadsázkou a špatnou parodií je tenčí než latexové oblečky hlavních hrdinek a McG ji ve dvojce bohužel trefit nedokázal. Ale to se tak trochu dalo očekávat... Jediným překvapením za oněch bolestných sto minut tak je to, že co se sex-appealu týká, strčila všechny tři andílky do výstřihu babka Demi Moore. ()

Reklama

AntonG. 

všechny recenze uživatele

Hmm, tohle už bylo přece jen příliš over the top. Už to není taková výplachová zábava jako u jedničky. Humor je upozaděn přepálenými a občas hrozně sestříhanými akčními scénami. Srandy je tu poměrně málo, ještě nejlepší mi v tomhle přišly nedorozumění mezi Lucy Liu a Johnem Cleesem (btw. ten, chudák,celý film hraje akorát s jedním vyděšeným výrazem). Ale holky mají pořád super prdelky:) ()

becki_tu 

všechny recenze uživatele

Úlet bez jakéhokoliv náznaku děje a logiky . Nudná slátanina přehnaných triků a pokusů o parodie slavných filmů. Někoho možná potěší několik menších roliček známých celebrit a někoho i střeštěné ksichtíky všech tří slečen, které sice nepostrádájí sexy look, ale to je tak asi všechno. Takže jediné co stojí za řeč je solidně udělaná akce a režisérovo vyžívání se v bullet-timech. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

"Charlieho anjeli: Na plný plyn" už frčali aj v prvej časti a teraz ešte viac zatlačili na pedál. Má to rýchly spád od začiatku do konca. Viac ako stominútová, akčná exhibícia troch hollywoodskych sexi girls. Cameron Diaz, Lucy Liu a Drew Barrymore tu každú chvíľu menia svoj outfit a ocitajú sa v šialených, nebezpečných situáciach. To je asi tak všetko, čo môže ponúknuť tento film. Mne to však v tomto prípade stačí, pretože im to bohovsky sekne. Sú to kočky. Energický celovečerný videoklip. *** ()

Galerie (98)

Zajímavosti (30)

  • Motorkářské závody byly natočeny u uhelného dolu v San Pedru, kde byla uměle vytvořena trať. (The.r.y)

Související novinky

Zemřel Bernie Mac

Zemřel Bernie Mac

11.08.2008

Letošní rok si dost možná udrží ošklivé privilegium v tom, že během něj zemřelo nejvíce filmových hvězd. To, že se na konci ledna Heath Ledger omylem předávkoval léky a nemůže si tak bohužel užívat… (více)

Parta tragédů změnila kapitána

Parta tragédů změnila kapitána

07.03.2007

Adaptace všech možných i nemožných komiksů jsou prostě v kurzu. Poté, co prosákly na veřejnost zprávy o možném zfilmováním stripů s Dilbertem, je asi všem jasné, že pro Hollywoodské producenty není… (více)

Reklama

Reklama