Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Příběh o vášni, jež se vymyká kontrole. Žena, která vede úspěšnou uměleckou galerii, pozvolna shledává, že se propadá hlouběji a hlouběji do děsivého vztahu s mužem, který otevírá její nitro a posunuje rozkoš za hranice všeho, co kdy poznala, neboť je jím svedena k takovému odevzdání, jež nezná žádných zábran. (Bonton Home Video)

Recenze (172)

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Kedysi pre mňa nepochopiteľný kult, ale Kim nič iné nevedela hrať. Vraj v scénach s Mickeym jej nebolo všetko jedno, že tam bol nejaké animozity. A teraz keby si mala predstaviť, že by mala robiť tie isté scény s Rourkovym výzorom dneška, neviem čo by povedala. Ale vlastne, ani ona už nie je to, čo bývala, dôstojná staroba to teda nie je, v zemi ostane len plast. Každopádne film bez ducha, čisto hraný na jednu formu a to erotickú. Zvyšok je len balast. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Už viem, aký je najobľúbenejší ( masturbačný ) film autorky E.L. James. Oproti jej románom ( a následných snímkov ), ale nepostráda vzrušenie, remeselne výborne zvládnutú réžiu a postavy, ktoré sú síce sexy a obrázkovité, ale nie umelé. Takže ak chcete zvracať, tak odporúčam 50 BLA BLA BLA. No a ak kvalitu, tak staré dobré osemdesiate. ()

Reklama

Streeper 

všechny recenze uživatele

Tak z tohoto filmu je ta slavná scéna ze striptýzem doprovázená písní od Joe Cockera! Kdyby mě někdo požádal o stručný popis tohoto filmu, tak bych o něm řekla, že je to lehká verze Padesáti odstínů šedi z 80.let. Mickey a Kim jako pár se mi moc líbil, skvěle to mezi nimi jiskřilo! A ty erotické scény, wow! Na osmdesátky docela odvážné a jsem si jistá, že v té době to muselo vyvolat pořádný rozruch. Nicméně jejich vztah je až moc roztahovaný, nic moc se tam neděje kromě erotiky, na kterou režisér docela sátí. Tehdy to možná bylo boom, ale v dnešní době nic moc. Průměrné romantické story. ()

Seti 

všechny recenze uživatele

Nevim, jestli jsem to úplně pochopil, ale pro mě to bylo prostě vo hovně. Milostné scény naházené jen tak za sebe doplněné o bezdějovou nudu a vyšperkované jedním žhavým striptýzem. Smyslnost, vášeň, napětí a erotika fungovaly skvěle, ale pouze z těchto ingrediencí pořádný film skutečně neuděláte. Musim ale uznat, že Kim Basinger byla fakt kus... ()

aLPaC 

všechny recenze uživatele

Tenhle dnes již kultovní snímek jsem poprvé viděl jako puberťák někdy koncem 90.let. Tehdy si vzpomínám, že jsem na to koukal hlavně kvůli erotickému napětí, které panovalo mezi hlavními postavami (nezapomenutelná scéna s ledničkou a soulož v dešti na schodech). Od té doby jsem to viděl ještě jednou a už mě nebralo tolik jako napoprvé, ale přesto. Mickey byl v 80.letech, ještě předtím, než se začal věnovat profesionálně boxu a drogám, hvězda. Tou se stal právě tímto filmem. Kim nádherná. Nemůžu jinak. ()

Galerie (58)

Zajímavosti (16)

  • Hovorí sa, že Kim Basinger (Elizabeth) neznášala svojho hereckého partnera, lebo smrdel cigaretami a alkoholom. (Raccoon.city)
  • V některých sexuálních scénách byly za Elizabeth použity dablérky. (HellFire)
  • Elizabeth nosí bílé nebo barevné oblečení, když je s Johnem, nosí černé nebo šedé. (HellFire)

Související novinky

Kdo se ponoří do Padesáti odstínů temnoty?

Kdo se ponoří do Padesáti odstínů temnoty?

29.01.2016

Kim Basinger se letos objeví v komedii Správní chlapi Shanea Blacka (Iron Man 3), pořádný comeback si ale dá až v únoru 2017. Zahraje si totiž Elenu Lincolnovou, obchodní partnerku a bývalou milenku… (více)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno