Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Je to láska na první úlek, když Gomez a Morticia přivítají do rodiny Addamsových nový přírůstek – Puberta, heboučkého, roztomilého, vousatého synka! Poté, co se Fester bezhlavě zamiluje do vnadné chůvy Debbie Jilinské, Wednesday a Pugsley zjistí, že je to černá vdova a masová vražedkyně, která plánuje zařadit Festera do sbírky svých mrtvých manželů. Budoucnost rodiny se stane ještě pochmurnější, jakmile se nehodná chůva za Festera provdá a děti pošle na letní tábor. Ale Wednesday má stále eso nebo dvě v rukávu... (Cinemax)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (303)

Loki_Six 

všechny recenze uživatele

"You have taken the land which is rightfully ours. Years from now my people will be forced to live in mobile homes on reservations. Your people will wear cardigans, and drink highballs. We will sell our bracelets by the road sides. You will play golf and enjoy hot hors d'oeuvres. My people will have pain and degradation. Your people will have stick shifts. The gods of my tribe have spoken. They have said, "Do not trust the Pilgrims. Especially Sarah Miller." And for all these reasons I have decided to scalp you and burn your village to the ground." ()

Lima 

všechny recenze uživatele

Vzhledem k filmu začnu stylovou otázkou : Věřili byste, že se dá mučit i tím, že někoho přinutíte sledovat Disneyho filmy? Ani si nechci domyslet, jaká muka musela zažívat Wednesday a její brácha. Hu! Ještě teď mi běhá mráz po zádech, kdykoliv si na to vzpomenu :o)) Naopak úsměv na rtech mi vzbuzuje vzpomínka na tenhle docela zábavný film. Půvabně morbidní humor a skvěle zahrané postavy, mezi nimiž vyniká zejména Christina Ricci, v roli sympaticky temné a věčně zamračené Wednesdey. Už jenom její samotná přítomnost mezi přehnaně pozitivně naladěným osazenstvem na letním dětském táboře je k popukání. ......"Wednesdey je právě v tom věku, kdy dívky myslí jenom na jedno." - "Chlapce?" - "Zkázu lidstva." :o)))) ()

Reklama

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Herecké výkony všech zúčastněných si udrželi stejný lesk a šmrnc, ale všechny je tentokrát jasně převálcovala právě Christina Ricci. Především i díky její roli jsem si tuhle herečku docela zamiloval a nedám na ní dopustit. Tahle drobná dívenka má talent už od narození a jejím obsazením si režisér Sonnenfeld hodně navýšil credit a úspěšnost obou svých filmů. Film se dokonce dočkal i jedné nominace na Oscara a mnoha dalších na nejrůznějších prestižních filmových festivalech. Oba díly Addams Family jsou jasným důkazem, že kvalita prvního a druhého dílu nemusí být vždy propastná a diváci si v obou snímcích můžou naplno užívat míchaný koktejl černého humoru, výborných hlášek a morbidní zábavy. ()

farfalla 

všechny recenze uživatele

Film je pokračováním ´The Addams Family´ z roku 1991. V příběhu se několikrát objeví hudební motiv z černobílého seriálu ´The Addams Family´ z roku 1964. Tentokrát se Addamsovi vydávají na cesty ze svého městečka. Wednesday a Debbie jsou posláni na letní tábor, Fester se ožení a přestěhuje se k manželce a Mosticia s Gomezem ho jedou navštívit. Není to taková zábava jako v prvním filmu, ale příhody detí na táboře jsou dosti dospělácke. Amanda opravdu zasluhuje oskalpovat. ()

lennyd 

všechny recenze uživatele

Rodinu Addamsových potkala šťastná událost - narození malého syna. Starší sourozenci se s novým přírůstkem jen tak nechtějí smířit, a tak jsou Addamsovi nuceni přijmout chůvu, která by malého prcka ochránila před přílišným zájmem jeho sourozenců. Krásná Debbie (Joan Cusack) by mohla být tou pravou - kdyby se pod vizáží příjemné mladé dámy neskrývala vraždící bestie zvaná "Černá vdova", toužící po majetku Addamsových... Celkově mi příběh přišel o chlup plytší, než první Addamsovi - ale vše vynahrazovaly desítky vtípků - hlavně celý letní "pionýrský" tábor byl naprosto dokonalý (stejné pocity jako Wednesday a Pugsley jsem na takovýchto táborech míval taky, naštěstí mučení sledování disneyovek jsem prodělat nemusel - i když si vzpomínám, že jsme jednou na táboře museli shlédnout jakýsi ruský válečný film). Ale což, Addamsovi jsou tradičně výborní - nejlepší asi Christina Ricci, kterou role malé Wednesday "udělala"... ()

Galerie (38)

Zajímavosti (23)

  • Když v závěru filmu přichází na návštěvu chůva a je představena jako Dementia (Carol Hankins), Fester (Christopher Lloyd) je okouzlen a představuje se: „Jmenuji se Fester, to znamená rez.“ Což není úplně přesný překlad, protože slovo "fester" se dá přeložit jako rozklad, hnis či degenerace. (Cenobita)
  • Postava astmatického hubeného kňoury, Joela Glickera (David Krumholtz), do něhož se zamiluje Wednesday (Christina Ricci), měla údajně shodné rysy s režisérem Barrym Sonnenfeldem, který si zahrál Joelova otce Mela. V rozhovoru uvedl, že mu hraní vůbec nejde. (Dixieboy)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno