Reklama

Reklama

Aienji

Trailer

Obsahy(1)

Smutně vtipný příběh o opravdové lásce dvou mladých lidí. Dívka, která trpí nejrůznějšími nemocemi a je kousek před smrtí, se zpočátku brání zamilování, ale když zjistí, že chlapec, který dobývá její srdce, ji opravdu miluje, tak prožije nejkrásnější chvíle svého života. (BUD-SFIS)

Videa (1)

Trailer

Recenze (82)

Jossie 

všechny recenze uživatele

Jeden z nejrásnějších a nejsmutnějších romantických filmů, jaký jsem kdy viděla. Příběh osamělé dívky s rukavicí, která potká lásku, prožije nejšťastnější chvíle svého života a zanechá nesmazatelnou stopu v mysli lidí, kteří jí milovali. Film je natočen tak dobře, že od samého začátku neodtrhnete oči od obrazovky, je vtipný, milý, s krásnou hudbou, až je vám líto, že všechna ta bezstarostnost najednou končí a směřuje k nevyhnutelnému konci, kde jsem se slzám neubránila. ()

novoten 

všechny recenze uživatele

Všechna přesvědčení, předsudky nebo přednosti, které u mě byly spojené s hranou asijskou kinematografií, dostaly před pár lety pořádnou trhlinu. V momentě, kdy před mýma očima skončilo Aienji, emoční dopad získal netušenou sílu, slzy nechtěly přestat téct a několik hodin jsem nemluvil. Některé romantiky zůstanou v duši navždy. A i když třeba tahle není bez chyby, tak právě díky nim a díky několika srdečně dokonalým scénám zůstane nesmrtelná. ()

Reklama

kitano 

všechny recenze uživatele

Taka komornejsia verzia neopakovatelneho A moment to remember. Nie tak "velke", nie tak zdrvujuce, nie tak nekonecne smutne ......a predsa skoro rovnako nadherne. Akoby sa ten pribeh odohral niekde poblizku v mojom susedstve, akoby som niektore postavy sam poznal. A uplne najsmutnejsou filmovou postavou pre mna navzdy zostane chlapik, ktory kazdy den stoji na prechode pre chodcov, smeruje premavku a dava pozor, aby sa nikomu nic nestalo. A ked niekedy prsi, po licach sa mu spolu s dazdovymi kvapkami leju slzy....(9/10) ()

wipeout 

všechny recenze uživatele

Tak a už som si pobvedal naozaj dosť!!! Za originalitu by som s privrenými očami mohol dať maximálne tak 1 hviezdu a to teraz nebudem riešiť, že ktorý bol medzi prvými podobne tématickými ladenými filmami made by Korea. Prečo by mala byť v každom druhom filme smrteľne chorá partnerka či naopak? Je to už patetické a pod úroveň, keďže si myslím, že tento film by si svojou pozitívnou atmosférou, sýtimi farbami a veľmi dobrým hereckým obsadením bez nejakej tej choroby vystačil. Inak neviem kde na tie choroby chodia ale už musia chodiť do poradne k lekárom aby niečo nové originálne , no hlavne smrteľné našli. :) No ale späť k filmu. Za pozitívum by sa dala označiť ešte hudba, ale zase nič originálne nečakajte klavíru si užijete habadej. No dobre radšej už zastavím hanobenie môjho milovaného žánru a uvznesiem sa na finálnych 2,5* ()

Tsuki 

všechny recenze uživatele

Film podobný tématikou (o umírající dívce, do které se někdo zamiluje) jinému korejskému filmu "A millionaire's first love"... Stejně jako tento film má Aienji (...ing) své plusy a mínusy, které jsou ale oproti "A millionaire's first love" přesně opačné. PLUS: Aienji je přirozený film. Obyčejný příběh o setkání obyčejné dívky s jejím vcelku obyčejným sousedem, který se zrovna přistěhoval. Ale právě to je na Aienji pěkné. Přirozenost bez vyumělkovanosti a herců typu modelka/model. MÍNUS: Naopak však přece jen chybí o trošku více té kouzelné romantické atmosféry. Přes toto mínus je Aienji pěkný film, který, ač je mnoho lepších filmů, zaslouží v hodnocení o něco víc než čtyři hvězdičky. ~(4,5)~ ()

Galerie (11)

Reklama

Reklama