Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Inspektor hongkongské policie Wing vede soukromou válku s gangem, jehož vůdcem je zločinec Joe. Ve chvíli, kdy je vyvražděn celý Wingův tým, stal se z něho jen opilec, který zapíjí vlastní pocit viny. Ke změně dojde až s příchodem Wingova nového kolegy, který ho přesvědčí, že je čas na pomstu. (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

Videa (1)

Trailer

Recenze (280)

POMO 

všechny recenze uživatele

Jackie Chan už nepredvádza hyper-akrobacie ako za mlada, no ich absenciu čoby rozumný producent kompenzuje perfektnými akčnými scénami s parádnym využitím hongkongských mrakodrapov a vôbec interiérových i exteriérových lokalít. Ony hongkongské mrakodrapy sú vlastne fetišom tohto mesta a jeho obyvateľov (a v prípade krásnej Bank of China aj mojim osobným fetišom). Plus hi-tech feeling, ohrozenie starej gardy novou generáciou, odchovanou na PC hrách. Police Story nového tisícročia, ktorá sérii nerobí ostudu. ()

Arx 

všechny recenze uživatele

Tak tohle jsem skutečně nečekal. Tak výbornej film sem s Jackie Chanem dlouho neviděl. Neuvěřitelně napínavé, svižné, prostě super. Vynikající záporáci, kteří při jednom zátahu policie zmasakrují Jackiemu celou jeho jednotku. Jediný on přežije. Je celý na dně a propadne alkoholu. Když se dozví o dalším útoku gangu vrací se do služby. Ano pro mě je ten příběh už poněkud ohraný ale to prostě ničemu nevadí. Ten film je prostě výbornej. Nenudí a budete se u něj královsky bavit. Jackie Chan si konečně zahrál v pořádném filmu po všech těch už skoro trapných komediích v kterých hrál doposud. ()

Reklama

Lavran 

všechny recenze uživatele

Chani zaváleli! Akce (kterážto je největší pochoutkou filmu) je takřka bezchybná. Obdivoval jsem nakolik bylo veškeré to skotačení, zabíjení a ničení nápadité, adrenalinové, neokoukané, zkrátka fajnové. Jackie odvádí vzhledem ke svému požehnanějšímu věku práci hodnou hluboké úcty, jeho parádní "fyzický" výkon je také podtržen faktem, že jsou jeho kreace omezeny na nutné minimum. Jedna každá sekanice tak dostává punc klenotnické vybroušenosti. Poněkud zaostávajícím dojmem se pak vedle vypiplané akce jeví melodramatický ostatek filmu a upřímná snaha o "vážnost", která je však neustále bořena humornými vložkami - stále věřím v nechtěný paradox, takže to skousnu s trpkým výrazem (nebo ocením smíchem). Ale cenu za nejslabší článek filmu si nakonec odnáší nepodarek jménem hudba. Nechci být hrubý, tak prostě vězte, že je otřesná... :)_____Neubráním se a rozhodně musím New Police Story doporučit všem hračičkům, kteří se dodnes nezbavili své mladické závislosti na dánských plastových kostičkách. Scéna s LEGO je totiž highlight první jakosti! ()

H34D 

všechny recenze uživatele

Jako blesk z čistého nebe na pole akčních filmů udeřilo >páté< nepřímé pokračování 80s filmu, které opojně spojuje moderní technickou úroveň (kamera a zkrátka působivě natočené akční scény) a 80s feeling v podobě přímočarosti, poměrně jednoduše, ale efektivně vystavěného děje a jednoznačného vyměření dobra/zla včetně charismatických a schopných záporáků. Chanovo hraní navíc nekazí dojem ani z vážnější roviny snímku a tak New Police Story není jen parádní guilty pleasure těžící z předchozích dílů (jako např. Smrtonosná past 4), ale překvapivě i vcelku důstojný akční film nového milénia. 8/10 ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Překvapivé pokračování, od filmu s Chanem z roku 2004 o kterým jsem nic moc nevěděl jsem byl mile překvapen. Je takové krásné jak je Chan ze začátku bezmocnej a postupem času dostanou enemáči na prdel. Navíc mi tu Chan ukázal že je to opravdu herec a nejen člověk co rozdává pěstí. A ostatní herci byly též výborní. Jediné co mi vadilo byla délka, ne nenudil jsem se, ale prostě mi nesedla. Ale zato mi sedla hudba která ve filmu vyzněla geniálně. Jackie myslel jsem že to nezvládneš ale jsi génius. ()

Galerie (75)

Zajímavosti (9)

  • Kredit choreograf kaskadérů sdílí Nicky Li (uvedený jako Lee Chung Chi) a Jackie Chan Stunt Team. (Rominator)
  • Jackie Chan pro verzi, distribuovanou společností Lions Gate v anglickém jazyce, nadaboval svou postavu sám. (Rominator)
  • Ačkoliv má film v názvu "Police Story", nemá s předhozími filmy nic společného. (TomikZlesa)

Reklama

Reklama