Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Inspektor hongkongské policie Wing vede soukromou válku s gangem, jehož vůdcem je zločinec Joe. Ve chvíli, kdy je vyvražděn celý Wingův tým, stal se z něho jen opilec, který zapíjí vlastní pocit viny. Ke změně dojde až s příchodem Wingova nového kolegy, který ho přesvědčí, že je čas na pomstu. (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

Videa (1)

Trailer

Recenze (280)

Faye 

všechny recenze uživatele

„Pokud najdete něco opravdu vzrušujícího, zažijete u toho víc zábavy než u nejlepší hry světa!“ Počítačová hra převedená do reality. „Mrtvej policajt - 20 bodů, superpolda -30 bodů, výbuch policejního auta - 10 bodů.“ Chan přišel v akci o 9 svých lidí a teď ho od flašky vytáhl nový kolega a hra pokračuje. Nádherně natočený akční film se vší parádou, ale i mně se nejvíc líbil útěk po zdi mrakodrapu na kole a na kolečkových bruslích (anais) a že bylo z čeho vybírat. Vřele doporučuji. ()

AppleCore 

všechny recenze uživatele

Lacině vypadající pitomost, která nemá absolutně nic co by stálo alespoň trochu za řeč. Totálně všechno dění ve filmu je jenom trapná změt výstřelů a následných jisker. Hudba je úplně mimo realitu a střih je směšnej a zběsilej, kamera úplně o hovně a scénář taktéž. Ta jedna hvězda je za tu malou snahu, která je v pár momentech vidět. ()

Reklama

IQ Tiqe 

všechny recenze uživatele

Tenhle akční fim není z těch, kde ti dobří mají navrch a dávají padouchům nafrak a máte z toho dobrý pocit, ani z těch, kde Jackie Chan skáče jak opice, aby působil komicky. Je o tom, jak se pár znuděných "dospělých dětí" ze zazobaných rodin, jejichž rodiče se jim asi dvakrát nevěnovali, najdou zábavu v zabíjení policajtů. A to cíleně tak, že kopírují stylem jakousi počítačovou hru, kterou jeden z nich vytvořil. Je to dobrá akce, není špatně natošená, ale nesmíte od ní čekat humor ani přísun pozitivní energie, a právě ta mi tu chyběla. 70% ()

POMO 

všechny recenze uživatele

Jackie Chan už nepredvádza hyper-akrobacie ako za mlada, no ich absenciu čoby rozumný producent kompenzuje perfektnými akčnými scénami s parádnym využitím hongkongských mrakodrapov a vôbec interiérových i exteriérových lokalít. Ony hongkongské mrakodrapy sú vlastne fetišom tohto mesta a jeho obyvateľov (a v prípade krásnej Bank of China aj mojim osobným fetišom). Plus hi-tech feeling, ohrozenie starej gardy novou generáciou, odchovanou na PC hrách. Police Story nového tisícročia, ktorá sérii nerobí ostudu. ()

Le_Chuck 

všechny recenze uživatele

Jáááj príjemne som si zaspomínal. Tento film naozaj veľmi pripomína Jackieho azijskú tvorbu z rokov 90-tych. Atmosféra tu je. Sice už chalan nemá tridsať rokov, ale mrštnosť mu veru nechýba. Akcia je fajn (hlavne scéna v továrni), len je to celé dosť rozvláčané silne patetickou romantickou linkou. Ja sa teda radšej u Jackieho filmov zasmejem, než zaplačem. Zvlašť keď to je vyslovene účelové tlačenie na city. Sem sa mi to absolútne nehodilo a tým sa celkové hodnotenie zráža do ešte stále napriemerných štvorhviezdičkových vôd. ()

Galerie (75)

Zajímavosti (9)

  • Píseň "September Strom", která ve filmu zazní, nazpíval Jackie Chan. (TomikZlesa)
  • Kredit choreograf kaskadérů sdílí Nicky Li (uvedený jako Lee Chung Chi) a Jackie Chan Stunt Team. (Rominator)
  • Ačkoliv má film v názvu "Police Story", nemá s předhozími filmy nic společného. (TomikZlesa)

Reklama

Reklama