Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Christina Waltersová a její přítelkyně vyznávají pravidlo nevázaného života. Prostě se nikdy nezadat. Muži jsou tu k tomu, aby se s nimi pobavily. To nejhorší, co vás může potkat je, citově se na ně vázat. Jednoho dne však Christina potká na diskotéce Petera. Vzájemné sympatie však skončí s koncem večera a zdá se, že Peter s Christinou se již nikdy nesetkají. Sebevědomá dívka však nemůže dostat blonďatého chlapíka z hlavy, a tak její nejvěrnější kamarádka Courtny vymyslí bláznivou cestu na svatbu Peterova bratra. To už je dost dobrý důvod k setkání. Výlet je však jednou velkou pohromou, která vyvrcholí ve chvíli, kdy se zjistí, kdo se to vlastně žení! A to není zdaleka všem trablům konec. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (266)

Rex Mundi 

všechny recenze uživatele

Pozerať sa to dalo a nemôžem povedať, že by som celý film vyložene pretrpela. Preto dávam 2*. Je to proste vulgárna romantická komédia na štýl Niečo na tej Mary je, iba s výmenou pohlaví. Možno mala ambície zožať úspech ako Mary, ale vo filmovom priemysle opakovanie nie je matkou múdrosti, ale skôr riskovaním, že šliapnete do hovna. Jednoducho sexi sa to podarilo. Preháňa to so sexuálnym humorom a preháňa to skoro s každým druhom humoru, a nakoniec to preháňa aj s romantikou (a Cameron to ako vždy preháňa s ústami). Najprízemnejší humor typu Scary movie stolerujem, keď je v Scary movie. Ale v Pánovi prsteňov nepošlete hlavného hrdinu čúrať ku stromu... ak mi rozumiete. Napriek tomu boli chvíle, keď som sa pobavila. Vyložene rozosmiala ma asi len jediná scéna - súboj svetelných mečov. Ale čo tie kultúrne vložky?! Muzikálové číslo venované penisom?! To je hnus! ()

Radyo 

všechny recenze uživatele

Na tohle existuje jen jedno slovo - HROZNÉ! Kdyby to aspoň byla třeba i násilně vyvolávaná sranda - ale není.... Spíše je celý tento paskvil k pláči. Bohužel se nedá ani říci, že by jindy sexy Cameron Diaz a Christina Applegate vypadaly v tomhle snímku nějak výrazně sexuálně přitažlivě. Nepomůže jim k tomu ani promenáda v kalhotkách a podprsenkách - tento film je prostě špatný od začátku až do konce. ()

Reklama

salahadin 

všechny recenze uživatele

Dobře, je to stupidní až na půdu, ale koho to zajímá, když vnady Christiny Applegate a Cameron Diaz v určitých scénách fungují :) Ne vážně, puberťák už nejsem, takže nehodnotím tělo, ale film - a ten je příšernej. A až budu předjíždět nějaký auto (jako ten motorkář), ve kterém sedí dvě třičtvrtě nahý holky, dupnu na plnej plyn :-) ()

MkSallam odpad!

všechny recenze uživatele

Otravný slepenec trapných fekálních vtípků a špatně natočených gagů, které překvapivě vůbec nejsou vtipné. Zápletka je na "romantický" film naprosto ubohá a jestli si režisér myslí, že dám jednu hvězdičku za záběr na Cameron Diaz v plavkách, tak je na omylu. Mé doporučení? Nebrat! Hrozí poškození mozku... ()

TommyDiamond 

všechny recenze uživatele

Myslel jsem,že když se ve filmu sejdou Cameron Diaz,Christina Applegate,Selma Blair a Jason Bateman,tak by to mohlo stát za to. Omyl! Jít na tento film do kina,tak si prostřelím hlavu. Po prvních dvaceti minutách, kdy se pouze ječelo,křepčilo, hysterčilo a tančilo,jsem měl chuť to vypnout. Nakonec jsem s velkým sebezapřením vydržel až do konce. Film je určen spíš pro opačné pohlaví, mě teda určitě nic nedal. Spíš mi vzal a to 88minut čistého času. Jediná vtipná scéna je ta s motorkářem,který holky pozoruje,když v autě blbnou a nakonec se vybourá. Asi jen díky tomuto musím dát jednu hvězdičku. Celkově 20% ()

Galerie (24)

Zajímavosti (16)

  • Film sa natáčal v mestách San Francisco, Santa Clarita, Petaluma, Richmond, San Rafael, Sebastopol i Południowej Pasadenie (Kalifornia, USA) od 2. apríla do 15. júna 2001. (Arsenal83)
  • Napriek negatívnym recenziám si scenáristka Nancy Pimental myslí, že film sa stal kultovou záležitosťou. (Arsenal83)

Reklama

Reklama