Reklama

Reklama

Svatba mého nejlepšího přítele

  • USA My Best Friend's Wedding (více)
Trailer

Obsahy(1)

Julianne a Michael uzavřeli na vysoké škole  dohodu: jestli do 28. narozenin nenajdou nikoho lepšího, vezmou si jeden druhého. Vypadá to jako úplná pitomost ale jen do chvíle, než to jeden z nich začne brát vážně. Do určeného limitu zbývá už jen několik dnů a Michael se konečně rozhoupal. Bohužel o ruku nečekaně požádal jinou dívku, než by si Julianne přála. Ta teď musí zapojit veškerou vynalézavě zvrácenou fantazii, aby dostala Michaela zpět. Připravte se na nejlepší svatbu roku. Teď jde opravdu o všechno! (Bonton Home Video)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (182)

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Jedna z nejlepších romantických komedií 90. let. Usměvavá a přitažlivá Julia Roberts tu doslova září. Tato role jí sedla jako ulitá. Nezaostává za ní ani Cameron Diaz. Její herectví v karaoke baru je prostě úžasné. Ve své době její hvězdná brána dostala zelenou. Julia tu hraje tak trochu mršku v touze překazit jednu svatbu. Láska a city se tu projevují každým coulem, až nakonec vyhraje jedině ta pravá. Šťastný happy and, někomu ukápne slza a je to. Při sledování příběhu divák neví, má-li tam někoho litovat anebo mu přát. Scénář je napsán nadmíru dobře. Všichni pochopili jednotlivé charaktery postav a tak v nich doslova žijí. Já můžu snímek jedině doporučit. Třeba si vtom někdo najde sebe sama a bude sdílet všechny osudové chvilky, jaké tu jsou. ()

Lovely.Bones 

všechny recenze uživatele

Velice průměrná romantická komedie, která se řadí vedle většiny ostatních filmů s Julia Robertsovou. Nehledejte v tom nic složitého, ale jako pozadí k žehlení by vás to bavit i mohlo. Fanoušci Robertsové si pošmáknou a já půjdu dál. O ději se nemůžu rozepsat, protože jsem na něj už jednoduše Zapoměl, což taky může trochu svěčit o mém filmařském zážitku z tohoto ,,veledíla". Ostatní herci hrají co umí, a nevychází ze zašlích kolejí. Takže, pokud si potřebujete trošku odpočinout, tak vám tohle asi nemůže nic udělat ;-) ()

Reklama

Weany 

všechny recenze uživatele

Tenhle film asi nikdy nebudu mít ráda. Největší zážitek je tady pro mě Dermot Mulroney, jehož šíleně strhující charisma mě vždy spolehlivě odzbrojí. Cameron Diaz a její dětinská naivita je tady místy nekoukatelná a zoufalá. Julia Roberts hraje totální blbku, taktéž k uzoufání, která je svým chovaním krajně nesympatická, a to mnohem nesympatičtěší než Diazová. I přesto má člověk pocit, že ho film nutí k "hollywoodskému myšlení", tj. že Robertsová má právo nad svou uhihňanou soupeřkou Diazovou vyhrát. Ale ono ne. Asi mě to mělo překvapit, ale pravdou je, že mi bylo úplně ukradený, kterou si Mulroney vybere. Myslím, že by udělal nejlíp, kdyby si nevybral ani jednu z nich, takovej pěknej chlap má na víc. ()

Anianna 

všechny recenze uživatele

Svatba a zase svatba... láska až za hrob a zase svatba. Jak může být motivem veškerého jednání svatba? Krásní hlavní představitelé, No, zrovna hezoun Dermot ani nic jiného než lásku hledajícího zahrát neumí. Typická americká slaďárna, předvídatelná, plná klišé. Ty šaty, co měla Julia v závěrečné scéně, se mi líbily. A snad ještě těch pár hitů a Juliiny pády. ()

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Čo som čakal to som aj dostal.Veľmi svieža komédia s veľmi hviezdnym obsadeným.J.Roberts hrala aj lepšie,v tomto filme moc nezažiarila.No ale kde jeden zlyhá,tak druhí dominuje.Narážam na C.Diaz ktorá ´ťahala celí film,aj keď nepatrí medzi moje obľúbené herečky pre mňa najlepší herecký výkon,ktorý zahrala vo filmoch.Ja si neviem predstaviť kto by mohol zahrať tak dobre naivku,ale ten jej spev,no keď to pozeral Habera asi aj ošedivel.A z hercov ma najviac pobavil a bol naozaj parádny R.Everett,ten ma bavil po celí film.A ta scéna kde všetci spievajú I Just Don't Know What To Do With Myself považujem za jednu s najlepších scén,čo sa tyka komédii-romantík vobec. ()

Galerie (63)

Zajímavosti (9)

  • Natáčení probíhalo v americkém Chicagu. (Terva)
  • V roce 1997 se stal snímek osmým nejvýdělečnějším projektem. Při rozpočtu 46 000 000 amerických dolarů vydělal celosvětově za čtyři týdny skoro 300 000 000 amerických dolarů. (Terva)

Reklama

Reklama