Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Je to láska na první úlek, když Gomez a Morticia přivítají do rodiny Addamsových nový přírůstek – Puberta, heboučkého, roztomilého, vousatého synka! Poté, co se Fester bezhlavě zamiluje do vnadné chůvy Debbie Jilinské, Wednesday a Pugsley zjistí, že je to černá vdova a masová vražedkyně, která plánuje zařadit Festera do sbírky svých mrtvých manželů. Budoucnost rodiny se stane ještě pochmurnější, jakmile se nehodná chůva za Festera provdá a děti pošle na letní tábor. Ale Wednesday má stále eso nebo dvě v rukávu... (Cinemax)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (305)

zdepapepa 

všechny recenze uživatele

Pořád se mi zdá, jako by ostatní lidi nahrávali džouky Christině Ricci, protože taková vtipnost není dosáhnutelná standardními způsoby. A navíc je to kchůl gothic loli. A přežila mučení Disneym. Ovšem to je jen špička ledovce, jak je napěchovaný tento film vtípky a hvězdnými herci - zejména tedy seriálového původu - z nichž asi nejvíce vyčnívá Peter MacNicol tuzemským divákům známým zejména z Ally McBealové. Důstojné pokračování. Je moc veliká škoda, že rok po natáčení zemřel Raul Julia a i to nejspíš zamezilo vzniku 3. dílu. Své diváky by si to dozajista našlo. ()

(mOnkey) 

všechny recenze uživatele

Druhou Addamsovic famílii jsem měl vždycky raději než první díl. Její příběh je totiž celkově zábavnější, (černo)humornější a také rozvětvenější, což se ukázalo být obrovskou výhodou. Obě dvě zápletky (s tou druhou se pak mísí ještě jedna menší podzápletka) jsou výborné a dávají více vyniknout postavám, které v nich vystupují. Všichni hlavní členové této rodiny jsou totiž zajímaví a zaslouží si dostatek vlastního prostoru. Takže tu máme potomstvo odsunuté na dětský tábor, na kterém si můžou tvůrci převážně skrze dceru Wednesday utahovat z domnělé nadřazenosti privilegovaných dětí a jejich povýšeného chování. Strýčku Festerovi se pak do života vloudí chůva nejmladšího potomka Morticie a Gomeze (a právě na jejich dítko připadá ona třetí podzápletka), černá vdova, která neprahne po lásce, ale pouze po penězích (a kohopak to nevidím v této roli, báječnou Joan Cusack alias Sheilu z amerického Shameless). Já zas prahnu po legraci a tu mi tento film poskytuje měrou vrchovatou. ()

Reklama

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Druhý díl není v ničem horší než první, naopak některé žerty či narážky jsou ještě vtipnější a morbidnější. Postava Černé Vdovy (výborná Joan Cusack) mezi Addamsovy skvěle zapadla, malý Pubert je rozkošný, ovšem perlou celého filmu je letní pionýrský tábor pod vedením dvou šílených pozitivně-energetických kreatur Garryho a Becky (Peter MacNicol v roli skřetoidního skautíka-ředitele exceluje!). Pomsta Wednesday-Pocahontas a její tlupy outsiderů-Čipevajů je krásná a sladká. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Druhý díl, stejně geniální jak první díl, jen s tím problémem, že je navždy druhý a to mu nikdo neodpárá. Každopádně zábava je to opět parádní a hlavně herci jsou VŠICHNI naprosto výborní. Autoři si a Addamsovic rodinou nádherně pohráli. Černý humor nikdy nebyl zdařilejší a originálnější jako tady. Rád na léta, kdy jsem byl menší a tyto filmy sledoval furt, vzpomínám. Ještě to štěstí, že se k těm létům kdykoliv mohu vrátit. ()

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Dvojka je rovnako zábavná a ujetá ako prvá časť. Je veľká škoda, že Raul Julia zomrel. Viem si predstaviť, že by natočili ešte jednu časť, ktorá by to celé ukončila. Addams family je skvelou zmesou bizarností a čierneho humoru, ktorý ale funguje. Aj tá preexponovanosť, aj tá naivita u postáv. A myslím, že som tam dokonca postrehol aj rasizmus. V rámci súčasných trendov sú niektoré veci krásne úsmevné. (Napríklad Disney) A Cusacková je tu riadne sexy. Čo som netušil, že vie byť. Inak to má všetko čo robilo prvú časť takou cool. Len viac. Don´t fuck with Wednesday! ()

Galerie (39)

Zajímavosti (23)

  • Mercedes McNab, která ztvárnila roli protivné Amandy, si v prvním díle zahrála skautku se sušenkami. (L_O_U_S)
  • Gomez (Raul Julia) servíruje svému dítěti koktejl z vodky, syrového vejce a worcesterové omáčky se slovy, že jde o "hair of the pup" (štěněcí chlupy). Existuje přitom drink, který se jmenuje "hair of the dog" (psí chlupy) a má pomáhat proti kocovině. (Cenobita)

Reklama

Reklama