Reklama

Reklama

VOD (1)

Brooklin se proměnil ve válčiště gangů. Policista Gino Felino však přijímá způsob boje brutálních zabijáků. Zůstává sám, ale nikdo proti němu nemá šanci, protože policista skvěle ovládá nejenom zbraně, ale také východní bojové umění. Žádná Ital nemůže uniknout vlivu mafie, platí to i o Ginovi, ale neznamená to, že by neprosadil bez milosti zákon. Steven Seagal přichází počtvrté a způsob, jakým zakročí proti lidem mimo zákon, vyráží dech, protože Gino Felino je nemilosrdná spravedlnost. (Warner Home Video CZ)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (282)

pepo 

všechny recenze uživatele

Top 3 Seagal. Skoda, ze som to objavil az v casoch ked je dobry film s tymto panom rovnaky mytus ako slusny politik. Hranie mu sice nikdy neslo ale v tejto variacii na Pepka Doyla pripadne Dirty Harryho mu to celkom svedci. A hlavne ten film okolo neho je prekvapivo solidny. Ale samozrejme ziadna uberpecka to noe je. Iba velmi kvalitne B-cko. 7/10 ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Jeden z těch lepších filmů Steven Seagala, to každopádně. Ale mám v jeho kariéře několik ještě lepších favoritů. Tohle je takový lepší průměr. Navíc se mi na tom nejvíc líbil magor Richie Madano (William Forsythe). Ale ani naše ústřední hvězda nezůstávala vůbec pozadu. Násilí tu bylo v hojné míře a to je přesně to, co mám u jeho filmů tolik rád. Navíc počet mrtvých byl rovněž velmi uspokojující. Jen velká škoda, že tu bylo i několik nudnějších pasáží, které přibrzdily jinak slušně našlápnutou brutalitku…60% ()

Reklama

Kaka 

všechny recenze uživatele

Nejdrsnější, nejbrutálnější, nejtemnější a dějově nejsilnější film Stevena Seagala. Režisér Flynn ještě k tomu všemu navíc výtečně vytvořil atmosféru drsného New Yorku začatkem devadesátých let. Steven je i zde samozřejmě ve své obvyklé formě a rozdává kopance, kam se jen podívá. Williams Forsythe je démonický záporák. Akční scény jsou samozřejmě precizní a vyjma jednoho či dvou nešikovných střihů si divák dozajista přijde na své. Typická ukázka akčního filmu na přelomu osmdesátých a devadesátých let. Bohužel časy se mění a dnes už mnoha lidem tento styl nevoní. Přesto mu tento "nedostatek" na kvalitě neubírá ani trochu. ()

Motinski 

všechny recenze uživatele

Seagalovky beriem ako samostatnú kapitolu filmového sveta. Väčšinou nás čaká tuctová zápletka, s koncom ktorý vieme odhadnúť po prvých desiatich minútach. Jediné čo naozaj baví sú súboje. Všetko čo som povedal platí aj pre tento film, až na to že sa mi veľmi páčil záporak a vykreslenie prostredia kde sa príbeh odohráva. Zasadenie do špinavej ulice mi dobre sadlo. Choreografie pôsobili efektne, pár dialógov vedelo dokonca pobaviť a ajkeď ide o lacnejšie bečko, celkom rád si ho pozriem hocikedy. ()

Bauer 

všechny recenze uživatele

Kde jsou ty časy, kdy Steven Seagal nebyl tlustý prase, hrál dobře a předváděl dobré bojové umění? Tak kde jsou? Proč nemůže točit i v současné době jako je tento. Vždyť by stačilo zhubnout pár desítek kilo a vybírat si lepší scénáře. Tento film má kupodivu celkem solidní scénář, i když nějaké ty díry v něm jsou. Dost mně překvapil Wlliam Forsythe, kterého jsem měl možnost zatím vidět snad jen ve Skále, ale v tom to filmu předvádí naprosto vynikající výkon a jeho padouch je prostě paradní. Na svou dobu jistě hit ale troufám si napsat, že v dnešní době je to klasika a hlavně je to skvělá akční pecka s tehdy ještě dobrým Seagalem. Právem zasloužené 4* a jeden z těch lepších filmu se Seagalem. ()

Galerie (23)

Zajímavosti (14)

  • Film se natáčel v říjnu 1990 v Brooklynu. (ssfan)
  • Film sa mal pôvodne volať The Price of Our Blood ale tvorcovia ho neskôr zmenili na Out for Justice. (Seag)
  • Vůz, který řídí v závěrečné scéně Ritchieho gang, je slavný americký automobil Buick GNX. (OceanView)

Reklama

Reklama