Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Christina Waltersová a její přítelkyně vyznávají pravidlo nevázaného života. Prostě se nikdy nezadat. Muži jsou tu k tomu, aby se s nimi pobavily. To nejhorší, co vás může potkat je, citově se na ně vázat. Jednoho dne však Christina potká na diskotéce Petera. Vzájemné sympatie však skončí s koncem večera a zdá se, že Peter s Christinou se již nikdy nesetkají. Sebevědomá dívka však nemůže dostat blonďatého chlapíka z hlavy, a tak její nejvěrnější kamarádka Courtny vymyslí bláznivou cestu na svatbu Peterova bratra. To už je dost dobrý důvod k setkání. Výlet je však jednou velkou pohromou, která vyvrcholí ve chvíli, kdy se zjistí, kdo se to vlastně žení! A to není zdaleka všem trablům konec. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (265)

Euchrid odpad!

všechny recenze uživatele

No vida, co nám za lahůdky servíruje programová televizní produkce. Z odposlechu televize u kompu se stala naprosto regulerní fascinace tímto filmem. Takovou blbost jsem ani nečekal a vůbec jsem jenom zíral s otevřenou pusou. Snaha nám naservírovat polooblečené sexy herečky je tak samoúčelná až naprosto vyznívá do prázdna (hlavně proto,ž že to jsou takové krávy) a fakt nevím, co jiného by jako mohlo někoho donutit k tomu aby to viděl. Teda kromě protažení krku u nevěřícného kroucení hlavou celou hodinu a půl. A to ani nemluvím o láhudkách typu montáže, nebo muzikální výstupy v restauraci. Přitom herečky sexy jsou, zvlášt Christině to fakt sluší, tak proč jenom musí být celkový zažitek tak odpuzující, že je vám to vlastně jedno, netuším. Ale radši nezkoumat... ()

salamandrr 

všechny recenze uživatele

Očekával jsem romantickou komedii, ale dostanu pouze romantickou....nic jen romantický snímek. Jediná scéna, která mi zvedla koutky úst je ta když se C. Diaz a C. Applegate vkradou na svatbu, následně zjistí co zjistí a Christina A. řekne "Tohle není Barmicva?" odpověď: "My tady ve čtvrti ani žádné židy nemáme". Vim, že je to slabota, ale prostě sem se toomu řezal, tudíž tu jednu hvězdu si to získalo, jo a neni k zahození scéna filmových remaeků 8) ()

Reklama

dobytek 

všechny recenze uživatele

Scénář k tomuto filmu zřejmě napsal nějakej nadrženej úchylák v období, kdy měl zrovna mozoly na ruce. Musim ovšem uznat, že mě film překvapil spíš pozitivně. Když jsem tady uviděl celkový hodnocení a přečet jsem si pár komentářů, tak jsem čekal opravdu jenom to nejhorší. Ale zase tak hrozný to nebylo. Najdou se tam vtipný scény, najdou se tam nudný scény a najdou se tam i scény, při kterejch jsem opravdu nechápal (viz scéna, kdy celá restaurace začne zpívat písničku o tom, že píchač jedný z hlavních postav má velkýho pinďoura). Pokud bych měl hodnotit z filmu jenom cca úvodních 60 minut (do svatby), tak bych dal klidně 3 hvězdičky. Jenže v závěru, kdy to začalo neodvratně směřovat k romantickýmu happy endu, jsem už akorát odpočítával minuty do konce. Celkově bych to viděl tak na 45% a to množství odpadů mě docela překvapuje. Když už nic jinýho, tak Cameron Diaz, Christina Applegate i Selma Blair jsou opravdu sexy. ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

VHS/// Obsazení 6/10 Děj 4/10 Hudba 5/10 Efekty 4/10/// +dobré herecké obsazení, pár solidních hlášek "včera jsem měla jehněčí a dnes seru ovci" -jinak je to ale trapné a nedrží to pohromadě/// Spíše bláznivá roadmovie než romantická komedie. Kritika je celkem oprávněná, ovšem já budu mírnej a ohodnotím film tak jak si podle mě zaslouží. Upřímě, sem tam hudba jakž tak šla a kdo má rád tyto herce, tak si nejpíše film nenechá ujít. To vše ovšem nezabrání tomu, že to je jedna z nejslabších komedií v daném žánru, které byly za poslední roky k vidění./// Celkem 45%/// ()

lennyd odpad!

všechny recenze uživatele

90 minut trvající odpad. Na venek se sice tváří jako romantická komedie (není to ani romantické ani komedie) - naopak většina scén je dost nechutných (čístírna, pánské záchodky, atd). To že Christina je příšerná, na to jsem si již zvykl, Selma by sice už mohla začít hrát něco jiného než zakřiknuté husičky, ale že se do tohoto cirkusu dala i Cameron Diaz ... no nemam víc slov.. ()

Galerie (24)

Zajímavosti (16)

  • Kostým fialového slona bol v skutočnosti Eleroo z animovaného televízneho seriálu The Wuzzles (od r 1985). (Arsenal83)
  • Všechny tři hlavní představitelky pomohly napsat písničku "The Penis Song", avšak scéna, kde ji zpívají, byla v USA vystřižena z konečné verze filmu. (HappySmile)

Reklama

Reklama