Reklama

Reklama

VOD (1)

Brooklin se proměnil ve válčiště gangů. Policista Gino Felino však přijímá způsob boje brutálních zabijáků. Zůstává sám, ale nikdo proti němu nemá šanci, protože policista skvěle ovládá nejenom zbraně, ale také východní bojové umění. Žádná Ital nemůže uniknout vlivu mafie, platí to i o Ginovi, ale neznamená to, že by neprosadil bez milosti zákon. Steven Seagal přichází počtvrté a způsob, jakým zakročí proti lidem mimo zákon, vyráží dech, protože Gino Felino je nemilosrdná spravedlnost. (Warner Home Video CZ)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (282)

tron 

všechny recenze uživatele

„To hovoríš so mnou?" Nebudem to zbytočne okecávať, je to starý dobrý Seagal ako z 80. rokov, aj keď NEMILOSRDNOU SPRAVODLIVOSŤOU vstupoval už do deväťdesiatych (ktoré mu veľa šťastia nepriniesli). V tejto ostrej kriminálke (predtitulková pasáž je brutálne dobrá, nastolené tempo bohužiaľ dlho nevydrží) mi nikdy nesedel príšerný William Forsythe (aj keď pre SKALU, ako agent, ktorého „nebude nikto oje*ávať", schudol a už sa naňho dalo pozerať). Aj tak ale drsná akčná istota, zaujímavá ostrými bitkami, tým, že sa odohráva behom jedného dňa (!) a nezdravo sebavedomými dialógmi/hláškami. ()

sochoking 

všechny recenze uživatele

Na scénu, kde Stívov najlepší kámoš Bobby leží na zemi po tom, čo ho Richie rozstrieľal na kašu a hubu otvára ako ryba vyhodená na breh, nikdy nezabudnem! Dnes som si to zopakoval po takmer tridsiatich rokoch, ale už to taká zábava nebola. Prakticky som videl dnes vo filme neuveriteľné množstvo chujovín a dve hviezdičky vlastne udeľujem iba za bojové scénky a sentiment tej doby. ()

Reklama

Jizni Tlapa 

všechny recenze uživatele

"Nemůžeš bejt z Brooklynu! Proč? Protože to bys se mnou takhle nemluvil"!! Gino (Steve) je v životní formě (jak herecké tak fyzické) a svým protivníkům dává ochutnat svůj lokýtek, kolínko, hranu zápěstí a vůbec všechno co ho napadne včetně úvodního prohození auto-oknem! Jedna z nejlepších choreografii bojových scén vůbec! Skvělá kamera nastavuje atmosféru na bod nula až mrazivo a rozjíždí se 88ti minutová hra na honěnou, kde dopředu víme jak to musí skončit. Nejlepší záporák všech dob Forsithe a nejlepší "Seagalovská" filmová muzika (Beastie Boys) jsou už jen dopohlazením na rozštípané duši, která má rozhodně (a ne jen kulečníkový) koule!!! A mimochodem? "Viděl někdo Richieho"?.-) ()

Joe321 

všechny recenze uživatele

Trošku brutálnější Seagal. Taky tenhle má klasiky jako jsou hlášky, lámání končetin, alright za každou druhou větou a nulový emoce. Ale tak i svoje perly jako Segalův baret, zfetlýho záporáka, kterej střílí lidi na potkání, kouli v ručníku, štěně, vrták v hlavě. Co víc si přát... Seagal na svém vrcholu. - "Don't be a bad guy. What do you wanna shoot me for? Don't be a bad guy. Be a nice guy, alright?" ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Nemilosrdná spravedlnost mi vždycky připadala strašně přehnaně drsňácká a hrozně nastavovaná spoustou hluchých a nudných scén. Gino nechutně frajersky se kasající v baru je hrozně směšnej. Jo, rvačky jsou v pohodě, ale zbytek je prostě tragédie. Budeme-li za Seagalovu hvězdnou éru považovat filmy od Nica po Glimmer Mana, tak tohle je jednoznačně nejslabší film této éry. Lepší než tohle je spousta současných, tolik zatracovaných, seagalovek. ()

Galerie (23)

Zajímavosti (14)

  • Součástí soundtracku se stala známá skladba kapely Bestie Boys "No Sleep Till Brooklyn, která právě pojednává o lokalitě, kde se děj filmu odehrává. (OceanView)
  • Film sa mal pôvodne volať The Price of Our Blood ale tvorcovia ho neskôr zmenili na Out for Justice. (Seag)
  • Shannon Whirry v tomto filmu debutovala. (Pumiiix)

Reklama

Reklama