Reklama

Reklama

VOD (1)

Brooklin se proměnil ve válčiště gangů. Policista Gino Felino však přijímá způsob boje brutálních zabijáků. Zůstává sám, ale nikdo proti němu nemá šanci, protože policista skvěle ovládá nejenom zbraně, ale také východní bojové umění. Žádná Ital nemůže uniknout vlivu mafie, platí to i o Ginovi, ale neznamená to, že by neprosadil bez milosti zákon. Steven Seagal přichází počtvrté a způsob, jakým zakročí proti lidem mimo zákon, vyráží dech, protože Gino Felino je nemilosrdná spravedlnost. (Warner Home Video CZ)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (281)

InJo 

všechny recenze uživatele

Jedna z těch mála seagalovek, které stojí za vidění. Kvůli drsné akci (viz kulečníková koule, ustřelená noha, vývrtka), solidní ponuré atmosféře, odpornému psychopatovi Forsytheovi a pochopitelně i kvůli samotné hlavní "hvězdě", která byla na začátku 90. let ve vrcholné fyzické formě (tudíž bez cejchy) a její neherectví vlastně nikomu moc nevadilo... 70 % ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Jeden z těch lepších filmů Steven Seagala, to každopádně. Ale mám v jeho kariéře několik ještě lepších favoritů. Tohle je takový lepší průměr. Navíc se mi na tom nejvíc líbil magor Richie Madano (William Forsythe). Ale ani naše ústřední hvězda nezůstávala vůbec pozadu. Násilí tu bylo v hojné míře a to je přesně to, co mám u jeho filmů tolik rád. Navíc počet mrtvých byl rovněž velmi uspokojující. Jen velká škoda, že tu bylo i několik nudnějších pasáží, které přibrzdily jinak slušně našlápnutou brutalitku…60% ()

Reklama

cheyene 

všechny recenze uživatele

Nemilosrdná spravedlnost bude zcela určitě jedním z nejpovedenějších Seagalových snímků. Nechybí mu skromná dávka humoru, úměrná porce parádních soubojů, solidní příběh, ale zejména plný kotel výtečné atmosféry Brooklynu. Bitky Stevena Seagala v této době ještě neskutečně baví, byť nedává svým soupeřům sebemenší šanci a likviduje je s naprostým přehledem. Nemilosrdnou spravedlnost bych rozhodně neoznačil za nějaké obyčejné či laciné béčko. ()

Joe321 

všechny recenze uživatele

Trošku brutálnější Seagal. Taky tenhle má klasiky jako jsou hlášky, lámání končetin, alright za každou druhou větou a nulový emoce. Ale tak i svoje perly jako Segalův baret, zfetlýho záporáka, kterej střílí lidi na potkání, kouli v ručníku, štěně, vrták v hlavě. Co víc si přát... Seagal na svém vrcholu. - "Don't be a bad guy. What do you wanna shoot me for? Don't be a bad guy. Be a nice guy, alright?" ()

PROROK14 

všechny recenze uživatele

Tak tento film so Seagalom sa fakt celkom vydaril si myslim. Podľa mňa jeho najlepší film aký som videl spolu s Mužom so znakom smrti. Dokonca aj dej to malo aký taký. A jednoznačne najlepšia scéna z filmu je rvačka v bare. Hmm, vidím tu trofeje a boxerský rukavice, někdo tady boxuje?.....----ano ja......----a co mi udeláš?....trisk práásk 75% ()

Galerie (23)

Zajímavosti (14)

  • Film se natáčel v říjnu 1990 v Brooklynu. (ssfan)
  • Rolu Gina Felina mal pôvodne hrať herec Sylvester Stallone, ktorý chcel ešte raz spolupracovať s režisérom Johnom Flynnom (spolupráca na filme Lock Up). John Flynn však nakoniec obsadil Stevena Seagala. (Seag)
  • Slovo „fuck“ je ve filmu vysloveno 114 krát. (POMO)

Reklama

Reklama