Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Christina Waltersová a její přítelkyně vyznávají pravidlo nevázaného života. Prostě se nikdy nezadat. Muži jsou tu k tomu, aby se s nimi pobavily. To nejhorší, co vás může potkat je, citově se na ně vázat. Jednoho dne však Christina potká na diskotéce Petera. Vzájemné sympatie však skončí s koncem večera a zdá se, že Peter s Christinou se již nikdy nesetkají. Sebevědomá dívka však nemůže dostat blonďatého chlapíka z hlavy, a tak její nejvěrnější kamarádka Courtny vymyslí bláznivou cestu na svatbu Peterova bratra. To už je dost dobrý důvod k setkání. Výlet je však jednou velkou pohromou, která vyvrcholí ve chvíli, kdy se zjistí, kdo se to vlastně žení! A to není zdaleka všem trablům konec. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (265)

Prochy38 

všechny recenze uživatele

Nerozumím, proč by někdo točil takovou hovadinu. Nechci teď nikoho urazit, ale že je scénář práce ženy bylo jasné. Proč ale na režisérskou židli sedl chlap, to mi hlava nebere. Příběh jedno velké klišé, provedení trapná, ubohá, nevtipná, sexistická, oplzlá a blbá pseudokomedie. Nikdy nepoberu ty muzikální vstupy, kdy se jednak nedal poslouchat "zpěv" a dvak to vůbec nedávalo smysl. C. Diaz u mě klesla hodně nízko, Ch. Applegate a její dekolt neměly chybu, krásná S. Blair u mě taky ztratila body, páč upsat se takové sračce... * snad jen za pár scén, kdy se na ty holky dalo dívat. ()

Z0oMb3E 

všechny recenze uživatele

Ťažko je na filme hľadať nejaké pozitíva. No skúsim, tak v prvom rade tri kočky v popredí to sa nedá nespomenúť... Tak, keď na koniec zhrnime pozitíva máme tu tri kočky. Ohľadom nedostatkov: stupídne dialógy, trápny a už miliónkrát obohraný scenár, silové nevtipné fóry, či herečky, ktoré zaujmú maximálne postavami (útok na prvotné mužské a lezbické pudy). Odhliadnuc od spitých grcajúcich báb na začiatku (už vtedy som mal chuť vypnúť film a dať odpad), je hviezda až až. Škoda času. ()

Reklama

Yardie 

všechny recenze uživatele

30%, více ani ťuk. Ale viděl jsem i horší, takže budiž 2*. Byl jsem nucen na toto dílo koukat s přítelkyní pln očekávání, že se dobře odreaguju a zasměju. Omyl!!! Nezasmál jsem se snad ani jedenkrát, párkrát možná pousmál. Jediné, co mě ještě drželo nad vodou byla CH. Applegate, na kterou se opravdu rád koukám. Jinak totální nuda a už nikdy více! Howgh! ()

Narciska odpad!

všechny recenze uživatele

Konečně film, co obrací stereotypy vzhůru nohama. Člověk si odnese humor i moudré poučení. Můžete se zasmát vtípkům na tak neotřelá témata, jako jsou silikonová prsa, a současně pochopit, proč chodí ženy na záchod ve dvou. Obohatíte si slovník o nový eufemismus pro sperma. Vlivem vtípků na toto téma omládnete zpět na patnáct. Hymnem na penis se film řadí mezi přední muzikály. Prostě sexy se ovšem nevyhýbá ani kontroverzním tématům a když jedna z protagonistek potřebuje po styku s „mackem“ ledovat své stydké partie, jasně říká, že na „velikosti záleží“. Prostě sexy je také výzvou. Z hlediska děje je naprosto nezbytné, aby se Diaz potkala s nevěstou na toaletě. Tento zapeklitý problém tvůrci vyřešili přesně podle hesla „v jednoduchosti je krása“. Diaz oblékli do sukně úzké tak, že na to nebyl její močový měchýř zvyklý a ona si prostě musela odskočit. Prostě sexy se nebojí poukázat na intimní aspekty člověka (řeč bude o řídké i mastné stolici). Prostě sexy je romantickou komedií, jež dává všem ženám naději, že všechno je možné. Zvláště při pohledu na Applegate konající svoji malou potřebu do pisoáru. Nechybí striptýz ani porno scéna, která vtipně parafrázuje „mýdlo ve sprše“ na „rtěnku pod sedadlem“. A naprosto vás uzemní moudro (nečtěte dál, prosím, vy, jež se chcete nechat překvapit!!!), ve které film vygraduje: „Bla, bla, bla, bla, bla.“ Romantická komedie 21. století a parodie na současnou kulturu v jednom. ()

kombajn 

všechny recenze uživatele

S někým koho máte rádi se to dá vcelku přežít, i když některé scény jsou opravdu hardcore nejhrubšího zrna, viz. hudební výstup v restauraci s písní o penisu... Kdybych byl sám, asi bych to vypnul, ale lidi kteří jsou trochu zvrácení a tolerantní vůči sra*kám, to přežijí a možná se i dvakrát třikrát zasmějí. Aneb Baldýnský to vystihnul přesně, je mi to trapné, ale občas jsem se u toho i bavil... ()

Galerie (24)

Zajímavosti (16)

  • Snímek se umístil na 28. místě v žebříčku nejhorších filmů všech dob sestaveném čtenáři časopisu "Empire". (orkadimenza)
  • Film je převážně založen na vztahu spisovatelky Nancy Primental a její kamarádky Kate Walsh. (HappySmile)

Reklama

Reklama