Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Policejní náčelník Martin Brody před časem zemřel na infarkt vyvolaný jeho celoživotním strachem ze žraloků. Jeho manželka Ellen stále žije v přímořském městečku Amity, stejně jako její syn Sean, který nyní pracuje jako člen policejního sboru. V předvánoční náladě se Brodyovi chystají oslavit Štědrý den, když je Sean neplánovaně odvolán, aby se postaral o porušenou bóji nedaleko přístavu. Když však vypluje na moře, je napaden obrovským žralokem, který ho zabije. Jeho bratr Michael přijede se svou manželkou Carlou a dcerou Theou do Amity a pozvou šokovanou matku, aby strávila Vánoce u nich na Bahamách. Po příletu se Ellen seznámí s Michaelovým přítelem Jakem, se kterým často vyjíždí na moře. Jednoho dne je napadne velký žralok. Michael se domnívá, že je to tentýž, který zabil Seana. Později stejný žralok napadne také člun, na kterém se na moře vydala Thea se svými kamarádkami. Ellen věří, že žralok pronásleduje její rodinu a že při útoku na člun byla jeho cílem Thea. Tajně proto sebere Michaelovu loď a vydá se na moře, aby žraloka našla a zabila ho. (Nova Cinema)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (239)

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Myslel som si, že keď čeľuste tri bol riadny prúser, že ani toto pokračovanie vydarené nebude a nemýlil som sa. Okrem toho, že tu hra môj obľúbený herec Michael Caine, tak inač nemá čo ponúknuť. Nielenže celkom kopíruje predošle diely, ale aj triky ci herci sú na smiech aj keď jedna výnimka sa tu nájde, ale jeden herec nespraví nič, keď všetko ostatne je na hovno. Žralok bol fakt hrozne spracovaný, dialógy trhali uši a réžia s niektorými tými divnými strihmi mi prišla už dosť mimo. Trocha nadhodnotím, ale len kvoli Michaelovi, keď sa už rozhodol hrať v takej blbosti. ()

Rakosnicek77 

všechny recenze uživatele

To jsem takhle minulou sobotu ve 3 hodiny ráno psal hodnocení na čelisti 3 a nevěřil vlastním očím, co jsem to vlastně viděl. Z čirého milosrdenství, jsem film neodeslal do věčných odpadních stok a rychle na ten hnus zapomněl. No a přišlo dnešní ráno, já si opět dělal to svoje a jen v údivu sledoval, že se na obrazovku hrne 4 pokračování, téhle už celkem trapné žraločí ságy. Co říct? Myslím, že to snad ani nebudu komentovat a neučinkovat tam Michael Caine, tak už tam ta žumpa byla. Tenhle oploutvený červotoč, požírající celé lodě, už totiž nebyl ani děsivý a bohužel ani zábavný! Byla to už prachsprostá trapárna!!! ()

Reklama

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Film, kde si prajete, aby tú trafenú herečku ten gumený žralok konečne zožral. Ešte aj na osemdesiate roky také trápne triky, že zatvárate oči nie zo strachu, ale zo studu z predvedených výkonov. Inak Lorraine Gary bola čírou náhodou vydatá za riaditeľa MCA Inc. and Universal Studios, takže vieme, akými hereckými "kvalitami" sa dostala k role. ()

mzss1 

všechny recenze uživatele

No hrůza. Pomsta. Fakt srandovní název. Odpad nedám, film jsem v klidu přežil, ale bylo to fakt hrozné béčko, efekty hrozné - horší než v předešlém dílu. Krev a pár hororových prvků se zde objeví, ale to je asi tak všechno. Příběh je dost přitažený za uši. Takže film celkově hodnotím pouze na 19% = * ()

Deyw odpad!

všechny recenze uživatele

Tenhle dil sem nikdy nevidel az ted v vedeckyho duvodu.. :D kurva to byla chyba..kdyz to vznikalo tak to muselo bejt nadejny (herci z1 a caine) ale tohle co se stalo vole to me poser..ja se zechcal smichy :D doufam ze ten reziser chcipnul a nikdo po nem uz nestekl od ty doby..mel by mit zakaz tocit filmy - o nekolik let starsi film kterej vypada lip se jentak nevidi..porad objevuju a uctivam jak jsou jaws1 pecka a ostatni dily jen priziveni..fuj vole! ted se divam a lol ten reziser je uz mrtvej :D ale sracky tocil dal..kokot ()

Galerie (23)

Zajímavosti (12)

  • Mario Van Peebles (Jake) si svou roli napsal sám. (Karlos80)
  • Jedná se o jediný film série, ve kterém se nevyskytují záběry skutečných živých žraloků. (Žralok)
  • Snímek se umístil na 22. místě v žebříčku nejhorších filmů všech dob sestaveném od čtenářů časopisu Empire. (orkadimenza)

Reklama

Reklama