Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Christina Waltersová a její přítelkyně vyznávají pravidlo nevázaného života. Prostě se nikdy nezadat. Muži jsou tu k tomu, aby se s nimi pobavily. To nejhorší, co vás může potkat je, citově se na ně vázat. Jednoho dne však Christina potká na diskotéce Petera. Vzájemné sympatie však skončí s koncem večera a zdá se, že Peter s Christinou se již nikdy nesetkají. Sebevědomá dívka však nemůže dostat blonďatého chlapíka z hlavy, a tak její nejvěrnější kamarádka Courtny vymyslí bláznivou cestu na svatbu Peterova bratra. To už je dost dobrý důvod k setkání. Výlet je však jednou velkou pohromou, která vyvrcholí ve chvíli, kdy se zjistí, kdo se to vlastně žení! A to není zdaleka všem trablům konec. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (265)

dobytek 

všechny recenze uživatele

Scénář k tomuto filmu zřejmě napsal nějakej nadrženej úchylák v období, kdy měl zrovna mozoly na ruce. Musim ovšem uznat, že mě film překvapil spíš pozitivně. Když jsem tady uviděl celkový hodnocení a přečet jsem si pár komentářů, tak jsem čekal opravdu jenom to nejhorší. Ale zase tak hrozný to nebylo. Najdou se tam vtipný scény, najdou se tam nudný scény a najdou se tam i scény, při kterejch jsem opravdu nechápal (viz scéna, kdy celá restaurace začne zpívat písničku o tom, že píchač jedný z hlavních postav má velkýho pinďoura). Pokud bych měl hodnotit z filmu jenom cca úvodních 60 minut (do svatby), tak bych dal klidně 3 hvězdičky. Jenže v závěru, kdy to začalo neodvratně směřovat k romantickýmu happy endu, jsem už akorát odpočítával minuty do konce. Celkově bych to viděl tak na 45% a to množství odpadů mě docela překvapuje. Když už nic jinýho, tak Cameron Diaz, Christina Applegate i Selma Blair jsou opravdu sexy. ()

Yardie 

všechny recenze uživatele

30%, více ani ťuk. Ale viděl jsem i horší, takže budiž 2*. Byl jsem nucen na toto dílo koukat s přítelkyní pln očekávání, že se dobře odreaguju a zasměju. Omyl!!! Nezasmál jsem se snad ani jedenkrát, párkrát možná pousmál. Jediné, co mě ještě drželo nad vodou byla CH. Applegate, na kterou se opravdu rád koukám. Jinak totální nuda a už nikdy více! Howgh! ()

Reklama

FoxMulder odpad!

všechny recenze uživatele

Nedávno jsem naprosto odsoudil Co ta holka chce. To byla velká chyba... Ve srovnání s Prostě sexy je to filmový skvost. Všichni, kdo na tomto snímku spolupracovali, by už nikdy neměli pracovat u filmu, včetně Cameron Diaz, se kterou už asi nikdy žádný film vidět nechci... Jestli tohle není ten nejhorší film, co jsem viděl, tak k němu má sakra blízsko... ()

salamandrr 

všechny recenze uživatele

Očekával jsem romantickou komedii, ale dostanu pouze romantickou....nic jen romantický snímek. Jediná scéna, která mi zvedla koutky úst je ta když se C. Diaz a C. Applegate vkradou na svatbu, následně zjistí co zjistí a Christina A. řekne "Tohle není Barmicva?" odpověď: "My tady ve čtvrti ani žádné židy nemáme". Vim, že je to slabota, ale prostě sem se toomu řezal, tudíž tu jednu hvězdu si to získalo, jo a neni k zahození scéna filmových remaeků 8) ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Tak tohle byla fakt ultra vymastenost, nastesti to bylo vcelku svizny a obcas zabavny. Prvni pulka filmu je docela dost vtipna, jenze bohuzel v ty druhy to zacne bejt krapet moc romanticky. Ale ta prvni polovina mi prisla, jak kdyby to tocily Farrelliovy, takze neni nouze o naky ty vulgarnejsi forky. Jinak co se tyce herecek, Cameron je tady fakt sexy, ale stejne nechapu, proc do toho sla, Applegate ji zdarne sekunduje, Thomas Jane vypada jak trouba s odstatejma usima a Selma Blair ma desne maly kozy. Ale celkove nemuzu rict, ze bych se nebavil a par vtipu bylo slusnejch. ()

Galerie (24)

Zajímavosti (16)

  • Scénáristka Nancy Primental si ve filmu střihla také roličku - zvracející dívku v klubu, když Peterův bratr zve Christinu zpátky do hotelu na párty. (HappySmile)
  • Film je převážně založen na vztahu spisovatelky Nancy Primental a její kamarádky Kate Walsh. (HappySmile)
  • Dr. Greg, přítel Courtney, je ve skutečnosti režisér James Mangold. (HappySmile)

Reklama

Reklama