Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Je to láska na první úlek, když Gomez a Morticia přivítají do rodiny Addamsových nový přírůstek – Puberta, heboučkého, roztomilého, vousatého synka! Poté, co se Fester bezhlavě zamiluje do vnadné chůvy Debbie Jilinské, Wednesday a Pugsley zjistí, že je to černá vdova a masová vražedkyně, která plánuje zařadit Festera do sbírky svých mrtvých manželů. Budoucnost rodiny se stane ještě pochmurnější, jakmile se nehodná chůva za Festera provdá a děti pošle na letní tábor. Ale Wednesday má stále eso nebo dvě v rukávu... (Cinemax)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (303)

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack Marc Shaiman: 1. It's An Addams! - Marc Shaiman ,2. Sibling Rivalry ,3. Love On A Tombstone ,4. Debbie Meets The Family ,5. Camp Chippewa/"Camp Chippewa Song" [*] ,6. Fester's In Love ,7. The Big Date ,8. The Tango ,9. Fester And Debbie's Courtship ,10. Wednesday and Joel's Courtship ,11. The Honeymoon Is Over ,12. Escape From Debbie ,13. "Eat Us" ,14. Wednesday's Revolt ,15. Debbie's Big Scene ,16. Some Time Later. ()

Guzo 

všechny recenze uživatele

Dvojka Addams Family se nemá vůbec za co stydět. Oproti jedničce působí svěžím dojmem, je zde víc vtipů, ale horší atmosféra (taková míň "Addamsovská"). Příběh je opět suprový, zaměřený více na děti než dospělé a to je jen dobře, protože malá Wednesday, kterou hraje Christina Ricci, je naprosto nezapomenutelná.. :-) ()

Reklama

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Pokračování se nese v rytmu jedničky a je neméně dobré. Příběh se mi nezdál až tolik zajímavý, ale humoru se z filmu podařilo vytřískat více. Děti nemají chybu. U dětí není až tak obvyklé mluvit o hereckých výkonech, ale to co předvádí Christina Ricci nemá chybu. Dětský tábor je perfektní, zbytek ujde. Úžasný film pro celou rodinu. 3* ()

Morien 

všechny recenze uživatele

Vlastní krví jsem se propotila ke stejnému poznání: Dětské tábory jsou zlo! Zažila jsem dva. Divím se, že ještě nemám tik v oku. Ale možná že kvůli tomu, že jsme se sestrou se zaťatými zuby nechaly blondýny konat zlo a na konci jsme jen odjely, místo popuštění uzdy emocí, vyfackování všech krásných obličejů a podpálení těch klatých chatek, se ve mě všechny tyto negativní emoce od té doby hromadí a až mě jednou někdo opravdu naštve, bude výbuch termonukleární, přinejmenším. Jo a film? Závěr je rozkošný, to musím někdy vyzkoušet. ♥♥♥ ()

DruidKarel 

všechny recenze uživatele

648. hodnocený film: Opět jsem se pobavil nad míru a sledoval osudy těch malejch Addamsových děcek, třeba v táboře plném trapáků odhodlaných ukazovat své elitářské manýry. Nebo pak se můžete pobavit nad příběhem vdavekchtivé Debbie, která uloví Festera Addamse, který je zaslepen jejími ko..., tedy bujným poprsím... 4* jsou kvalitním ohodnocení, i když bych se klidně nemusel stydět za 5*, ale to by byl úlet. 4* ()

Galerie (38)

Zajímavosti (23)

  • Když Debbie Jellinsky (Joan Cusack) čeká v baru na výbuch bomby, která má zabít Festera (Christopher Lloyd), zpívá a tančí na písničku "Macho Man" od Village People. (Cenobita)
  • Studio Paramount oslovilo Michaela Jacksona, zda by k filmu nenapsal hudbu. Ke spolupráci nakonec nedošlo, protože hudebník čelil obvinění ze zneužívání dětí. Autoři tedy na jeho adresu vymysleli vtípek a Jackson nakonec hudbu použil ve svém krátkém filmu Ghosts (1996). (Dixieboy)

Reklama

Reklama